- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.521
Yaaa semizotuna bayılırım sarımsaklı yoğurtlu olucak süperrrkılzar maden suyu çok yarralı bende sevmiyorum ama içine limon sıkıp içince güzel oluyor.
bid esemizotu bilen varmı aranırsa bilmiyorum ama çok fazla omega 3 var içinde salatasınıda yemeğinide tüketiyorum ben hafifte ekşimsi şahane oluyor.mutlaka yiyin.
sinpac kzı migrosta 8lira tuh kazıklanmışsın naniknanik
kızlar size alın çatlaklaşmayın sırnaşık şey
kızlar peki bu jhonsa baby kremini bebeğe bir zararı yok dimi.rahatca kullanabilirz.
ayh herkes bişiler kullanıo bi çatlak ben kalcam:lepi:
Sen hangi ildesin?:hulya:
Yakınsan ben zaten İstanbul a da gideceğim, senin ile de uğrarım...:hulya:
Bayramda bile gelebilirim...:hulya:
Her an gelebilirim...:hulya:
Belki de şu anda senin ildeyim...sengözlerimebaksanab
Elimde sefer tası, içi sarma ve mantı dolu....:smiley-cool:
Düşünsene...:smiley-cool:
Yakınsan buluşma günü kargoyla sana sarma ve mantı gonderecegim...:hulya::hulya:
FE demirin kısaltılmışı ya.Demiri ilacı galiba.
EZGİM nie sormuyosun bebeğimin cinsiyetini???
Pazartesi doktora gidip senin taktiğini uygulayacağım demiştim ya..
Kayseri'deyim ben..
Yarından itibaren bayram boyunca da İstanbul'da olcam..
Ohhh vala ne güzel olurdu yemekler, bi de Ankaralılar topluca gelseniz.. kaydirigubbakcemile vereliniortak
canım yemeye çalış domates koy içine çiğ olarak bide limon yağ tuz tamam işte yemeğide aynen ıspanak gibi gerçekten faydalı akşam yapıcam inşallah yemeğini.evet semiz otu çok faydalı.ben onu çiğ olarak veya yoğurtlu salatasıyla yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor.yemek lazım tabi.
afiyet olsun şekerim.salatasınıda yap bol domatesli ohh.Yaaa semizotuna bayılırım sarımsaklı yoğurtlu olucak süperrr
]
canım yemeye çalış domates koy içine çiğ olarak bide limon yağ tuz tamam işte yemeğide aynen ıspanak gibi gerçekten faydalı akşam yapıcam inşallah yemeğini.
canım benim çok sağol.sende ye annesi bebişin sevicek emin ol.bu arada marulda ye mutlaka akşamları günde 5 6 yaprak çok faydalı bebişin suyu için.evet canım haklısın.normal domates salatasına marul yerine koyulup yiyilebilinir.yap yemeğini ye yarasın sana ve bebişine.afiyet olsun.
kılzar t,roid sonuçlarımı göstermek için birazdan kendi dr gidicem endokrinde baktırdım geçen hafta tahliller temiz çıktı alalha şükür hatta iki ay sonra gel dedi dr ama şimdi kendi dr ne diycek merak ediyorum.dua edin bana olurmu.bide belki ultr.alır.cinsiyetide öğreniriz.
canım benim çok sağol.sende ye annesi bebişin sevicek emin ol.bu arada marulda ye mutlaka akşamları günde 5 6 yaprak çok faydalı bebişin suyu için.