2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa semizotuna bayılırım sarımsaklı yoğurtlu olucak süperrr
]

kızlar peki bu jhonsa baby kremini bebeğe bir zararı yok dimi.rahatca kullanabilirz.

ben ilk bi 3-4 ay sebamed ürünlerini kullanmayı düşünüom.bence hassas tenleri için en uygunu bu.yağı sabunu sampuanı var.opuyorumnanaktan

daha sonradan bebekim 3-4aylık olunca johanson baby e geçerim die planladım daha şimdidenkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bebeşinin cinsiyetini öğrenen varmı ben 13 haftalık hamileyim dr 16 haftadan önce gözükmez dedi çok merak ediyorum..

kızlar ben her duştan sonra bebe yağı kulanıyorum komple vücuduma zaten.bebelere sürülüyosa şuanda da bi zararı olmas ama anlaya madım sizin göbişler başladımı çıkmaya yaa...
benim hala bira göbeği gibi bile değil - yani dümdüz karnım 12+3 üm ondanmı kii?

evet artık yemeklerden bahsetmeyelim bir biz değiliz dimi hamile...
ama bebek mağzalarından bahsederim aha gene çişim geldi of yaaa...

Kayseri'deyim ben..
Yarından itibaren bayram boyunca da İstanbul'da olcam..
Ohhh vala ne güzel olurdu yemekler, bi de Ankaralılar topluca gelseniz.. kaydirigubbakcemile vereliniortak

EZGıM nie sormuyosun bebeğimin cinsiyetini???
Pazartesi doktora gidip senin taktiğini uygulayacağım demiştim ya..

Kayseri'deyim ben..
Yarından itibaren bayram boyunca da İstanbul'da olcam..
Ohhh vala ne güzel olurdu yemekler, bi de Ankaralılar topluca gelseniz.. kaydirigubbakcemile vereliniortak

Kardes,
Sen Kayseri de bizden mantı mı bekliyorsun?:uhm:
Neyse hamilesin ondandır herhalde...cokacimcoook
Sana gondeririz yine de sen bulusmadan once bir hatırlat...:içelim:

Obur hamile seni...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

evet semiz otu çok faydalı.ben onu çiğ olarak veya yoğurtlu salatasıyla yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor.yemek lazım tabi.
canım yemeye çalış domates koy içine çiğ olarak bide limon yağ tuz tamam işte yemeğide aynen ıspanak gibi gerçekten faydalı akşam yapıcam inşallah yemeğini.

canım yemeye çalış domates koy içine çiğ olarak bide limon yağ tuz tamam işte yemeğide aynen ıspanak gibi gerçekten faydalı akşam yapıcam inşallah yemeğini.

evet canım haklısın.normal domates salatasına marul yerine koyulup yiyilebilinir.yap yemeğini ye yarasın sana ve bebişine.afiyet olsun.

kılzar t,roid sonuçlarımı göstermek için birazdan kendi dr gidicem endokrinde baktırdım geçen hafta tahliller temiz çıktı alalha şükür hatta iki ay sonra gel dedi dr ama şimdi kendi dr ne diycek merak ediyorum.dua edin bana olurmu.bide belki ultr.alır.cinsiyetide öğreniriz.

evet canım haklısın.normal domates salatasına marul yerine koyulup yiyilebilinir.yap yemeğini ye yarasın sana ve bebişine.afiyet olsun.
canım benim çok sağol.sende ye annesi bebişin sevicek emin ol.bu arada marulda ye mutlaka akşamları günde 5 6 yaprak çok faydalı bebişin suyu için.

hadi bakalım canım iyi haberlerle gel.cinsiyetini de sor belki söyler.dur ben tahmin edeyim önce bence kıııız. bakalım tutacak mı. sositososito

canım benim çok sağol.sende ye annesi bebişin sevicek emin ol.bu arada marulda ye mutlaka akşamları günde 5 6 yaprak çok faydalı bebişin suyu için.

ay canım ne faydalı şeyler söylüyon sen böyle haklısın onu da yemek lazım.şöyle çıtır çıtır marulu severim ben iceberkler oluyor ya onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…