- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.661
Seyyaltaner,
Eşinle allah kavuştursun, kardeş...
Eşinle allah kavuştursun, kardeş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkili teste ben de 50 TL ödedim SSK'ye falan bakmadılar.
Ama 7. haftada yaptıdığım testlere 250 TL ödemiştim, (500 TL'den indirimli :))
Belki diğer teslerini de birlikte yapmıştır doktorun.
Çoraplara bayıldım, güle güle giysin yavrun. Mağazaları gezerken bakıyorum da en güzel kıyafetler kız bebeklerin. Hatta erkeklerin bölümü bile küçücük. Hoş biz bayanlar için de durum aynı ama... :)
Canım evet yaaa yanılmak istemiyorum diye bişi sölemicem dedi..Bende peki dedim..çanım bençe bu test gerekli bir test ama çok pahalı yaptırmışsın,ben muayene üçreti dahil 180 tl ye yaptırdım,benim dr muayene üreti 100 tl alıyor...80 tl ye yaptırmış oluyorum yani...
çanım bebişi görmüşsün,çok güzel büyümüş,ya fenamış senin dr,insan bişey der dimi ama?hayırlısı olsun canım...ben başla popo arası boy yazıyordum,zaten baçak boyunu ölçemiyorlar benim bildiğim,,,cenin pozisyonundan dolayı...
çok tatlı bu çoraplar,güle güle giysin prensesimiz...
Yiğit su süperrr yaaa ...Canım bende 7.hafta testlerime 50-60 arası bişey verdim normalde check_up yaptırsan bile bu kadar tutmaz çok pahalı dışarıda özel labratuvarda bile yaptırsan bu kadar tutması imkansız CADIARZU
herkese günaydın...
bende dün adım attım bu sayfaya.
sizlere birşey soracam,ben ikili testimi yaptırdım ama almıyacağım çünkü hamileliğimi sitresli geçirmek istemiyorum.sizler neler düşünüyorsunuz?
ya ilgilenen arkadaşalra çok teşekkürler sanrıı myaptırmaya devam edeceğim ama ben asker eşiyim doğum felanda bu hastanede sanırım çok pahalı oalcak daha önce başka bi doktora gittim bebğimi bir hafta geriden takip ettiğini öğrendim ikili teste gerek yok aslında gibi cevapalr lıyordum doktorumdan biraz tedirgin oldum yine sizlerin tavsiyesi ile doktorumu değiştirmiştim şimdi ümraniye Hisar Intercontinental Hospital'e digiyorum normalde muayeneler bende de 100 lira ama dediim gibi ikili testlerde prof. baktığı için sadece ultrason 130 test 100 lira toplam 230 aldıalr bende çok şaşırdım istanbul anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz bir doktor varsa üçüncüye değiştirebilirim çünki burda doğum normal olursa 3.500 diyorlar :bbo:
Bursa'da eski doktorumun anlaşmalı olduğu bir laboratuvarda yaptırdım. 500 küsür hesapladılar da doktorumun indirimiyle böyle. İki tüp kan aldılar ve 16 tane test yaptılar. Sanırım iyi de kazıkyemişiz. :)
Canım evet yaaa yanılmak istemiyorum diye bişi sölemicem dedi..Bende peki dedim..
Birde ensesini ölçtürmek için döndürmeye çalıştı baya bi süre dönmedi doktor salladı filan ve inanılır gibi değil ama sallayınca tekme attı iki ayağı ile birde 2 kere...Kızdırdı doktor bebikimilmaz:
Sanada kolay geldin bu arada çok ta yorma kendini dinlene dinlene yap..Ben öle yapıyorum biraz topluyorum sonra yatıyorum zemuszemus
günaydınlar arkadişler,.iyi haftalar diliyorum.bugün evraklarım çok,işler yoğun,.offffff
canım hoşgeldin inaşşalh sonuçların çok iyi çıkar ama unutmaki erken teşhis hayat kurtarır diye bişey var bana çok söyleyen oldu yaptırma gerek yok yada nedne yaptırdın bunlar doktorların çıkardığı fantazşler gibi yorumlar çok aldım ama yinede ( bi dünya para ödemiş olmama rağmen özellikle yeni cevaplarla kıyasladığımda ) yaptırmay devam etmek ve sonuçlarıda öğrenip bebeğim için yapabileceklerimi bilmek isterim. bunlar benim düşüncelerim . stres yapmayayım derken keşkeler yaşamak istemem açıkçası hem mevlam korusun enden kötü olsun ki belkide çok mutlu olacağın güsel şeyler söyleyecek doktorun .hihoyyyt
Günaydın Nülüfersahh walla bu liste süper olmuş ellerine sağlık hiç kaçırmıyorsun walla ERKEKlerle dolduracaksın listeyi az kaldı ..Benim meleğimmm maalesef çok nazlıydı üzerine gitmedik 18 haftada inşallah bakalım hayırlısı
acnım ben özel dr ye gidiyorum ama benim dr aynı zamanda küçükyalı delta hastenesinde çalışıyor,orda doğumda uygunmuş,ssk da geçiyor,1000 tl falanmış galiba,tam fiyatı bilmiyorum ama,ve bende orda doğum yapmayı düşünüyorum yoğun bakımı falan güzel bir hastane,gerçi bana biraz uzak ama olsun...ben dr dende çok memnunum,oğlumuda onunla dünyaya getirdim inşallah bunuda,istersen dr nin adresini veririm,onun hariinde ümraniye mediçanada zehra hanım var onu iyi diyorlar...