- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.621
Herkese Merhaba,
Normalde ben haftada iki kere banyo yapıyordum ve gayet iyi oluyordu, ne cildim kuruyordu ne de kötü oluyordu... Ama şu günlerde banyo yaptığımın ertesi günü sanki yağ kazanına batırılıp çıkartılmış gibi oluyorum... Sanki terlediğimde vücudumdan yağ çıkıyor... Sizde durum nasıl?
cinsiyet öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı bizim başımıza tez zamanda inşallah diyorum.gerçekten çok heycanlı bir bekleyiş.dün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı ikili testimiz yapıldı kan sonuçlarımız çarşamba günü çıkacakmış.cinsiyet içinde15 gün sonra gel söyleyim dedi:1rolleyes: hayırlısı bakalım merakla bekliyoruz tüm maile kaydirigubbakcemile3
selam blueangel
bizde oğrenemedik henüz
iyi senin doktorun erkenden soyleyecek sana
herkese merhaba bende yeniyim.bende mart annesi olacam inşallah sat 7 haziran
Günaydıııınnn...
Dilacım gözünaydın, kesin gibi bişey senin kız, hadi hayırlısı, sevindim senin adına, sağlıkla gelsin bebişlerimiz..
Günaydın kızlar.
Dilacım gözün aydın, kızının kısmetlisi çok olacak ona göre. :)
Bu arada hamileliğin çok ilginç bir süreç olduğunu fark ettim. ıki haftadır suratıımda kocaman ağrılı sivilceler vardı. 14+0 olduğumda sanki sihirli değnek dokundu ve izleri dahi yok olmak üzere. Bu kez de kasık ağrıları başladı. "Yavrum büyüyor" diye göbeğimi seviyorum, rahatlıyoruz. Bebeğimin hissettiğine inanıyorum. Sürekli konuşuyorum artık. :)
Umarım herkes iyidir...
herkese günaydın
kız dila ne güzel anlatmışsın
bende heveslendim şimdi ya
bide biz öğrenebilsek cinsiyetini
sağol tatlımmmm...sen nasıl oldun?alçın çıktımı?yeni doktor araştırdınmı?
Günaydıııınn,
Herkese güzel haberlerle dolu, iyi haftalar...
Bu hafta evdeyim, geç kalkacağım, keyif yapacağım diyorum ama alışkanlık işte, saat 7'de uyandım. Size bir bakayım dedim, birazdan kahvaltımı edip yine uyuyacağım :)
Simenay, bacağın nasıl oldu? Sanırım hala alçılı.
Canancım günaydın şekerim, malesef alçıyı çıkarttık, şirkete gelmem gerekiyordu, bensiz yapamıyorlar şirkette kahretsin, aranılan elemanım yaaa... Buna karşılık birde zam yapsalar çok memnun olacam da :))
Bu arada benim bulantılar tık diye kesildi kızlar valla, çok mutluyum yaa, inşallah geri gelmez, benim de karnıma sancı giriyor, özellikle yan taraflardan, bende rahim büyüyor heralde diye önemsemiyorum, bende çorap ve içime atlet giyerek önlem aldım Canancım, herşey bebişler için napalım, şimdiden bizi kendilerine bağladılar bu bebekler valla, neyse sağlıklı olsunlarda bize yeter..
herkese günaydın ,
gçmişi okumadım kıslar neler anlattınız hiç bilimiyorum bugün canım hiç bişey yapmak istemiyor ama çalışmak zorundayımcuma eşimin yemin töreninde idik beraber döndüm rüya gibi idi iki gün hem çok güzeldi hem çok kısa dün gitti yine .... ve ben şuan çok mutsuzum .... benneyaptımki
herkese günaydın ,
gçmişi okumadım kıslar neler anlattınız hiç bilimiyorum bugün canım hiç bişey yapmak istemiyor ama çalışmak zorundayımcuma eşimin yemin töreninde idik beraber döndüm rüya gibi idi iki gün hem çok güzeldi hem çok kısa dün gitti yine .... ve ben şuan çok mutsuzum .... benneyaptımki