- 24 Haziran 2009
- 1.696
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.581
alışırsın merak etme,annelik bambaşka bişey...yoruçu ama çok keyifli!evet çok şükür :) teşekkür ederim... kısmetse allah ın izni ile bende mart annesi olacağım...
ilk kez anne olacağım dedim çok yadırgıyorum bu kelimeyi..ne ara büyüdüm :)
kaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile2selkie süpersin yaaa Şeniz
oğluşu olucak anneler isim bulabildiniz mi?biz bulamıyoruz.. gerçi dha yolumuz uzun ama...
valla sorma ducks gelin bulamıyacaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3
Eğer kesinse bakalım bende Yağız istiyorum ama eşim ikimizin isminin birleşimi Berke olduğu için onu istiyor .oğluşu olucak anneler isim bulabildiniz mi?biz bulamıyoruz.. gerçi dha yolumuz uzun ama...
Gözün aydın Yaz ne güsel sağlıklı ya cinsiyetide bi kaç hafta sonra öğrenirsin .selam arkadaşlar hepinizi.dün yoktum bugünde ancak girebildim geçmişi okuyamadım.inşaallah herkesin herşey yolundadır.ara ara bakmaya çalışıcam.
ben dün miniğimi görmeye gittimdelikafadulden.Allaha çok şükür herşey yolunda:Saruboceq:doktorumuz cinsiyeti söylemedi ama gördü.bir tahmin yürütün dedim yanıltıcı olabilir 16 haftada söyleyeceğim dedi.olsun meleğimi gördüm yaa sağlıklı yaa o bana yeter.elini kafasına koymuştu bitanecim .Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:.
selam arkadaşlar hepinizi.dün yoktum bugünde ancak girebildim geçmişi okuyamadım.inşaallah herkesin herşey yolundadır.ara ara bakmaya çalışıcam.
ben dün miniğimi görmeye gittimdelikafadulden.Allaha çok şükür herşey yolunda:Saruboceq:doktorumuz cinsiyeti söylemedi ama gördü.bir tahmin yürütün dedim yanıltıcı olabilir 16 haftada söyleyeceğim dedi.olsun meleğimi gördüm yaa sağlıklı yaa o bana yeter.elini kafasına koymuştu bitanecim .Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:.
EFEECRİN VE EZGİM29 doktora gitmişsiniz ve güzel haberler getirmişsiniz bizlere.gözünüz aydın kızlarhihoyyyt.erkek bolluğu var vallahi maşşallah...
hepimiz hep güzel haberler getirelim inşallah.
Herkese merhaba,
Arkadaslar dun gece ve bugun bıraz koyu renkli kahverengi gibi akıntım oldu. Sabah rengi kırmızı pembe gibiydi. Bu arada kasıklarımda ağrıyordu sağ ile başlayıp sola da vurdu. Yaşadığım sıkıntıyı anlatamam size cünkü hamile kalmadan 6 ay önce düsük yapmıstım ve bu bulgularda o sırada yasadıgım sıkıntılara benziyordu. Ablam hemen doktorumu aradı ve öğleden sonra 13:30 gibi doktora acil olarak gittik. Ve Allahıma binlerce şükür ki bir sorun görünmedi ve hatta paşam cinsiyetini öyle bir gösterdi ki sanki 'sizi buraya bunun için çağırdım der gibiydi'. :))))) Evet bir erkek daha katıldı grubumuza :)))). BU arada benim plasentam aşağıdaymış normalden o yüzden olurmuş ve bu durum yüzünden ilişkiye girmeyin dedi. Akıntımında rengi iyice bi değişti hala devam ediyor 1 hafta istirahat yazacak pazartesi gününden itibaren. Durumum bundan ibaret sizlerle paylaşmak istedim.
gözün aydın canım insan görünce kuş gibi hafifliyor ve nasıl mutlu oluyor dimi.sen de öğrenirsin yakında cinsiyetini.
Gözün aydın Yaz ne güsel sağlıklı ya cinsiyetide bi kaç hafta sonra öğrenirsin .
Amin cnm hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkında.
Herkese merhaba,
Arkadaslar dun gece ve bugun bıraz koyu renkli kahverengi gibi akıntım oldu. Sabah rengi kırmızı pembe gibiydi. Bu arada kasıklarımda ağrıyordu sağ ile başlayıp sola da vurdu. Yaşadığım sıkıntıyı anlatamam size cünkü hamile kalmadan 6 ay önce düsük yapmıstım ve bu bulgularda o sırada yasadıgım sıkıntılara benziyordu. Ablam hemen doktorumu aradı ve öğleden sonra 13:30 gibi doktora acil olarak gittik. Ve Allahıma binlerce şükür ki bir sorun görünmedi ve hatta paşam cinsiyetini öyle bir gösterdi ki sanki 'sizi buraya bunun için çağırdım der gibiydi'. :))))) Evet bir erkek daha katıldı grubumuza :)))). BU arada benim plasentam aşağıdaymış normalden o yüzden olurmuş ve bu durum yüzünden ilişkiye girmeyin dedi. Akıntımında rengi iyice bi değişti hala devam ediyor 1 hafta istirahat yazacak pazartesi gününden itibaren. Durumum bundan ibaret sizlerle paylaşmak istedim.
selam arkadaşlar hepinizi.dün yoktum bugünde ancak girebildim geçmişi okuyamadım.inşaallah herkesin herşey yolundadır.ara ara bakmaya çalışıcam.
Herkese merhaba,
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende bu hamileliğimden önce kötü şeyler yaşadım o yüzden insan daha bi hassas oluo ama bu sefer herşey çok güsel olacak hepimiz için .Herkese merhaba,
arkadaslar baska bır topıkte daha acmıslar mart anneleri dıye ılk oraya yazdım sonra sizi farkettim tüm anne adaylarını kutluyorum saglıklı ve tombıs bebeklerını kucaklarına almalarını diliyorum.ben de nasip olursa mart annesi olacagım.ikili testimizin sonucunu aldık ama henüz dr a gösteremedik izine cıktğı icin.cok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye acaba diyorum amniosentezmi yaptırsam bu kadar beklemeden kesin sonuç olur bebiş için .yaptıran arkadaşlarım var ve korkulacak bişey değil yaptır diyorlar sizce ne yapayım.
çanım gözün aydın...bebişi görmişsün:nasıl büyümüşmü kereta?ben dayanamazdım 16 haftaya kadar başka dr yede giderdim vallahi!bende bayramdan sonra gideceğim...yarayı donduraçak dr!