- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.601
sağol canım büyümüş vallahizemuszemus.bende merak ediyorum çok ama bekleyeceğim büyük ihtimal.dün doktordayken duydum kolay bir işlemmiş yarayı dondurmak sanırım.yani biri yaptırmış o bahsediyordu.inşaallah biran önce kurtulursun şu yaradanda rahat edersin canımcım.
ense kalınlığı 1.3 ama bu testler sadece risk belirlitor biliyorsunuz kesin netice vermiyor sadece bir tahmin anne yaşına göre trizomi 21 riski 1/306 ,trizomi 13 ve 18 riski ise 1/528 çıktı sizce yüksek değerler mi bunlar
EFEECRİN VE EZGİM29 doktora gitmişsiniz ve güzel haberler getirmişsiniz bizlere.gözünüz aydın kızlarhihoyyyt.erkek bolluğu var vallahi maşşallah...
hepimiz hep güzel haberler getirelim inşallah.
herkese teşekkürler arkadaşlar.
valla bebişin kalp atışlarını duyunca herşey yetti bana işte bize verdiği hediyede cinsiyetini göstermek oldu. resmen açtı gösterdi hani erkek bebekler saklar pipiyi derler ya yok bizimki direk döndü bize doğru ve açtı bacaklarını cok sekerdi görmeliydiniz.
Bu hafta artık hep yatakta olucam hiç kalkmam artık aman o iyi olsun yeterki.
mrblar mart anneleri hepimize hayırlı olsun bebelerimiz bende 12 haftalık hamileyim umarım inşAllah sonu gelir.:Saruboceq:
herkese merhaba bende yeniyim.bende mart annesi olacam inşallah sat 7 haziran
Günaydın kızlar.
İki gündür kasıklarımda ağrı var. doktoruma da ulaşamıyorum. Siz ne durumdasınız?
herkese merhaba bende yeniyim.bende mart annesi olacam inşallah sat 7 haziran