2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında doktorcuumda öle dedi bana ama ne bilim belki de 2.dozdur o 6aydaki nese bayram dönüşü kayıt için urucam sorarım.
ayrıca benim başkasına iğne batırmaya deil kendime iğne batırılmasına fobim var:gitme:
kan verirkende olay çıkartıom illa enjektörle alsınlar die.bide ağlıomuş gibi oluom.hiçbiri sevmio beniCADIARZU

benimde hap içerken midem bulanıo off ne bilim hepsine karşıım:lepi:
:hulya::hulya::hulya:hadi bebeklere yelerk örelim nese ben kaçar mesai bitti.herkese sağlıklı saatler bba.s.

demek ki hemşireler hep aynı kaydirigubbakcemile3 benim de arkadaşım hemşire ve aynı fobiler onda da var.hem de acil hemşiresi hergün kanın içinde.iğneden bile korkuyor.dedim eee sen yaparken iyi aynısını diyor o da ben başkasına yaparken korkmam kendime yapılacağı zaman korkarım diyor.valla şaşırdım sizin bizden cesaretli olmanız lazım alışmışsınızdır her gün iğneye.

ahhh keşke yatabilsem çalışıyorum maalesef canım ama biraz olsun içim rahat etti ishal bulantı ateş yok çok şükür

ahhh keşke yatabilsem çalışıyorum maalesef canım ama biraz olsun içim rahat etti ishal bulantı ateş yok çok şükür

canım doğru iştesin dimi. ya baktın ki çok oluyor geçmiyor ara doktorunu belki istirahat verir sana.bana yat ve bol su iç demişti telefonda. sonra ertesi gün gittim yanına.iyi ateş bulantı ishal yoksa önemli değildir karın kaslarının gerilmesidir benimki gibi.

bende çıkıyorum tatlılarım daha mesai bitmesine 1 saat var ama işlerim yoğun öptüm bütün cici annişleri opuyorumnanaktan
buarada bende örgü modellerine bakıyorum güzel tulumlar bulursak paylaşalım yerimseniben :enbuyukkk:

[/B]

1 saat sonra eve gidicem o zaman yatar dinlenirim allahtan yemek var evde.sağol canım içimi rahatlattın baktım çok fenayım dr.a giderim şimdi ara ara yapıyor yaramaz oğlum benim büyüyüyor valla

iyidir canım iyidir gönlünü ferah tut ah bilmezmiyim doktora gideceğin gün zaman geçmez.az kaldı sonra için rahatlayacak inşallah.

pek rahatlayacagini sanmiyorum cumartesi ense kalinligi ölcüldü 2,8 mm buldu.kan sonuclarida dün geldibizede dün cok dolu diye bugune randovü vermisti.arayip iyimi diye sorduk doktorada söylememis sekretere acilen konusmamiz lazim demis sadece kan sonuclarida kötü herhalde ki öyle dedi

hadi ya canım. ama dur bakalım belli olmaz bi doktorunla görüş o sana detayıyla bilgi verir.hem bu ikili test çok mu güvenilir ki sanmıyorum. hep riskli çıkanlar amniyosentez yaptırıyor ve genelde bebişlerinin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. sen de şimdiden sıkma canını.dualarımız seninle.

zaten ölcmek icin bayag bir ugrasti 40 dk kadar ilk ölcümde 1,6 buldu. ama bebek tam pozisyonda degildi üstten ultrasalla bakti. sonra alttan da bir bakalim dedi bu sefer 2,8 bazen 3 falan buldu off bilmiyorum cok kötü bir duygu sadece onu biliyorum

İnşallah bir sorun yoktur ve sağlıklı bir yavrun olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…