- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.681
bildiğim kadarıyla ikili testlerde erken teşhis için yapılacak bi durum yok.sadece dovn sendromu olup olmadığı belirleniyo,.ALLAH korusun en kötü durum bebeği aldırmak..diye biliyorum..yanlışmı biliyorum arkadaşlar:uhm: :uhm:
günyadın canım biizm hastanede ikili testleri prof. doktor fuat bey yapıyor o kadar suratsız ve kısa cevaplar veriyorki anlatamam asıl doktorum filiz hanımda eğer fuat bey şuanda net cevap veremem yanıltıcı olur diyorsa bizde bişey söyleyemeyiz dedi kaldı :) ama ben hep diyorum benim oğlum olacak :hooray: eşim ne kadar kız istesede ben erkek istiyorum :)
Kızlar ben ikili test içinde diğer kan testleri içinde bir kuruş para ödemedim valla, özel hastaneye gidiyorum, şimdi sizleri okuyunca şaşırdım kaldım, bende ssk lıyım, sonradan bana yüklü bir fatura çıkarmazlar inşallah :))
bildiğim kadarıyla ikili testlerde erken teşhis için yapılacak bi durum yok.sadece dovn sendromu olup olmadığı belirleniyo,.ALLAH korusun en kötü durum bebeği aldırmak..diye biliyorum..yanlışmı biliyorum arkadaşlar:uhm: :uhm:
bnada nedense hep erkek gibi geliyor senin...hadi hayırlısı bakalım...bende işte yapıyorum biraz geliyorum sonra size yazıyorum,bu arada dinlenmiş oluyoum...
yok cnaım doğru biliyorsun ama ben genel anlamda yazmıştım biraz karmaşık olmuş :)
arkadaşlar içimizdeki şüpheleri atalım,.ALLAH neylerse GÜZEL eyler,.elbette bi bildiği vardır :Saruboceq: :Saruboceqnilüferşah bende öyle biliyorum.allah nasıl layık gördüyse diye düşünüyorum.iki kdın doğumcuya da sordum sadece down sendromu var mı yok mu diye dedi.bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim.ama yine içimde şüphelerim var acaba benim bilmediğim başka bişey var mı diye
Banada erkek gibi geliyor başından beri..Ama eşimin sülalesi hep erkek tahmin ediyor..Kız olupta onları şaşırtmayı alın buda size kapak olsun demeyi çok isterdim
İyi bakalım..Allah kolaylık versin sana
arkadaşlar bende anlam veremedim şimdi olanlara ha bu arada şayet ben iki teste bu kadr ödediysem şimdi diyorsunuz ki 3 lü testt alınıyor asıl para o halde en yandım :)
ya bilmiyorum çokta aklımı bulandırmadan ben ufak bi araştıram daha yapayım en iyisi :)
Kızlar boşverin paraları, ücretleri hamileliğinizin keyfini sürün. Bir bu kalsın düşüneceğimiz. Rabb'im yardım eder. Sizde de oldu mu bilmiyorum, bebeğimin çok ksımetli olduğuna inanıyorum, en sıkışık anımızda bile bir çare çıktı hep karşımıza. Hayırlı evlat olur inşallah hepsi. Kucağımıza alalım da bütün masrafları unuturz. :)
ya benim dr 20 haftada ayrıntılı ultrasona gireçeğimi söyledi,üç lü test omu oluyor açaba?