2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle Gülşan, evet haklısın dr.ların işi de zor, bizim dr. yine netten araştırılmışta gelinmiş diye lafı koyuveriyor valla..

zemheri aldığın kozmetikleri kullandınmı bakayım, anlatsana faydası oldumu aldıklarının

ya aslında bariz görünen bir fark yok ama cilt renginde düzelme hissediyorum, çenemdeki sivilce izleri falan daha az belirgin gibi, yeni sivilce oluşumu yok ama sabah akşam yıkanıp kremlenen bir ciltte sivilce oluşmaz her halde zaten ayak kreminden çok memnunum ayaklarım yüzüne bakılır hale gelmeye başladı ama bunda çorap sezonunun başlamış olmasının etkisi olduğunu inkar edemem, boyalı saçlar için şampuan almıştımn krem bile kullanmıyorum süper, saç dökülmem azaldı. sıkılaştırıcı serum henüz gelmedi gelsin ona da başlayacağım ama mekik şart öyle kremle falan gitmez bu göbek gitse bile geri gelir.
temel olarak bakım yapmaya başladığım için moralim düzelmöeye başladı ve ben kendimi epey iyi hissediyorum.
bu arada olay'ın kremlerini açmadım daha, epilatörü almadan bir hafta önce ayn ı işi yapan bir seriyi avondan almıştım onları kullanıyorum bitince açacağım diğerlerini, bu tip ürünler kapağı açılmadığı sürece 5 yıl ömre sahip, açtıklarım birsin o zaman diğerlerine geçerim

Haydaaa...
6. hastalık bir defadan fazla geçirilir miymiş ki?

Doğru, denmez tabi :)

bulaşık makinesi demeyin bana bugün bulaşık makinem bozuldu, servis çağırdım bende yarın gelirler inşallah

Her şeyim bozulsun, bulaşık makineme bişey olmasın.
Evlenmeden önce de nefret ederdim bulaşık yıkamaktan. İkinci işimde 4 maaş ikramiye veriyorlardı, ilk ikramiye ile gidip bulaşık makinesi almıştım, daha evlenmeyi falan da düşünmüyorduk üstelik. Gerçi makine uğurlu geldi, aldıktan sonra 1 sene içinde nişanlandık ve evlendik :)

6.hastalık bir defadan fazla geçirilebiliyor malesef, bende çok korkuyorum tekrar geçirirse küçük kene diye, her bayramdan sonra mutlaka hastlanıyor kızım, bu kv nin sülalesi de mikroplu anacım, bu bayram boykot edip gitmemeyi düşünüyorum..

Bulaşık makinasının uğurlu gelmesine çok güldüm Bosna, keramet makinada imiş demek ki :))

Güle gülee, öpüyorum seni ve Merto'yu...

Güle güle Gülşan, evet haklısın dr.ların işi de zor, bizim dr. yine netten araştırılmışta gelinmiş diye lafı koyuveriyor valla..

Aynen :) Siz internetten bakmışsınız sanırım ama bunun şöyle olma ihtimali de vardır diye çürütüyor bi de :)

bulaşık makinesi demeyin bana bugün bulaşık makinem bozuldu, servis çağırdım bende yarın gelirler inşallah

en hoşlanmadığım sey evde bir şeylerin bozulması çünküüüüü benm kocam o kadar large bi admki en basitinden (gülmeyin :))) ) duş başlığı bozuldu peki kaç yıldır bozuk taaaaaa egoşa hamile olmadıgım dönemden beri 3 yıl falan ... tas la yıkanıyorum ben kovaya su doldurup duş kabininin içinde :))) gecen almıs gelmiş cok mutlu oldum bu seferde takacak alet uymadı yine kaldı illa ben el atacagım tamirci bulacagım ... inatla bekledim niye bütün sorumluluk bana kalmasın diye çamasır bulasık mak bozulmasını düşünemiyorum :))) cocuk klidi alalım prizlere diye die bi pazar tek zen e gidelim orda vardır dedi peki o pazar geldimi asla gelmedi ben ne yaptım asagıdaki elektirkden gidip aldım taktım yoksa bi kaza gelecekti basımıza ...offffff pek dertliymişim :))) ama bugünlerde cok şükür odunluklarında ciddi bi azalma var napalım şükür

Aman Allah korusun...

İvit, adamı zorla evlenme moduna soktum, bulaşık makinesi aldım, kiralık ev ilanlarını mail attım, bütün arkadaşlarımın nikah ve düğünlerine götürüp gözüne baka baka ağladım :) 24 yaşında evlendim anacım, başım göğe erdi :)

Bugün sahiden çok güldüm :)
Bizim de var böyle bi duş başlığı hikayemiz, ben daha hamile değildim, kenarlarından su kaçırmaya başladı, hamile kaldım, doğurdum, ikinciyi düşünüyorum, hala kaçırıyor :))

Hiç güler miyim arkadaşım, o large adamdan bir tane de bende var, evlendiğimizden beri evdeki kırık dökükle ben ilgileniyorum, inat ettim bozulan wc sifonunu yaptırmadım mesela, 3 yıl oldu hala bozuk vaziyette, adamın umurunda değil valla, kapatırız olur biter deyip geçiştiriyor..

ruh ikizi bunlar hem anneleri hem kendileri :)))

Bugünkü canlandırma operasyonu güzel sonuç verdi :)
Benden bu kadar, öpüyorum hepinizi...

Güle güleee Egoş un annesi, bende iş çıkışı evin erkeği olarak alışveriş yapacam, bu kadar olur yaa :))

Güle güle Bosnaaa, evdeki cüceyi öp benim için, tembihle bir güzel herşeyi anlatmasın öyle bakıcıya-anneanneye falan :))

Bende çıkıyorum artık, hoşçakalın..

ben eve geldim siz hala ordamısınız kamil ev ilanlarına bak diye aradı ama size bakmadan ilanlara bakamadım
benim kociş bozuk akıtan kokan şeyleri savmez hemen tamir eder
zemheri çok sevindim işe yaramasına görünen bişey olmasada ben kozmetik ürünü kullanınca moralim yerine geliyor, para harcıyorum ya
karavanadan haberi olan varmı?
ben ilanlara bakayım merto uyanmadan

günaydınlar
hava buzzz gibi, dün kaloriferleri yaktılar akşam kışlık ayakkabılarımı çıkarayım bari ayaklarım üşüşor valla

Günaydın,

Uykum var, gözlerim kapanıyor, iyi ki bugün yarım gün, hayatta akşama kadar dayanamazdım :)

Ekim başından beri kaloriferler yanıyor burda. Ben de 15-20 gündür çizme giyiyorum :)

Çok erken soğudu bu sene, kış sert geçecekmiş.

Son düzenleme:
Günaydın, hayırlı cumalar..
Bize yarım gün değil malesef ( Gece yine küçük kene canıma okudu ama neden ağladığını çözdüm galiba, meğer süt içmek için ağlıyormuş, eğer ben onun ağlamasına fırsat bırakmadan onun ağladığı saatten önce süt ısıtıp içirirsem sorun kalmayacak sanırım, bu geceden itibaren deneyecem, inşallah sonuç verir..
Kaloriferleri bizde Eylül ün sonunda akşamdan akşama yakıyorduk, Ekim ayından beri gece-gündüz yanıyor, şimdiden böyleyse kışın ne yapacaz bilmem, sert geçecek hakakten bu kış belli oluyor..

Size birkaç sorum var, işleri toparlayım geliyorum, kaybolmayın haa..

simenay kaybolmayın diyorsun ama bugün yarım gün çabuk sor sorularını gitmeden cevaplayalım
iklim kuzuma bak acıkıyormu acaba, ben merte yatmadan yarım saat önce hasretin tavsiyesi ile muzlu süt veriyorum gece hiç acıkmıyor tavsiye ederim, yarım muzu eziyorum çatalla, iki tane bisküvi atıyorum içine, 150ml kadar süt kaşıkla yiyor ama bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…