- 5 Ekim 2007
- 1.805
- 2
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.581
Arkadaşımın tetanoz aşısından sonra kolu çok şişmiş ve çok ağrı yapmış. Bu konu hakkında da bilgi alın derim.
Felaket habercisi gibi oldum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım ben de elevit kullanıyorum (kokusundan dolayı aksatıyorum gerçi) Bu siyahlık benim de dikkatimi çekti. Kabızlık ve kasık ağrıları için bir toz içiyordum, ondan olduğunu sanıyordum ama elevit mi yapıyor ki?
Bu arada çok gevezesiniz kızlar. Sabahtan beri yazılanlar ou oku bitmedi. Hepimizi aynı mekanda düşünemiyorum bile. Gürültüden durulmaz sanırım. Bu da gebeliğin yan etkisi mi? Konuş konuş bitmiyor. Bir de öyle ilginç ki bir şey duysam ya da kafama takılsa "ben bunu kızlara sorayım." diyorum. Doktordan çıkıyorum "kızlarla paylaşmam lazım hemen eve gidelim" artık eşim de "kızlara bir söyle bakalım diyor." Neler oluyor bize? :sm_coolpuyorumnanaktan
benim eşim de yine o pembe sayfalara mı giriyon diyor.adamcağız ne zaman baksa burası açık ya. :roflol:
Arkadaşımın tetanoz aşısından sonra kolu çok şişmiş ve çok ağrı yapmış. Bu konu hakkında da bilgi alın derim.
benim eşim de yine o pembe sayfalara mı giriyon diyor.adamcağız ne zaman baksa burası açık ya. :roflol:
pembe sayfalarr :roflol:
ay ne diyon valla mı korkutma bizi.ya o vuran kişiden kaynaklanmıştır benim arkadaşım oldu hiç bişi hissetmedim ağrı da olmadı dedi.inşallah bize de iyi bir hemşire denk gelir.
merhaba canan.sabah yazmışsın video yapmak için bilgilerimizi istemişsin ne istiyorsan ben gönderebilirim çok hoş bir fikir.
tetanoz ağır bir aşı ama birazda vurana bağlı.bende üç dört ay önce köpek ısırdığı için oldum sonrasında biraz ağrıdı ama hemşire ağrı yapabilir demişti zaten onun harinde bir sorunla karşılaşmadım.
Evet canım haklısın, elevit bende de aynı etkiyi gösteriyor, ekstradan kabızlık da yapıyor bu tarz ilaçlar.arkadaşlarda dışkıda siyahlığı elevit ve demir hapı kullanıyorsanız o yapıyor.. kimse meraklanmasın.. bana doktorum söylemişti.. önemli birşey değil..:lepi:
kızlar 1 saattir sağ tarafıma acaip bi ağrı giriyo çıkıyo acaba neden ?
:roflol: çok şeker amavalla sorma adını da bilmiyor ya rengine göre isim koydu pembe sayfalar diye. :roflol: bazen birşey duydum şöyleymiş diyorum.ha kesin o pembe sayfaları okudun yine dimi diyor bana kaydirigubbakcemile3 canım kocicim benim ya.
bende de olmuştu geçen hafta sadece sağ tarafımda ağrı aynı olup geçiyordu.doktora da gittim o yüzden normalmiş karın kasları geriliyormuş.için rahat olsun.ama ağrı hiç geçmez beraberinde bulantı ishal ateş olursa hemen gel demişti aklında olsun.yat dinlen canım.
yapanla alakası yok bence.önceki sene koca işyerini aşıladık kiminin kolu şişti kiminin hiç ağrısı bile olmadı.ama çok yaktığı bi gerçek.vücudun o anki gösterdiği reaksiyon sadece ama ben korkuom kesin benim herbi tarafım ağrır ve şişer:1no2: ama sağlık ocağındaki aşılar tek dozluk olmadıı için daha çok acıtıo fakat yenede en güvenilir yer bu konuda sağlık ocakları.bebekim oluncada sağlık ocağının yaptıı hiç bi aşıyı özelde yaptırmıcam:hulya: az önce bizim ordaki s.ocağını aradım netten buldum nosunu yerini ve ne zmn aşı yaptıklarını sordum 6aya girince gel dedi.ama şimdiden gel kayıdınıda yapim dedi ebecik bayram dönüşü gidrim inşkaydirigubbakcemile
şu iğne ve aşıların yenilebienleri ne zmn çıkıcak ki yhaa:S