- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.601
sağol canım büyümüş vallahizemuszemus.bende merak ediyorum çok ama bekleyeceğim büyük ihtimal.dün doktordayken duydum kolay bir işlemmiş yarayı dondurmak sanırım.yani biri yaptırmış o bahsediyordu.inşaallah biran önce kurtulursun şu yaradanda rahat edersin canımcım.
canım daha önce yaptırdım biliyorum,şöyle zaman çok basit bişey,amamgebelikte yapınca işlemden sonra biraz ağrı olabiliyormuş,iyileşeyimde katlanırım ağrılara....
ense kalınlığı 1.3 ama bu testler sadece risk belirlitor biliyorsunuz kesin netice vermiyor sadece bir tahmin anne yaşına göre trizomi 21 riski 1/306 ,trizomi 13 ve 18 riski ise 1/528 çıktı sizce yüksek değerler mi bunlar
ense kalınlığın iyi çıkmış bence boşuna yaptırma?,testin rakamlarından anlamam,ama ense 3'ü geçerse riskli diye biliyorum ben....benim 1.8 çıkmıştı,bir problem yoktu...benim dr ilk bebğimdede bundada benden amniyosentez istemedi,bu testlerde risk çıkmadığı sürece istemiyor benimki,kaç gün yok doktorun?uzun süre gelmeyecekmi?yada başka bir dr ye git,sonuçlarını göstermek için?