2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dun gece buraya yazdiktan sonra (okuyun len) perisan halde yataga girdim 2.30da uyumusum tam derken cek geldi optu falan alkolun gozunu sewiym salona gecti tv izlemeye saat 3.15ti uyudum 4 te geldi ben cok aciktim dedi kalktim biseyler hazrladim yedik birlkte ulas uyandi onu emzrdim ceren zirladi onu salladim derken hocanin sesini duydum v yataga girebildim.. 8de cery uyanmaya cabaladi sut icirerek 9a kdar bayiltmayi basardim..
sonuc: surunuyorum!
medett allaaaaahhh

bak demekki adam kafasında düşünceler olmayınca eski günlerinizi yaşatacak ecük saburrr :)

hasreeet bende senden farksızım bugün bizim sıpada gece 7 kez emmeye kalktı, suyla falan ikna olmadı yine, gözlerimin içi yanıyor ve gözkapaklarım şiş

Hayır Hasret hanımcım,19 aydır olduğu gibi iyi uyuyamadım.ama artık alıştım,yadırgamıyorum.memeden kesme işinide beceremiyorum zaten.

Hayır Hasret hanımcım,19 aydır olduğu gibi iyi uyuyamadım.ama artık alıştım,yadırgamıyorum.memeden kesme işinide beceremiyorum zaten.
birak emsin yaw n istyonuz. bn olsam hiiicc ugrasmam yemek molasinda okuluna bile gidebilirim emzirmeye :)))
hasreeet bende senden farksızım bugün bizim sıpada gece 7 kez emmeye kalktı, suyla falan ikna olmadı yine, gözlerimin içi yanıyor ve gözkapaklarım şiş

nolcaz bilmem bnm tabut kocam kicini yataktan kaldrip ilgilenmiyorda sabahlari ancak sewer oper iki dakka doner kicini yatar kafayi siyircam simdi sutunu hazirlayip yatrcam bu dwfa cek kaljicak onla ugras ulas kalkar yarim saate ohooo bitmez bu askerlik.. bana uyku yok bitigim bitikk suan camasir sepetinden kirlileri dokuyor alip alip makineye atiyo zilli

harbi zilli seninkisi mertoda bayılıyo kirlilerle ve çamaşır makinesiyle oynamaya
mertonun köpek dişlerinden biri çıkmış farketmedik biz diğer köpek dişide kabarmış bugün yarın patlar:26: alt azı dişlerinden biri üç aydır patlıycak daha
yaw mertonun kulağının arkasında beze çıkmış dün, hastalık sonrası normal değilmi bu durum:26: enfeksiyondan sonra kulak arkasında bezeler çıkabilir diye duymuştum sizinkilerdede oldumu hiç:44:

selam kızlaaaar bugün bi değişiklik yapıp foruma bakayım dedim özlemişim bu ortamı yaa
en son uyku ve dişten bahsedilmiş oğluşların durumlarını özet geçeyim Arda'm uyuyor şu an, artık erken kalkıp erken yatmaya başladı önceki gün 19:30'dan sabah 8:30'a kadar uyudu bi de 1.5 saatlik öğlen uykusu dün de 21:00'de uyuyup sabah 10:00'da kalktı
altlı üstlü azıları çıkardı ama hala alt yan kesiciler çıkmadı yani ön diş olarak 4 üstte 2 altta :)))

mert eymen'im de gece 12 gibi uyuyup genellikle sabah 6'ya kadar hiç uyanmıyor uyanınca da emip tekrar devam ediyor uykusuna sonra saat başı emip emip tekrar uyuyor taa ki 11:00 - 12:00'ye kadar

arda'nın hiç salyası olmamıştı mert'in çok fazla acaba erken mi çıkaracak dişlerini Arda yaşına 1 hafta kala çıkarmıştı ilk dişini

Hasret, Yazgı ve uyumayan tüm bebişlerimizin annişleri inşallah sizin kuzuların da uykuları düzene girer de bir an önce siz de uykunuzu almış olarak başlarsınız güne amiiiiiiiiiiinnn......

Hepinizi öpüyorum canlarımmmmm........

Gülşancım Arda pek hastalanmadığı için bu konuda benim bilgim yok önemli bi durum değildir inşallah ama ben de normal diye duymuştum sanki yani kendimden hatırlıyorum hastalık sonrası benim de beze olurdu küçükken

bende seni ekledim canım, maaşallah büşütmüşün minikleri,deliksiz uyumaları süper valla ben bıktım geceleri bölük pörçük uyumaktan

bugün karavana istanbulda herkes onunla buluşmaya gitti galiba, topik bomboş bizim yerimizede eğlenseler bariii

slm millet

işler... işler... işler... nevresimler değişti, çamaşır atıldı, mutfak toplandı, deniz uyutuldu şimdi banyo yapmam toz almam ve mümkünse yemek yapmam lazım mantarla yapılan değişik ve pratik bir yemek bilen var mı fırınlayamıyorum çünkü kaşar kocişe dokunuyor :26:

aynısından burada da vardı :18: ve yağmur 2km kadar yanımızda yağdı şimşeklerini seyrettik. bu gün de günlük güneşlik.
hastalık sonrası beze norma diye biliyorum, dünkü döküntüler neymiş?

hasret allah sana kolaylık ve sabır versin gani gani, buluştular tabi bu gün kimsecekler yok burada

döküntüler antibiyotikten olabilr kes kullanmayı dedi dr, bende kestim, beze içinde yarın dr sorcam, kan tahlili yaptırcam inşallah kociş izin alabilirse tabi yarın
yarın o dediklerini bende yapıcam maalesef, öbür günde ütü vsss, bıktım bu çamaşır olayından

çamaşırdan geçiyorum da (ki bazen o bile çok zor geliyor 2 haftadır koyu renkleri sallıyordum dün attım daha) ütü öldürüyor beni. ben temizliği de bu akşam yapmayı planlıyorum, kociş yok ben de okulu galeyana getirdim bütün bayanlar olarak kahvaltıya gidecez yarın sabah akşama kafdar dönmem muhtemelen eve ama aklım kocamda son zamanlarda olaylar malum ve yarın doğu ve güneydoğuda pek çok öğretmen müd yard sınavı için yollarda olacak çaktırmamaya çalışıyorum ama aklımdan bin türlü felaket senaryosu geçiyor kafayı yicem

evden çıkmadan Ayetel kürsi oku kocana, kaçırılan öğretmenlere bişey yapmıyolar meraklanmayın,kaçırılan öğretmenlerin hepsi kürt kökenli ve sadece sorgulamak için kaçırdık diyolar teröristler, yakında salacaklar inşallah onları,rahat bir nefes alacağız bizde:18: eğer onların kılına zarar gelirse kürt vatandaşlarımızın tepkisini alacaklarını biliyorlardır herhalde
sizde kız kıza eğlenin bakalım ohhh, bende alışveriş yapmayı düşünüyorum yarın bol bol tabi kışlık sezon başladıysa

jale
masallh kuzucuklara darisi basimiza..
bizim. ewde hergun cmasir mak. calisiyo calismadigi gunun ertesinde 2 kz calisıyo:)
acaip kirli cikiyo hepimizden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…