-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.301
zemheri aldığın kozmetikleri kullandınmı bakayım, anlatsana faydası oldumu aldıklarının
havuç denememiştim bak iyi düşürdün aklıma bi deneyim bende
ka-dir tuğ-cuya mertin 2 ayda 4 kez boğaz enfeksiyonu oluşunu anlattım ilk iki boğaz enfeksiyonuna 6. hastalık sonuncusunada grip teşhisi koydu, antibiyotiği kestim bendesevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla:26:
ya ne zamandır geleceğiz diyorlardı bu gün okuldan gelirken gördüler "müsaitsen çaya geleceğiz" dediler. "değilim" diyemedim tabi doğal olarak.
mesaj geldi, bu okuduklarımdan sonra verin topraklarını gitsinler diyesim geliyor ama maalesef o topraklar petrol cenneti ve kimseye bırakılamaz, eskiden bir petrol arama şirketinde çalışmış birinden ırak ve suriyeden çıkarılan petrolün türkiyedeki ana kaynağa ait bir damardan ibaret olduğunu duymuş bulunuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. benim gönderdiklerim sadece kışlık giyecek ve bebek kıyafetiydi dilerim ihtiyacı olanları bulmuştur. başka yerlere gittiyse üzerlerinde yansınlar inşallah demekten başka bir şey yapamam artık
bulaşık makinesi demeyin bana bugün bulaşık makinem bozuldu, servis çağırdım bende yarın gelirler inşallah
ben biliyordum zaten 6. hastalık olduğunu ama dr u ikna edemedim bitürlüneyse adamda güldü zaten benim teşhis koyma durumlarıma dr ların işide zor artık düşünsene bi gidiyosun dra, internetten herşey araştırılmış evde teşhis konmuş sadece ilaç yazdırmaya giden bi nesil olduk dr bizi biz dru ikna edemiyoruz artık ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Güle güle Gülşan, evet haklısın dr.ların işi de zor, bizim dr. yine netten araştırılmışta gelinmiş diye lafı koyuveriyor valla..
bulaşık makinesi demeyin bana bugün bulaşık makinem bozuldu, servis çağırdım bende yarın gelirler inşallah
6.hastalık bir defadan fazla geçirilebiliyor malesef, bende çok korkuyorum tekrar geçirirse küçük kene diye, her bayramdan sonra mutlaka hastlanıyor kızım, bu kv nin sülalesi de mikroplu anacım, bu bayram boykot edip gitmemeyi düşünüyorum..
Bulaşık makinasının uğurlu gelmesine çok güldüm Bosna, keramet makinada imiş demek ki :))
en hoşlanmadığım sey evde bir şeylerin bozulması çünküüüüü benm kocam o kadar large bi admki en basitinden (gülmeyin :))) ) duş başlığı bozuldu peki kaç yıldır bozuk taaaaaa egoşa hamile olmadıgım dönemden beri 3 yıl falan ... tas la yıkanıyorum ben kovaya su doldurup duş kabininin içinde :))) gecen almıs gelmiş cok mutlu oldum bu seferde takacak alet uymadı yine kaldı illa ben el atacagım tamirci bulacagım ... inatla bekledim niye bütün sorumluluk bana kalmasın diye çamasır bulasık mak bozulmasını düşünemiyorum :))) cocuk klidi alalım prizlere diye die bi pazar tek zen e gidelim orda vardır dedi peki o pazar geldimi asla gelmedi ben ne yaptım asagıdaki elektirkden gidip aldım taktım yoksa bi kaza gelecekti basımıza ...offffff pek dertliymişim :))) ama bugünlerde cok şükür odunluklarında ciddi bi azalma var napalım şükür
en hoşlanmadığım sey evde bir şeylerin bozulması çünküüüüü benm kocam o kadar large bi admki en basitinden (gülmeyin :))) ) duş başlığı bozuldu peki kaç yıldır bozuk taaaaaa egoşa hamile olmadıgım dönemden beri 3 yıl falan ... tas la yıkanıyorum ben kovaya su doldurup duş kabininin içinde :))) gecen almıs gelmiş cok mutlu oldum bu seferde takacak alet uymadı yine kaldı illa ben el atacagım tamirci bulacagım ... inatla bekledim niye bütün sorumluluk bana kalmasın diye çamasır bulasık mak bozulmasını düşünemiyorum :))) cocuk klidi alalım prizlere diye die bi pazar tek zen e gidelim orda vardır dedi peki o pazar geldimi asla gelmedi ben ne yaptım asagıdaki elektirkden gidip aldım taktım yoksa bi kaza gelecekti basımıza ...offffff pek dertliymişim :))) ama bugünlerde cok şükür odunluklarında ciddi bi azalma var napalım şükür
Hiç güler miyim arkadaşım, o large adamdan bir tane de bende var, evlendiğimizden beri evdeki kırık dökükle ben ilgileniyorum, inat ettim bozulan wc sifonunu yaptırmadım mesela, 3 yıl oldu hala bozuk vaziyette, adamın umurunda değil valla, kapatırız olur biter deyip geçiştiriyor..