2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha önce yaptırdım biliyorum,şöyle zaman çok basit bişey,amamgebelikte yapınca işlemden sonra biraz ağrı olabiliyormuş,iyileşeyimde katlanırım ağrılara....

ense kalınlığın iyi çıkmış bence boşuna yaptırma?,testin rakamlarından anlamam,ama ense 3'ü geçerse riskli diye biliyorum ben....benim 1.8 çıkmıştı,bir problem yoktu...benim dr ilk bebğimdede bundada benden amniyosentez istemedi,bu testlerde risk çıkmadığı sürece istemiyor benimki,kaç gün yok doktorun?uzun süre gelmeyecekmi?yada başka bir dr ye git,sonuçlarını göstermek için?

benim doktorum rakamları bile söylemedi .. yaptırdığım labaratuvar oraya gönderdi. bende telefonla öğrendim bir problem yok dedi.. allaha şükür.. bence de paniğe kapılma 1,3 mm zaten gayet iyi.

EFEECRİN VE EZGİM29 doktora gitmişsiniz ve güzel haberler getirmişsiniz bizlere.gözünüz aydın kızlarhihoyyyt.erkek bolluğu var vallahi maşşallah...
hepimiz hep güzel haberler getirelim inşallah.

canım teşekkür ederim.sende güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim hihoyyyt
darısı başına inş. tatlım

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar geçmişi pek okuyamadım ama hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla.Yağmurla aranız nasıl antalyaya kş gündür yağmur yağıyo umarım etkileneniniz yoktur.
SıMENAYCIM geçmiş olsun canım.
EFERCıN bebişin cinsiyeti belli olmuş gözün aydın.

bir erkek annesi daha :) tebrikler canim. madem rapor da alabiliyorsun güzelce dinlen bütün hafta..

mrblar mart anneleri hepimize hayırlı olsun bebelerimiz bende 12 haftalık hamileyim umarım inşAllah sonu gelir.:Saruboceq:

iyi dilekleri icin tüm arkadaslarima tesekkur ederimmm.opuyorumnanaktan

Yalniz şaka gibi yahu, Ne olacak bu oğlanların hali???
Kız bulamicaklar valla, rekabet kızışacak kaydirigubbakcemile

cinsiyeti bana da dr.um söylemiyordu, hata yapmamak icin soylemiyorlardır kizlar, ama bizimki bu sefer o kadar bariz bir pipi salladı ki, hata payı kalmadı :))

2haftadır benim de alt karın bolgemde ağrı var, dr cok normal dedi, endise etmeyin.
ancak periodik sancılar olursa ve yanlardan siddetli girerse onemli olabilir dedi. aklınızda olsun.

ben de cok merak edıyorum 3 ekım dogum gunum ozaman gıdecegım
bakalım cınsıyetını gosterecek mı ?
kızım olsun dıye dusunuorum ama bu oglan olacakmıs gıbı gelıyor

Günaydın kızlar.

İki gündür kasıklarımda ağrı var. doktoruma da ulaşamıyorum. Siz ne durumdasınız?

merhaba edebiyatcı

benimde cuma ağrım vardı şimdi iyiyim ama bi iş yapsam çok çabuk yoruluyorum

herkese merhaba bende yeniyim.bende mart annesi olacam inşallah sat 7 haziran

selam ads aramıza hoşgeldşn hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin hafta sonu pek kşmse olmaz ama hiçi 15 kişi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::filan oluyoruz

Herkese Merhaba,

Normalde ben haftada iki kere banyo yapıyordum ve gayet iyi oluyordu, ne cildim kuruyordu ne de kötü oluyordu... Ama şu günlerde banyo yaptığımın ertesi günü sanki yağ kazanına batırılıp çıkartılmış gibi oluyorum... Sanki terlediğimde vücudumdan yağ çıkıyor... Sizde durum nasıl?

cinsiyet öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı bizim başımıza tez zamanda inşallah diyorum.gerçekten çok heycanlı bir bekleyiş.dün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı ikili testimiz yapıldı kan sonuçlarımız çarşamba günü çıkacakmış.cinsiyet içinde15 gün sonra gel söyleyim dedi:1rolleyes: hayırlısı bakalım merakla bekliyoruz tüm maile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…