2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı sorunum var bugün eşimle paylaştım oda dediki ee olsun o kadar bide vucuduna bebek eklendi oda banyo yapmak istiyo diye benle dalga geçti:roflol: ama özellikle saçlarımda çok yaglanma oluyo anlayamadım:bbo:

selam blueangel
bizde oğrenemedik henüz
iyi senin doktorun erkenden soyleyecek sana

amanın bugünde kimsecikler yok.Herkes yağmurlardan sonra iyidir umarım.
BEKNURDA doktora gidicekti neyaptı acaba umarım iyidir.

selam blueangel
bizde oğrenemedik henüz
iyi senin doktorun erkenden soyleyecek sana

ya canım 16 haftalıkmı senin bebeğin.valla bizimki dün gittiğimizde sanırım bişiler gördü ama söylemedi.bayramdan sonra gidicem kısmetse.sen iyi dayanmışsın valla başka doktora gider sorardım ben senin yerinde olsam:jeyyar:

günaydın günaydın günaydıınnnn...
cumartesi tekrar doktora gittik hani emin olamadı kesin söylicem cumartesi gel demiştiya...
sabahın köründe gittik bizimki daha uyanamnamış garibim..
hemen aldı beni bizimki uyuyoo tık yok hadi tatlım sen git biraz çikilata ye 20 dk sınra alıcam dedi...
oarada 40 günlük bi erkek bebik geldi oraya allahım bu kadar güzel olamaz bişiii...
böyle bakıyo delikafadulden kocama...dikti gözleri kocamda diyoki bu resmen bakıyo yaa şindiki bebikler bi akıllı maşallah hepsi öyle olur inşallah...iki yanağında gamzesi vardı...
neyse tekrar aldı beni baktık orda pipi gibi bişii var ee dedim nolucak sen onu pipi zannettin dimiii dedi ama o kukusu bebikinin dedi oley dedim ama şindi burdan alışverişe gidiyos sonra dönmesin dedim faturayı bana yolla dönerse dedi...
kızlar 3 tane çorap aldım her biri küçük parmağım kadar...ne zevkliymiş yaa.hastane çıkışı aldı bir arkadaşımda... hepsinin resmini koyucam..merak etmeyin daha erken biliyorum öyle bi heves aldık birdahaki kontrole kadar hiç bişii almicaz...
alışveriş yaptığımız yer ebebek sizde bakın bişii isteyen olursa alır yollarım çok öpüyorum..haberleri biri versin baaa...

Günaydıııınnn...

Dilacım gözünaydın, kesin gibi bişey senin kız, hadi hayırlısı, sevindim senin adına, sağlıkla gelsin bebişlerimiz..

herkese günaydın
kız dila ne güzel anlatmışsın
bende heveslendim şimdi ya
bide biz öğrenebilsek cinsiyetini

Günaydıııınn,
Herkese güzel haberlerle dolu, iyi haftalar...
Bu hafta evdeyim, geç kalkacağım, keyif yapacağım diyorum ama alışkanlık işte, saat 7'de uyandım. Size bir bakayım dedim, birazdan kahvaltımı edip yine uyuyacağım :)

Günaydın kızlar.

Dilacım gözün aydın, kızının kısmetlisi çok olacak ona göre. :)

Bu arada hamileliğin çok ilginç bir süreç olduğunu fark ettim. ıki haftadır suratıımda kocaman ağrılı sivilceler vardı. 14+0 olduğumda sanki sihirli değnek dokundu ve izleri dahi yok olmak üzere. Bu kez de kasık ağrıları başladı. "Yavrum büyüyor" diye göbeğimi seviyorum, rahatlıyoruz. Bebeğimin hissettiğine inanıyorum. Sürekli konuşuyorum artık. :)

Umarım herkes iyidir...

Simenay, bacağın nasıl oldu? Sanırım hala alçılı.

Bosnacım, iyi tatiller sana da. Ben de sabahın köründe kalkıyorum saat gibi. Kahvaltı yapıp keyif yapacağım ben de :)

kızlar bu dönemlerde sanırım herkeste ağrılar filan oluyor
benimde yanlardan giriyor sancı çok kötü oluyorum

Ben ayağıma çorap ve patik giydim, içime de atlet. Beni öldürseler giymezdim bunları ama ayağımı belimi sıcak tutsam iyi gelir ağrılara diye düşündüm.

Bugün yine iğnem var. Bıktım artık bundan.

herkese günaydın
kız dila ne güzel anlatmışsın
bende heveslendim şimdi ya
bide biz öğrenebilsek cinsiyetini

edebiyatçı aynısı banada oluyor emin olabilirsin...eşim konuşunca geçiyor benimki....kesin duyuyo benim sıpam..çünkü eşim bana kızınca bastır kızım kıvrandır şu anneni diyo gerçekten ben bi kasık ağrısıyla kıvrılıyorum sonra tamam babacım yeter bukadar diyo geçiyo...şimdiden babacı olduk biz...
hakkaten tablo olduğu gibi erkek iki kız var galiba...
eşim oğlu olanlara diyo şimdiden kertelim ağırlığınca altın alıcam alıyosanız hafifken alın bak sonra veremezsiniz okadar altını diyo lülülülülülü...
haremi erkekler kurar bu sefer benimki kurucak galiba...
elifcim yaa inşallah seninde gönlünden geçen çıkar karşına ben teee baştan beri kızım olacak yazıyodum arkadaşlar bilirler...doktor söylediğinde şaşırmadım ama çok sevindim...:teytey::teytey:

herkese günaydın ,

gçmişi okumadım kıslar neler anlattınız hiç bilimiyorum bugün canım hiç bişey yapmak istemiyor ama çalışmak zorundayım cuma eşimin yemin töreninde idik beraber döndüm rüya gibi idi iki gün hem çok güzeldi hem çok kısa dün gitti yine .... ve ben şuan çok mutsuzum .... benneyaptımki

sağol tatlımmmm...sen nasıl oldun?alçın çıktımı?yeni doktor araştırdınmı?

Dilacım, alçıyı çıkarttırmak zorunda kaldım, şirketten yoğun istek geldi benim işe başlamam için :)) Alçıyla da şirkete gelmek zor olur diye, mecburen çıkarttık, şimdilik iyi gibi ayağım bakalım inşallah bi sorun olmaz, doktor araştırmasına devam ediyorum canımcım, gelişmeleri sizlerle de paylaşacam..

Bosnacım, sen ye iç yat güzelim, sana bu izinde bol bol kilo aldırmamız lazım :)) Bende izinli iken erkenden uyanıyordum, bir kaç gün sonra uyanmamaya başlarsın merak etme, yani bana öyle olmuştu, bu sabah zor uyandım işe gelmek için :))

Günaydın canımcım, gözünaydın, demek eşinle görüşebildin, çok sevindim senin adına, rüya gibi geçmiştir eminim, hadi hayırlısı, Allah tamamına erdirsin, hayırlı tezkereler diliyorum, sana da sabır :) Mutsuz olma ama bebeğin de üzülür, onu da düşün annesi..

çanım Allah kavuştursun!olsun kısada sürse biraz irlikte vakit geçirebilmissiniz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…