2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya eveeeet şimdi hatırladım.ben bu aralar biraz kopuk kaldım konulardan.sahi ne oldu anlat bakimmmm uyguladın mı yöntemimi?

Gerek kalmadı canım taktik uygulamaya.. Zaten ultrasona girer girmez dedim cinsiyeti ne diye..
KIZ gibi görünüyo dedi hiç zora koşmadan. alkisalkisalkis Sonra muayeneye devam ederken duruşundan mı yoksa daha detaylı gördü ondan mı.. Evet kız gibi dedi.Ama kesin olarak 16. haftada belli olur dedi..
Ay o kadar şirindi ki.. ayaklarını falan oynatıyodu miniğim Yine kıpır kıpırdı valla. Gözlerini, kulaklarını falan da gördük.. Ay bi hoş oldum yahu... :asigim:

Kardes,
Sen Kayseri de bizden mantı mı bekliyorsun?:uhm:
Neyse hamilesin ondandır herhalde...cokacimcoook
Sana gondeririz yine de sen bulusmadan once bir hatırlat...:içelim:

Obur hamile seni...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Yok kuzucum. Mantı bahane. Ben buluşmanızı kıskandım. Siz orda cümbür cemaat, ben burda yanlız.. Bi de ben üniversiteyi Ankara'da okudum. Pek de istemeyerek döndüm Kayseri'ye. Şimdi siz konuştukça içim gidiyo.. Ondan yane..

pembecim güzel haberlerle dön inşaallah canım.benimkide daha belli değil.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.buarada ezgimcim sağol canım nefes probleminde verdiğin cevap için.

kızlar bişey sorucam bilen varsa cevaplasın lütfen.şimdi ben daha çatlaklara bişey kullanmıyorum.ama kakao yağı ile acıbadem sütü kullanıcam tabi ben başlayana kadar ohhhooo.bu kakao yağı eczanelerde satılan bronzlaşmak için olan mı yoksa aktardan mı alıcaz bunu:uhm:yada ikiside aynı şeymi?

rica ederim canım ne dimek. kakao yağı aktarlarda var küçük cam şişelerde satılıyor.her yerde bulabilirsin.kakao yağını ben kullandım bildiğin çikolata gibi kokuyor.şimdiki favorim çilek yağı kokusu müthiş tavsiye ederim.

Merhaba kızlar ağrım devam ediyor doktorum aradı ağrıyı anlattım
Pulcet diye bir ilaç varmış onu önerdi
Ben de o aramadan önce sağlık ocağına gittim
O da üşütme ya da yemeklerden olabileceğini söyledi minoset ve emedur yazdı eve git dinlen yat dedi

Ağrı halen aynı inşallah geçer neyse ki kötü bir durum yok en azından içim rahatladı...

Hepinize teşekkür ederim..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.minoset hamilelikte içiliyormu ki?bol bol dinlen en ufak bir rahatsızlığın olursa doktorunu ara canım.

mide yanması için önermiş pulseti.eer minosetle emedur geçirirse bosuna pulset alma.üşütmüş olma ihtimalin bu kdr kusma ve ağrıdan sonra daha fazla.
geçmiş olsun tekrar cnm

pembecim bence eczaneden almayı tercih et daha güvenilir.ufak şişeciklerde satıolar

neden eczaneler daha güvenilir aynı ürünü satmıyorlar mı?bunlar doğal ürünler ya neticede. ben hep aktardan aldım şimdiye kadar alırken son kullanma tarihine bakarsak sorun olmaz sanırım.eczanede her çeşit yağ bulamayabiliriz.

teşekkür ederim kızlar
bu arada minoset hamilelikte içilebilen tek ağrı kesici imiş sağlık ocağında ki doktor öyle söyledi

aktardan aldık canım hani böyle şişelerin içinde oluyor ya öyle canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.minoset hamilelikte içiliyormu ki?bol bol dinlen en ufak bir rahatsızlığın olursa doktorunu ara canım.

gebelikte minoset tablet ve parol tablet öneriliyor.ztn ikisininde etken maddeleri aynı.ancak minoset plus tablet yani kırmızı kutusu olan kesinlikle yasak:1no2:

bilmem belki aynı üründür.ama eczaneden alma fikri daha sağlıklı gelio kulağa.henüz almadım ama alışveriş yaptıımız ecz de bi ton yağ satılıo.belki hepsinde çeşit yoktur.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…