2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tavsiyen için sağol Gülşancım, yatmadan yarım saat önce 200 cc. süt içiyor küçük kene, biberon hastası kendisi, kaşıkla yedirebilir miyim bilmiyorum, ayrıca ben bisküviyi tatlı diye vermedim hiç, organik bebek bisküvileri var onlarla bir deneyim bakalım..

Sorularıma gelince,
Balık olarak neler yediriyorsunuz cücelere, ben somon dışında başka balık vermiyorum, çeşitlendirmek istiyorum artık, diğer balıklar civa oranı yüksektir diye korkuyorum, beni aydınlatın..

Birde yine çoraplarla başım dertte benim yaa, çıkarıp çıkarıp atıyor, neymiş çıplak ayak gezecekmiş, sizinkilerde çıkarıyoru mu çoraplarını..?

Birde geceleri hala üstünü örttürmüyor, yorganı tepikleyip açıyor, uyku tulumu giydiriyorum, dün gece giydiremedim mesela, onu da istemiyor zilli, sizinkilerde üstünü açıyor mu?

Çok komiktir, uyuyunca çaktırmadan çorap giydiriyorum ayakları üşümesin diye, uykusunun içinde bile anlayıp çorabı çıkarıp elime veriyor yaa, bir uyanıyorum ki avcumun içinde küçük 2 çorap :))

simenay kelin ilacı olsa başına sürerdi valla, aynı merti anlatmışsın önceki gece üstünü örtmekten uyuyamadım, dün gece iyi uyudu sabah bi kalktım ayaklarını yorganın altından dışarı sarkıtmış meğer, ateşli bıdık sıcağı hiç sevmiyor ben bi çare bulamadım buna bulan olursa bizede deyiversin çok sevinirim:) sanırım kilotlu çorap giydirmeye başlıycam, evin heryeri yamalı gibi yolluk kilim doldu betona çıplak ayakla basmasın diye
balık olarak fis-h fin-gers yediriyorum geçen hafta çupra yedik biz, burda il sınırları içerisinde somon yok ben ayırtetmiyorum valla balık olsunda ne bulursam veriyorum, hatta geçen gün tonbalıklı makarna yedirdim azcık afiyetle yedi, çok yemiyor zaten ceviz büyüklüğünde ancak yiyor, ben çuprayı çok yemeyince şehriye çorbası yapıp balığıda didikleyip içine attım öyle yedirdim aklınızda bulunsun

Emperyalizme Karşı Zaferin İlan Edildiği,
Tebadan Bir Ulusun Yaratıldığı,
Yaşatmak Onurumuz Olan,
ULUSAL BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !

Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günleri en az hasarla atlatmamız dileğiyle...

inatçı minik bunlar :))) şekerim uzun zamandır her türlü balığı yediriyorum ben ayrım yapmıyorum levrek çupra hamsi ne bulursak artık

Merhaba

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mart Anneleri Facebook Grup

martanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mart Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Mart annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

selam yarın kk ya giremeyebilirim diye şimdi bi uğrayım dedim
ben gidince yerime geçecek arkadaş başlıyo yarın işe, ona işleri anlatıcam bu hafta ben misafir gibi olucam o çalışacak
kamil ev işini halletti biraz pahalıya mal oldu bize ama hayırlısı olsun. rezidance almış beyfendi160 bin tl baya bi borca girecez ama vazgeçiremedim çok beğenmiş evi bende beğendim harika bir ev, 4 oda bir salon, çift banyolu, jakuzili falan full yapılı bir ev, merte oyun odası yapıcam tekrardan, eski evdede vardı çok sevinecek oğluşum:) fırsat bulursam resimlerini paylaşırım sizinle, ben kaçtım şimdi, bu hafta benden hayır beklemeyin öptüm sizi

merhaba!balık -tüm balikları veriyorum.saat 20 (şimdi kış saatine göre saat 19 oldu)yattığından genelde ertesi gün bizden kalanlar yemiş oluyor.sıcak sevmiyor da...en sevdiği beyaz balıkları-çipura ve levrek..somon bazen ...hamsi hiç sevmedi
kilotlu çorap en iyi çözüm gibi görünüyor

Günaydın, iyi haftalar,

Yorgun ve uykusuzum, bugün burda dinlenirim artık. Bıdık hiç durmuyor yahu... Geceleri de huzursuz... Bir de saatler geri alınınca düzeni bozuldu, canıma okudu bu sabah, işe 1 saat geç kaldım :)

Gülşancım, yeni evinizde güle güle oturun, çok sevindim valla... Allah ağzınızın tadını daim etsin. Darısı ev almak isteyen herkesin başına olsun (Simenay'la benim de tabi :))

Biraz işim var, toparlayıp gelicem.

Günaydınn..
Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
Gülşancım, eviniz hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, darısı başıma olsun :))
Hafta sonum çok iyi geçti, küçük kene ile birlikte anneannemizdeydik, çok güzel vakit geçirdik..
Bugün yoğun olacam, arada uğramaya çalışırım.

GÜNAYDINLARRRR

çok yoğun bir hafta ve hafta sonundan sonra sizlerleyim işle ilgili bazı olumlu gelişmeler var ve sonuçta çok yoğunum ama hiç şikayetim yok çok memnuum kariyerim için güzel adımlar bunlar hem bana da ii geliyor kendimi düşünmüyorum cuma günü istanbul yolcusuyum 6 kasımda ameliyatım var benim için dua edin herşey çok güzel olsun

GÜLŞANCIM ev durumunuza çok sevindim allah gönlüne göre versin arkadaşım sen dünya tatlısı bi insansın

bi tek son sayfayı okudum umarım herkes iidir vaktim yok kaçıcam yine sürekli ofis dışındayım

kuzudan bahsedeyim birazda cuma alerji oldu her yeri kabardı ve kaşınmaya başladı gecelerce uyumadı bu arada doktor bi şurup verdi kızarıklık geçti ama örtü örttürmüyo hava buz tenine bişi değdiği anda başlıyo ağlamaya perişan iki gece geçirdik sonunda cumartesi gecesi acile gitmeye hazırlanıyodum ki sabah 4 gibi rahatlayıp uyudu biraz, dedim hadi pztsi kendi doktoruna götüreyim pazar gecesi yine aynı şeyler bide ağzında yra çıktı hepten huylandım bugün doktorumuz acildeymiş götürdüm hemen boğaz enfeksiyonuymuş ağzındaki de aftmış alerjinin nedenini ise henüz bilmiyoruz antibiyortik verdi başlicaz naapalım bööle işte zorlu bi haftaydı bu haftada oldukça zor geçecek cma izinli olacağmdan çok daha yoğun bi hafta olacak of of

Oyyyy çok geçmiş olsun kuzuya, tez zamanda iyileşsin inşallah..
Yoğun olmak iyidir evet, düşünmeye ve üzülmeye fırsatı olmaz insanın.. Sen ve kuzu iyi olunda gerisi boş :))
Ameliyat için dualarım seninle olacak, herşey istediğin gibi olur umarım.

Günaydın sevgili anneler,
okula geç kaldım, işte bunun adı çokokremli sandöviç, tadı çoookkk güzel, kolaylıkla siz de yapabilirsiniz..
benim çok acele.. diyorum.. siz hala beni bekletiyorsunuz haa..

devamını getirmeden edemedim.. Ensar ın en sevdiği reklam :)

Ensar çok şımarık büyüyor, şimdi küçük olduğu için pek önemsemiyorduk ama sanırım bu böyle gidecek.
Şimdiden sonra ne yapmalı? Nasıl davranmalı bilemiyorum?
Her istediği olsun istiyor, hep onunla ilgilenilmesini istiyor, bunun için sonuna kadar savaşıyor çığlıklarıyla.. İstediği olana kadar bağırıyor..
Çok seviyoruz, onun mutlu yüzünü görmek için her istediğini yapıyoruz, ama hata mı yapıyoruz??
Yasemincim tüm sorularına birden evet evet evet diyorum :) Tam da anlattıkların harfiyen Ensar ın yaptıklarıyla aynı :)

Çorap konusunda yapabildiğim tek şey o çıkardıkça giydirmek.. Ayaykkabı, batik çorak vs herşeyi çıkarabiliyor.. Kilotlu çorapta çok bunaltıyor, evler petekli çünkü.

Biz de tulum aldık ama onu daha soğuk günlerde giydiricez.. Açıldıkça örtüyoruz şimdilik.. Zaten ortamı baya sıcak tutuyoruz.

Ben balık olarak palamutu veriyorum. Eti çok yumuşak ve yağlı. Çok severek yiyiyor. Bir de bazen fish fingers.

Uzun bi aradan sonra Slm Canlar....

Ne zamandir hic bakamiyorum, Laptop tamire gitti geldi tekrar gitti felan derken...
Umarim hersey yolundadir...Son iki sayfaya baktim sadece gecmise...

Gülsancim Yeni eviniz hayirli olsun, güle güle oturun insallah...Darisi Simenay ve tüm diger isteyenlere.
Karavana, güzel gözlüme cok gecmis olsun...

Bize gelince...cok sükür hersey yolunda ama 1 aydir gecmek bilmeyen öksürügü ve burun akintisi var oglumun.
Hala ayniyiz, kendi halinde kimseye zarari olmayan, ortaligi dagitip geri toplayan, bol bol konusan dans eden bir Cocuk Tugra.
Gündüzleri hic emmiyor uzun süredir ama geceleri 3-4 bazen 5-6 kez emmek istiyor hala malesef. Memeden kesip kesmeme konusunda kararsizim.

Uzun zamandir güzelce konusuyor ztn, istedigi herseyi cani isterse anlatiyor.
Gecenlerde cok hosuma gitti, gelmis bana diyorki "Anneeee...Yag yagiyo, yey Suuuu ommus..." (Yagmur yagiyor, yeler Su olmus yani islanmis diyo) nasil güldüm....
Sonra disarda geziyoruz "Anneeee....bu neee" "Yaprak o Annecigim..." "Anneeeee....Akak agac düstüüüüü..." (Yaprak agacdan düstü)
Bunada cok sasirdim, kendi kendine bunu kesfetmesi beni sasirtti....Kuzum benim

Eeee anlatin ne var ne yok....

Selam hepinize,nasılsınız?Artık eskisi gibi giremiyorum,ama zaten sizde pek konuşmuyorsunuz :)
Herkes iyidir umuyorum.
Biz iyiyiZ çok şükür.Kop kop Alp herzamanki gibi.Kopkop alp diyorum çünkü müzik duyduğu an oynamaya başlıyor yada gelip bize tırmanıyor,deli deli oynayalım diye :)Hala meme aranıyor,unutmuş değil,üstelik 10 gün oldu bıraktıralı,hala kesintisizde uyumuyor ve bizle yatıyor,yatağında yatmıyor,istemiyor.Psikopat cüce kızdı mı yapıştırıyor birtane yada saç yoluyor yada ısırıyor.Aslında çok sevgili bir çocuk ama kızınca gözü dönüyor anası kılıklının.Normalde gelip gelip sarılıyor,sırnaşıyor,babasına ve bana bakarken gözlerinin içi gülüyor aşkımın.Saatlerin geri alınması dengemizi bozdu bu arada,hala adapte olamadı,düzeni bozuldu.Bizde durumlar böyle işte.

Dimplehawk, Ensar şımarık olur mu bilemem ama her istediklerini yapmamız iyi olmaz bence, o zaman hayır-yok bunu nasıl öğrenecekler, ileride isteklerini karşılayamayacağımız günlerde olabilir, yokluğunda ne demek olduğunu bilmelerinde fayda var yani.. Bu 2 yaş sendromu ile alakalı bence ve geçici (umarım öyledir yani :) )
Balık tavsiyen içinde teşekkürler, deneyeceğim..

ÇatladaPatla, bıdı bıdı Tuğra ya kocaman bir maşallah, ayrıca çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin inşallah.. Burayı çok ihmal ediyorsun haa, face de olmasa hiç haber alamayacaz :))

Yazcım, iyi olmanıza sevindim, küçük kene de aynı kop kop Alp gibi, istediği olmayınca çığlık atıp ısırıyor, bu geçici bir dönemdir diye düşünüyorum, yoksa işimiz yaş valla :)) Kop kop cücenin uyumamasına hiç şaşırmadım desem :))

Esmiragül, sana teşekkür etmeyi unuttum, balıkla ilgili yazdıklarını okudum, teşekkürler.

merhaba:)
nasılsınız..?
yedik içtik gezdik geldik biz de..sıpacım geri gelmek istemedi..anneannesini öyle çok özlemiş ki gömeliydiniz ikisini..ama diyete devam..gitmişkendr a götürdüm..1 kg altındaymışız ortalamanın..boyu normalmiş ama.sanırım benim gibi çiroz olacak oğlum da:)

anladığım gülşan ev almışsın..hayırlı olsun güle güle oturun arkadaşım..
simenay bizim denizlerimizde civa oranı yüksek değil.istediğin balığı yedirebilirsin..okyanus balıkları (derin deniz balıkları) na dikkatetmeli..
yazcım özgur 1 ay kadar zamanda unuttu ve istemedi..sütümde 1 ayda cekildi.sabır..
hepkaravanacım geçmiş olsun sağlıkla dön..

slm millet

waooooow rezidance öyle mi güle güle oturun. Allah hepimize nasibetin. ya bu evler eşyalı mı oluyor, tekrardan oyun odası yapacağım demişsin ya merakettim.
özleyeceğiz seni

halinden memnun olmana çok sevindim. lipoda başarılar cemye de çok geçmiş olsun

saat uygulamasının bizde olumlu sonuçlanmasını umut ediyorum çünkü deniz çok geç yatan bir çocuk
memeyi unutma işi zaman alıyor canım, deniz ne zaman korksa ya da huysuzluğu olsa gelip elini göğsüme sokuyor 3 ay olmasına rağmen. allah kolaylık versin sana

Hepatit, bilgi için teşekkürler, bütün balıklardan yedirecem bende artık, bir ben kalmışım anlaşılan balık ayrımı yapan :))
Çiroz Özgür ü yerim ama bennn, sağlıklı olsunda varsın 1 kilo eksik olsun annesi, benim kız nasıl tombuldu, hastalıktı-dişti derken kemikleri sayılıyor şimdi valla ama sağlıklı çok şükür.. Takılma böyle şeylere..
Tür,ki,ye ye geldiniz-geri döndünüz sanırım, iyi olmuş, değişiklik olmuştur sizin için, sevindim..
Diyetçi oğlunu öp benim için.

canım sıkkın kızlar kocişe boyun fıtığı teşhisi konuldu. cuma günü kulunç ağrısıyla başladı, kremledik sıcak havlu koyduk geçmesi lazımken sırtındaki ağrı koluna da yayıldı. bu gün doktora gitti MR onucu boyun fıtığı hatta boyun desteği falan da takması gerekebilirmiş, zaten omurilik daralması vardı üzerine bir de fıtık, adamın sağlam yeri kalmayacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…