- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.641
Günaydın canımcım, gözünaydın, demek eşinle görüşebildin, çok sevindim senin adına, rüya gibi geçmiştir eminim, hadi hayırlısı, Allah tamamına erdirsin, hayırlı tezkereler diliyorum, sana da sabır :) Mutsuz olma ama bebeğin de üzülür, onu da düşün annesi..
çanım Allah kavuştursun!olsun kısada sürse biraz irlikte vakit geçirebilmissiniz ya!
kızlar günaydın nasılsınız?bu gün çok işim var,ev çooook dağınık...sinir oluyorum ya her pazartesi ev çöp eve dönüyor,,soğolsun eşim çok dağınık oğlum bir yandan,dün hiç oturmadım arkalarından ev topladım,bugün yine dağınık...yemek var,ütü var,çamaşır var beni bekliyor,benimse çoook belim ağrıyor....
arkadaşalr bende ikili testimin sonucunu bu çarşamba alcağım ikili test için 230,00 lira ödedim bebeğim için feda olsun tabi ama bu gibi testlerin gereksiz olduğu gibi duyumlar aldım çevremden gerçekten öylemi öyle ise edne yapılıyor ve bu gibi ücretlere tabi tutuluyor
canım kendini çok yormamaya çalış ev işleri bitmez ufak tefek dağınıklıklara aldırma bebğini düşün sen yorulduğpunda oda yoruluyor
arkadaşalr bende ikili testimin sonucunu bu çarşamba alcağım ikili test için 230,00 lira ödedim bebeğim için feda olsun tabi ama bu gibi testlerin gereksiz olduğu gibi duyumlar aldım çevremden gerçekten öylemi öyle ise edne yapılıyor ve bu gibi ücretlere tabi tutuluyor
çanım bebişi görmüşsün,çok güzel büyümüş,ya fenamış senin dr,insan bişey der dimi ama?hayırlısı olsun canım...ben başla popo arası boy yazıyordum,zaten baçak boyunu ölçemiyorlar benim bildiğim,,,cenin pozisyonundan dolayı...Günaydın kızlar..Geçmişe bakamadım sadece düne ve bugüne bakabildim...
Kussbfilal'cim de beni sormuş biz onunla aynıyız ya :)
Bizde cumartesi gittik doktora, Taburcu ile haberleşmiştik oda aynı hastaneye gidiyormuş.. Randevularımızda aynı saatteydi..Ama ben biraz gecikmiştim..(Benim doktorumun sekreterine küçük bir hediye bırakmış çok tatlı civcivli bir çorap miniciktiii...Tekrar buradan ona teşekkür ederim..) sonra ben geldim yetiştim Allah'tan tanıştık çokta güsel olduuu opuyorumnanaktan
Bu arada bende sonunda ense kalınlığına baktırdım, 1,3 mm çıktı ikili testi cuma günü alcam..Usg'ye göre bizimki normalde 11+4 olması lazımdı 12+2 çıktı...yani bgn 12+4 olduk..Ama maalesef cinsiyeti ile ilgili en ufak bir tahmin bile yapmadı..çok zorladım ama ağzını bıçak açmadı yahuuu :) Bende ense kalınlığı 1,3mm demekki erkek dedim hiiçç umursamadı bileee :umursamaz:
Ya arkadaşlar siz boy ölçüsünde baştan popoya kadar olan kısmımı yazdırıyosunuz Nilüferşah'a?
çoraplarımız teyzoşlar...
Canım öncelikle allah kavuştursun ...Özel hastanede mi yaptırdın ikili testi acaba ben SSK liyım ve özele gidiyorum 60 TL ödedim.Belki senin başka tahlillerinde vardır.arkadaşalr bende ikili testimin sonucunu bu çarşamba alcağım ikili test için 230,00 lira ödedim bebeğim için feda olsun tabi ama bu gibi testlerin gereksiz olduğu gibi duyumlar aldım çevremden gerçekten öylemi öyle ise edne yapılıyor ve bu gibi ücretlere tabi tutuluyor
Mart anneleri günaydın ve iyi haftalar herkese....Geçmişi okuyamadım ama ufaktan göz geçirdimm..Kızı olacak arkadasım varmış gözü aydın olsun..Erkek olanlarda vardı sanırım EEE mart ayı ERKEK ayı baksanıza....
Cumartesi günü gittik bizde tam 14 haftalık+3 gün boyu 6,06 m ense kalınlığı 1 dedi doktorumuz hersey yolunda ama bizimki maalesef göstermedi cinsiyetini süpriz olsun diye bekletiyor sanırım.Maalesef öğrenemedik .10Ekimde kontrolümüz var...
Bu arada Demir şurubu ,vitamin ve hemoroid için ilaçta aldım.Fibrokistlerini sordum ..İlerleyen zamanlarda göğüslerde büyüme olup gerildiğinde kaybolur dedi merak etme dedi.
İkili testi Perşembe günü alıcam sonucu ..Doktorum bir risk olmasa bile bu testi bizim için önemi var dedi.Ama hersey yolunda dedi.
çoraplarımız teyzoşlar...
230 liramı yuh ben 84 e yaptırdım ya...
Günaydın kızlar..Geçmişe bakamadım sadece düne ve bugüne bakabildim...
Kussbfilal'cim de beni sormuş biz onunla aynıyız ya :)
Bizde cumartesi gittik doktora, Taburcu ile haberleşmiştik oda aynı hastaneye gidiyormuş.. Randevularımızda aynı saatteydi..Ama ben biraz gecikmiştim..(Benim doktorumun sekreterine küçük bir hediye bırakmış çok tatlı civcivli bir çorap miniciktiii...Tekrar buradan ona teşekkür ederim..) sonra ben geldim yetiştim Allah'tan tanıştık çokta güsel olduuu opuyorumnanaktan
Bu arada bende sonunda ense kalınlığına baktırdım, 1,3 mm çıktı ikili testi cuma günü alcam..Usg'ye göre bizimki normalde 11+4 olması lazımdı 12+2 çıktı...yani bgn 12+4 olduk..Ama maalesef cinsiyeti ile ilgili en ufak bir tahmin bile yapmadı..çok zorladım ama ağzını bıçak açmadı yahuuu :) Bende ense kalınlığı 1,3mm demekki erkek dedim hiiçç umursamadı bileee :umursamaz:
Ya arkadaşlar siz boy ölçüsünde baştan popoya kadar olan kısmımı yazdırıyosunuz Nilüferşah'a?
Siz böyle diyince ben sasiriyorum...Allah Allah - bizmi anormaliz ne kaydirigubbakcemile3
Neredeyse ayni günde sayiliriz...
Gecen hafta doktora gittigimizde benim bebek tam 14 haftalikti...
Ve boyu yaklasik 10cm di yani bas - popo mesafesi...
Benim Bebek babasi gibi uzun boylumu olacak yoksa..kaydirigubbakcemile3.