2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabe öperim:)
ya çok takılmıyorum aslında bazen halsizlikten sendeliyor sallanıyor sıpa.yine de yemiyor..bend e cirozumdur ama sağlamımdır:) şudemir eksikliğimiz gecsin düzelir belki..
iklim nasıl? bakıcı işini ne yaptın..

geçmiş olsun..iyileşecekse taksın canım ne olacak...acil şifa diliyorum.

Bozma moralini, çok geçmiş olsun, Rabbim çaresiz dertler vermesin, boyun fıtığı-boyun düzleşmesi v.s. artık hemen hemen herkeste var nerdeyse, bunlarla yaşayacaz malesef (

geçmiş olsun..iyileşecekse taksın canım ne olacak...acil şifa diliyorum.

teşekkürler canım ya
maalesef boyun ve omurga fıtıklarında kesin iyileşme sağlanamıyor ameliyat hariç o da çok zorlu bir süreç, boyun deteği sadece ağrılar nüksettiğinde rahatlama sağlıyor pek tedavi edici özelliği yok. ilaç vermiş şimdilik doktor 10 gün sonra kontrol ve durum incelemesi bakalım neye karar verilecek, omurilik daralmasının da hiç bir çözümü yok onun ameliyatı da ciddi risk taşıyor ağrıyla yaşamayı tercih ediyor insan. zaten biz ne zaman maddi açıdan rahatlayacağız inşallah desek birimiz hasta oluyoruz, nasıl bir kısmettir anlayamadım :26:

Son düzenleme:
Ben tel.den girdiğimden zor oluyor diye geçmişe bakmadım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla Gülşan ev almış,hemide rezidans :)Hayırlı olsun,Allah sağlıkla,huzurlu,güle güle oturmayı nasip etsin.
Zemheri eşine geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Kıpırcanda geliyor göğüslerimi okşuyor,gülüyor,yakamı açık gördü mü açmaya çalışıyor.tabi bu halleri beni üzüyor.ayrıca kesen arkadaşlar demiştiniz ya kesintisiz uyuyorlar artık diye,ıhhh benimki uyumuyor.ama simenay haklı,şaşırmamak lazım.

Bozma moralini, çok geçmiş olsun, Rabbim çaresiz dertler vermesin, boyun fıtığı-boyun düzleşmesi v.s. artık hemen hemen herkeste var nerdeyse, bunlarla yaşayacaz malesef (

elbet alışırız onunla da yaşamaya ama ilk aşamada canı sıkılıyor insanın işte, adam resmen yamuldu bir tarafa üzüldüm işte

öyle düşünme meslek hastalığı biraz da bu..iyi bir tedaviyleameliyata gerek kalmadan iyileşir en azından rahatlar bence..oturuş şekli bile etkiliyor bu hastalığı..maddi açıdanda azcık dahasıkılın boşver sağlığınız düzelsin yeter demi:))

2 ay oldu keseli sütten çok düşkündü ozgur...hala kesintisiz uyumuyor..ama 7-8 defa da kalkmıyor 2 düşürdük şükür..hala dokunma istiyor..başını göğsüme yaslıyor öpüyor:))
sanırım bizim psikolojimiz de cok etkiliyor yaz busüreci..sende nasıl bilmem ama ben sanki bir boşluğa düşmüştüm.çok üzülüyordum..ben alıştıkcao da alıştı.benim alışmam zaman aldığı için belki özgur de zorlandı..
sana bunları yazarkene uyandı..gündüz uykusu bile kesintisiz değil..

Hah işte, demir eksikliğinden dolayı iştahsız Özgür, demir takviyesi yapıyorsundur mutlaka, iştahı açılacaktır o zaman, demir eksikliği ihmale gelmez aman haa..
Bakıcı işini rafa kaldırdım şimdilik, ev alma durumu var ortada, borca girersem bakıcıya para ayıramam, ev alamazsam eğer bakıcı kesin tutacam.. Bunun dışında küçük kene çok iyi maşallah, arka azı dişlerini çıkarıyor, ama neşesi yerinde, arada geceleri beni uykusuz bırakıyor, başka da yaramaz bir durum yok çok şükür..

evetcanım 1 aydır yapıyoruz takviye..nazlı anam busıpa..biraz da genetik sanırm babası da böyleymiş bu yaşlarda..kv söylemedi bana cılız bu falan diyordu ama eşimin ananesi babası gibi aynı o da mızmızlanır dururdu yemezdi bunun kadarken deyiverdi..gece kv.yi gördüm derüyamda..dokunmadan gecemedim

hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun canlarım
cemy ve zemherinin eşine geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum:)
alacağımız evde ankastreler var, vestiyer, mutfak dolabı,banyo,tuvalet dolabı, jakuzisi, güvenlik görevlisi falan var ama ev sahibi eşyaları satıyor, 1 aylık eşyalar yeni sayılır beğendiğimiz olursa almayı düşünüyoruz, bakalım karar vermedim daha
eski evimizde mertin oyun odası vardı, şuanki lojmanda 2 odamız olduğu için oyun odasını bozmuştuk, malatyadaki ev 4 odalı at koşturulur resmen
merto babasını çok özlüyo resimlerine bakıp oyalanıyo, tlf elime verip ara diyo, bu aralar konuşmaya çok meyilli söylediklerimi tekrarlıyo devamlı, 6 ya kadar tas tamam sayıyo ezberlemiş:) geometrik şeklleri uygun yere blinçli atıyor artık, evin tüm duvarları resim oldu merto çizip duruyo, kalem bulamazsa anahtarlıkla çiziyo kalemi silince çıkıyo ama anahtarlık çıkmıyo
benden bu kadar öptüm sizi:)

günaydın anneler uyumak ne güzel şey ilaçları da alınca rahatladı uyudu kuzum
ZEMHERİ eşine çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez
yoğunum yine ama arada okurum öpüldünüzzz

günaydın maşşalah paşaya demek 6 ya kadar sayıyor cadı ilk altı ayında bi iii üüüsss diyordu ya halaa aynı yerde takılı kaldı :) sadece biraz daha net biii itiii üttt oldu :) geometrik şeliller ile ilgili oyuncağı ben daha yeni aldım ve sadece daireyi atabiliyor hepsinide ordan sokmaya kalkıyor , duvarlar hala temiz çok şükür :) mertoya bayıldım tekrar maşşalah diyorum :)

Günaydın,
Olası İstanbul depremini düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Bu sabah A.Li Ağa.Oğ.lu'nun söylediklerini de okuyunca hepten delirdim, fellik fellik dep.rem yön.et.meli.ğine uygun yapılmış ev arıyorum. İstanbul'da ev fiyatları almış başını gitmiş, napıcaz bilmiyorum.
Sabah sabah şöyle bi içinizi daraltayım dedim, başarmışımdır herhalde :)

Topikte kimse yok ki, kimin içini daraltacan :))
Benim içimi sorarsan hep daralmış vaziyette biliyorsun :))
Şaka bir yana, ben ne tv izliyorum ne de gazete okuyorum, hasbel kader yaşamayı seçtim, ''olanla-ölene çare yok'' derdi rahmetli babam, biz önlemimizi alalım da olursa da artık başa gelen çekilir napalım, dilerim bu kara haberlerin hiçbiri gerçekleşmez, kimsenin canı yanmaz, istediğin gibi bir ev bulman dileğiyle, sana da bana da kolay gelsin..

ben hep lojmanda oturduğum için rahattım , gerçekten depreme dayanıklı yapılardı evlendikten sonra çok korkmaya başlamıştım :) şimdi taşınacağız diye yine aynı korku sarıyor anlıyorum snei

Evet, lojmanlar çok sağlam oluyor hakkaten, 99 da hay.ma.na daki depremde biz hiç bişey hissetmemiştik, oysa hay.ma.na ya çok yakındı bizim lojmanlar, tüm an.ka.ra sokakta sabahlamış, bizim ruhumuz duymamıştı.
Siz ne tarafa geleceksiniz ki..?

1. derece deprem bölgeside hemde tarihinde büyük yıkımlar olan bir kentte yaşayan biri olarak aldığım eve çok güveniyorum inşallah yüzümü karaçıkartmaz eve deil müteahite bakacaksın ev alırken onu soracaksın sonra temeline sonra süsüne bakacaksın süsü ne zmana olsa yaparsın da öbürlerini değiştiremezsin

slm millet
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hanımlar
ev ve deprem demişsiniz, ben bu ara tokilere taktım depreme dayanıklılık durumu kesin olduğu için, karavananın dediği gibi süsü nasıl olsa yapılır ama dayanıklılık çok önemli. asında şu an tokilerde oturuyorum döşeme malzemesi kalitesiz, mutfak dolapları sunta, pek çoğunda mutfak tezgahı ahşap kaplama,banyo ve tuvalet kapısı ahşap, alçı sıva çok dayanıksız yalnız benim oturduğum k1 tipi yani afet konutu. ama diğerleri nasıldır bilmiyorum, diğer tipleri gören var mı?

deniz bu ara biraz biraz yemeye başladı çok mutluyum. ama yedikleri çok sınırlı, hiç bir pilavı yemiyor, sebze sevmiyor, her çorbayı içmiyor. kaşarlı tost hastası ver her dakika tost yesin

egoşda sabahları seviyo kasarlı tostu onun dısında kahvaltı yaptıramıyorum (( yumurta bal v.s. yediremiyorum yemek yememeye basladık bizde vitamin şurup aldım iştah acar belki die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…