-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.461
dun gece buraya yazdiktan sonra (okuyun len) perisan halde yataga girdim 2.30da uyumusum tam derken cek geldi optu falanalkolun gozunu sewiym salona gecti tv izlemeye saat 3.15ti uyudum 4 te geldi ben cok aciktim dedi kalktim biseyler hazrladim yedik birlkte ulas uyandi onu emzrdim ceren zirladi onu salladim derken hocanin sesini duydum v yataga girebildim.. 8de cery uyanmaya cabaladi sut icirerek 9a kdar bayiltmayi basardim..
sonuc: surunuyorum!
medett allaaaaahhh
günaydın hepinize
bak demekki adam kafasında düşünceler olmayınca eski günlerinizi yaşatacak ecük saburrr :)
birak emsin yaw n istyonuz. bn olsam hiiicc ugrasmam yemek molasinda okuluna bile gidebilirim emzirmeye :)))Hayır Hasret hanımcım,19 aydır olduğu gibi iyi uyuyamadım.ama artık alıştım,yadırgamıyorum.memeden kesme işinide beceremiyorum zaten.
hasreeet bende senden farksızım bugünbizim sıpada gece 7 kez emmeye kalktı, suyla falan ikna olmadı yine, gözlerimin içi yanıyor ve gözkapaklarım şiş
harbi zilli seninkisimertoda bayılıyo kirlilerle ve çamaşır makinesiyle oynamaya
mertonun köpek dişlerinden biri çıkmış farketmedik bizdiğer köpek dişide kabarmış bugün yarın patlar:26: alt azı dişlerinden biri üç aydır patlıycak daha
yaw mertonun kulağının arkasında beze çıkmış dün, hastalık sonrası normal değilmi bu durum:26: enfeksiyondan sonra kulak arkasında bezeler çıkabilir diye duymuştum sizinkilerdede oldumu hiç:44:
dün gece burdada kıyamet koptu, elektrikler gitti, vuuuvvvv vuuuvvvv diye rüzgarın sesinden uyuyamadık
iki yağmur serpiştiridi toz aşağıya indi, araba çikolata gibi duruyordu sabah, çamur kaplıydıhala rüzgar var biraz, sabah hırka giydim gelirken