2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın nasılsınız?bu gün çok işim var,ev çooook dağınık...sinir oluyorum ya her pazartesi ev çöp eve dönüyor,,soğolsun eşim çok dağınık oğlum bir yandan,dün hiç oturmadım arkalarından ev topladım,bugün yine dağınık...yemek var,ütü var,çamaşır var beni bekliyor,benimse çoook belim ağrıyor....

teşekkürler canım ... çok haklısın onuda üzmeye hiç hakkımda yok ama toparlayamadım gelip gitmesi daha kötü oldu sanırım

ama kısa dönem 128 gün kaldı allah ın izni ile dönecek. onu çok özlüyorum...mafoldumben

Günaydın kızlar,

Simenay aranan adam olmuşsun... Bilirim bu hissi, sinir eder... Az aranan adam çok rapor alabilen çok hasta olabilen adamdır... :smiley-cool::smiley-cool:

Dila tebrikler, kızın oluyormuş...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu arada konuşunca ben de bebeğin anladığını düşünüyorum... Eşim konuşup, karnımı ovalayınca direk rahatlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu arada benim bulantılar geçmedi... Aksine dün ilaç içmeyeyim dedim ve gece 3 e kadar çıkardım ıggghhhkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Benim de bitse, ben de rahatlasam...

Bu arada cbbc-e de güzel diziler başladı, Merlin ve Leverage; süperler:sm_cool::sm_cool:

Seyyaltaner, gözün aydın ve Allah kavuştursun diyorum. ınşallah sağ salim, bir an önce bitirir ve tamamen döner eşin.

Simenay, yine de dikkatli ol. Aranan adam olmak zor. Ben de sık sık telefonla aranırım. Hocam bu nerede? Bu nasıldı? Bu sizde mi? :) Bu da güzel yahu... :)

çanım Allah kavuştursun!olsun kısada sürse biraz irlikte vakit geçirebilmissiniz ya!

evet çok güzel bi zaman dilimi idi.

birlikte doktorada gittik bbeğimizi gördük ikili testini yaptırdık . doktorumuz filiz hanımda saolsun randevumuz olmamasına rağmen uzun uzun bebeğimizi izletti bize. çok güzel dans ediyrodu yine içerde zemuszemus

eşim ilkkez izledi öyle heycanlı idiki bi doktorun ekrarına bi benim ekranıma bakıp duruyordu tek tek sorud bu beyni bu kolu bu bacaı değilmi diye :teytey:

mevlam kimseye ayrılık yaşatmasın inşallah

Mart anneleri günaydın ve iyi haftalar herkese....Geçmişi okuyamadım ama ufaktan göz geçirdimm..Kızı olacak arkadasım varmış gözü aydın olsun..Erkek olanlarda vardı sanırım EEE mart ayı ERKEK ayı baksanıza....

Cumartesi günü gittik bizde tam 14 haftalık+3 gün boyu 6,06 m ense kalınlığı 1 dedi doktorumuz hersey yolunda ama bizimki maalesef göstermedi cinsiyetini süpriz olsun diye bekletiyor sanırım.Maalesef öğrenemedik .10Ekimde kontrolümüz var...

Bu arada Demir şurubu ,vitamin ve hemoroid için ilaçta aldım.Fibrokistlerini sordum ..İlerleyen zamanlarda göğüslerde büyüme olup gerildiğinde kaybolur dedi merak etme dedi.

İkili testi Perşembe günü alıcam sonucu ..Doktorum bir risk olmasa bile bu testi bizim için önemi var dedi.Ama hersey yolunda dedi.

canım kendini çok yormamaya çalış ev işleri bitmez ufak tefek dağınıklıklara aldırma bebğini düşün sen yorulduğpunda oda yoruluyor

arkadaşalr bende ikili testimin sonucunu bu çarşamba alcağım ikili test için 230,00 lira ödedim bebeğim için feda olsun tabi ama bu gibi testlerin gereksiz olduğu gibi duyumlar aldım çevremden gerçekten öylemi öyle ise edne yapılıyor ve bu gibi ücretlere tabi tutuluyor

Günaydın kızlar..Geçmişe bakamadım sadece düne ve bugüne bakabildim...
Kussbfilal'cim de beni sormuş biz onunla aynıyız ya :)
Bizde cumartesi gittik doktora, Taburcu ile haberleşmiştik oda aynı hastaneye gidiyormuş.. Randevularımızda aynı saatteydi..Ama ben biraz gecikmiştim..(Benim doktorumun sekreterine küçük bir hediye bırakmış çok tatlı civcivli bir çorap miniciktiii...Tekrar buradan ona teşekkür ederim..) sonra ben geldim yetiştim Allah'tan tanıştık çokta güsel olduuu opuyorumnanaktan

Bu arada bende sonunda ense kalınlığına baktırdım, 1,3 mm çıktı ikili testi cuma günü alcam..Usg'ye göre bizimki normalde 11+4 olması lazımdı 12+2 çıktı...yani bgn 12+4 olduk..Ama maalesef cinsiyeti ile ilgili en ufak bir tahmin bile yapmadı..çok zorladım ama ağzını bıçak açmadı yahuuu :) Bende ense kalınlığı 1,3mm demekki erkek dedim hiiçç umursamadı bileee :umursamaz:
Ya arkadaşlar siz boy ölçüsünde baştan popoya kadar olan kısmımı yazdırıyosunuz Nilüferşah'a?

230 liramı yuh ben 84 e yaptırdım ya...

çanım bençe bu test gerekli bir test ama çok pahalı yaptırmışsın,ben muayene üçreti dahil 180 tl ye yaptırdım,benim dr muayene üreti 100 tl alıyor...80 tl ye yaptırmış oluyorum yani...

çanım bebişi görmüşsün,çok güzel büyümüş,ya fenamış senin dr,insan bişey der dimi ama?hayırlısı olsun canım...ben başla popo arası boy yazıyordum,zaten baçak boyunu ölçemiyorlar benim bildiğim,,,cenin pozisyonundan dolayı...

çoraplarımız teyzoşlar...

çok tatlı bu çoraplar,güle güle giysin prensesimiz...

Canım öncelikle allah kavuştursun ...Özel hastanede mi yaptırdın ikili testi acaba ben SSK liyım ve özele gidiyorum 60 TL ödedim.Belki senin başka tahlillerinde vardır.
İkili testin önemide gelince anneden alınan kan la beraber bebekteki ultrasonal ölçülen ense kalınlığı değil ensenin içinde bulunan sıvını az yada çok olması için yapılan ölçüm.
bebğin ense kalınlığı 3 ten yukarı çıktığında riskte oluşturmayabilir ama bu yada 1 çıktığında da o risk oluşturma olasılığıda olabilir...

Dün öğrendim arkadasımın yengesi 1 ay sonra doğum yapıcak ve buzamana kadar testleri de yaptırmamış .En son kontrolününe gitmiş ve kafatasında boşluk görülmüş Bu yüzden doğar doğmaz yoğum bakıma alınma durumu var. Sordum kendisine yaptırdın mı diye yok ilk bebeğimde sorun çıkmadı bundada çıkmaz diye yaptırmadım dedi...lmaz:B]

Siz böyle diyince ben sasiriyorum...Allah Allah - bizmi anormaliz ne kaydirigubbakcemile3

Neredeyse ayni günde sayiliriz...
Gecen hafta doktora gittigimizde benim bebek tam 14 haftalikti...
Ve boyu yaklasik 10cm di yani bas - popo mesafesi...

Benim Bebek babasi gibi uzun boylumu olacak yoksa..kaydirigubbakcemile3.

günyadın canım biizm hastanede ikili testleri prof. doktor fuat bey yapıyor o kadar suratsız ve kısa cevaplar veriyorki anlatamam asıl doktorum filiz hanımda eğer fuat bey şuanda net cevap veremem yanıltıcı olur diyorsa bizde bişey söyleyemeyiz dedi kaldı :) ama ben hep diyorum benim oğlum olacak :hooray: eşim ne kadar kız istesede ben erkek istiyorum :)

ıkili teste ben de 50 TL ödedim SSK'ye falan bakmadılar.

Ama 7. haftada yaptıdığım testlere 250 TL ödemiştim, (500 TL'den indirimli :))

Belki diğer teslerini de birlikte yapmıştır doktorun.

Çoraplara bayıldım, güle güle giysin yavrun. Mağazaları gezerken bakıyorum da en güzel kıyafetler kız bebeklerin. Hatta erkeklerin bölümü bile küçücük. Hoş biz bayanlar için de durum aynı ama... :)

Sanırım canım maşallahhh senin meleğine de doktorum 14 hafta 1 günlüksün dedi tamda...Ultrason kağıdında öyle yazıyor...Boyu aynen bas ve popo dan ölçtü sanırım benim gibi benim kide kısa olacak boy 1,60 benim:lepi::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…