- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #116.441
musti son mesajına katılıyorum canım, ben öğretmenlik yaparken bi öğretmen arkadaşın kocası evde çocuğa bakıyordu, kadın eşşek gibi çalışıyordu
zemheri ikimizde sıyırttık bugün ama ben anladım senin yazdıklarınımaaşallah de kız nazar deydirecen evliliğine
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah, mertte kırmızı döküntüler başlamış yoksa yinemi 6. hastalık geçirdi bu çocuk:26: dr u aradım demin, aldığı ilaçtan olabilir onu kes yarın geçmezse bana bi getir dedioffff offfff, haftasonu bi kan tahlili yaptıracam kararlıyım
kızlar valla ne yalan söyleyeyim bu konuda ben ciddiyim aldırmayı düşünmüyorum.yazgi. bosna. coko. karawana nin tum soylediklerine katiliyorum! bakamamak daha aci buyuyecek onu isteyecek bunu isteyeceklr verememek daha gunah...
fazla bisey yazmak istemiyorum allh yardimcin olsun. henuz erken bi gebelik iyi dusun saglikli bi karar wer yagizi dusun!
simdi ise girip calisabilme sansin war 2.de olursa ne yapicaksin hangisini kime birakicaksin akilli ol geleceginizi dusun.
aynı şeyi teklif ettim dövmekten beter etti. zoruna gitti galiba .:)ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,
Musti, beni dellendirme, ağzından o kelime bir daha çıkmasın, tahlillerin temiz çıkacak bence de, dualarımdasın, saçmalamayı bırak, cadının sana ihtiyacı var, yazık çocuğa babası zaten kafayı yemiş bari anası olarak sen akıllı ol, gelmeyim oraya..
Ayrıca Eftel in kocası ile ilgili fikrine ve yorumuna bayıldım, evet evet çocuklara o baksın, Eftel çalışsın..
kızlar valla ne yalan söyleyeyim bu konuda ben ciddiyim aldırmayı düşünmüyorum.
düşünüyorum hee istedigim bir bebekmi asla ama demekki bundada vardır bir hayır.
hamileligim boyunca çalışıcam düşerse kendi düşsün artık üstüne titiremiyecem (yağız da oldugu gibi)
yatarak geçirmiştim hamileligimi.ama bunda aklıma bile gitirmeyecem dogarsada artık ben bakarım çocuklarıma..
aynı şeyi teklif ettim dövmekten beter etti. zoruna gitti galiba .:)
allah hayırlısını nasibetsin, böyle bakış açısıyla yaşanan hamileliklerde bebekler genellikle sağlıkla doğar, ömrü varsa yaşasın yavrucuk, eşin konusuna gelince SUSMAK ZORUNDAYIIIIIIIMMMMM ayıpedebilirim o yüzden yazmıyorum.
gidenlere iyi akşamlar
allah hayırlısını nasibetsin, böyle bakış açısıyla yaşanan hamileliklerde bebekler genellikle sağlıkla doğar, ömrü varsa yaşasın yavrucuk, eşin konusuna gelince SUSMAK ZORUNDAYIIIIIIIMMMMM ayıpedebilirim o yüzden yazmıyorum.
gidenlere iyi akşamlar
oğluşumla biraz uyuyayım ayakta gözlerim kapanıyo..
bnde ilk zamnar ulasi istemedigim icin boyle dusunmustum :) ama sukurki saglikla geldi askim..
yarin hakknda kimse bisiy demicekmi bana yaaa buluscakmiyizzz
hehh tamaam hemen tribede girmissin hadi bakalim:)) saglikla gelsin minik kizin:)
telif hakki istycemmmmHasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bi Okka Acı Ordan Kan Durmadan
[SUB][/SUB]Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Benden Sonra Sen Kim El Kaldırsın
Sevgili Olamadık Arkadaş Kalamadık
Ardından Hala Yatağım Dağınık
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=136997 ]
Hasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bir Okka Acı Ordan Kan Durmadan
Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Bas Git Diyor Şeytan Aklımda Sen Varsın
Benden Sonra Sen Kimler El Kaldırsın
oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :)
dün gece burdada kıyamet koptu, elektrikler gitti, vuuuvvvv vuuuvvvv diye rüzgarın sesinden uyuyamadık
iki yağmur serpiştiridi toz aşağıya indi, araba çikolata gibi duruyordu sabah, çamur kaplıydıhala rüzgar var biraz, sabah hırka giydim gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?