2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,

nasıl geçti buluşma?sadece ben meraklanmıyorumdur:)
kızım bugün evde,öğlen uykumuz kaymış
beni (!) ve kızımı çok seven,sayan eşim herzamanki gibi ifade özürlüğü göstermektedir..
adam önemli olmayanları işte büyütüp ,önemli olanı kaçırıyor ..ama öyle bir kasıyor ki kendini sanki P*entagon yönetiyor !!!!!!!tipik türk patron eşim..sıradan cümartesi ..ne deyelim ,peşinde sıradan pazar geliyor..saat olmuş 15 ..kızım ancak uyudu,kalksın,havuza götürürüm onu ..eşim tabi ''ben geliyorum''demezse ve bizi alışveriş merkezinin a,b,c kapısı önünde gezdirmeye teklif etmezse..neyse,düş alayım,sakinleşmem lazım ,hayatımdaki coşku ve mutluluk yoruyor beni..
işten çıkıp ,patronu geride bırakıp evine gidenlerin,hatta kendi hayatını sadece kendine ve çocuğuna adanlanların yerinde şuan çok olmak istiyorum

canım kendine adama die bişey yok cocuğuna ewin temizliğine adıyosun kendinede koktugunu farkettiğin zaman yıkanabiliyorsun bıyıkların erkeklerle yarışır hale geldiği zaman alabiliyorsun kaşların saçlarına karıştığı zaman... vs vs. o yüzden imrenme hiç en azından kendin için kapıdan cıkabiliyorsun bakıyorsun kendine. ha kızınla-oğlunla başbaşa olmak uyanınca yanında olmak pür neşe oynayıp gıdıklamak mıncıklamak paha biçilemez ama. dengede olması lazım.. ewinde işinde çocuğunda kendinde..

sende ne tam sıvı ne tam katı yap ben ilk yoğurtla başlamıştım çay kaşığıyla zorlandığını gördüğüm zmn su ile desteklemiştim. sonra yogurt corbasıyla deva mettik. pirinçli.. bütün cocuklar sewer onu. sık sık dene zorlama şimdiden itişmeyin ilerde çok itişeceksiniz cünkü:) danin.oları deneyebilirsin belki hazır gıda die wermek istemeyebilirsin ama bişeyler yemeye alışana kadar deneyebilirsin. süt.aş ın bebek y.ogurtları tam kıvamında onu dene kavan.oz mamalarını çok severek kullandık onu dene. yutmayı anca ögrenecek zorlandıgı zmn hemen kaşıkla su wer agzına gider o zmn. kolay gelsinn..

Son düzenleme:
heyyy istanbullu analar!
biz yarin yani artik bugun oldu.. musti ve cadisiyla tepe na.tilusun karsisindaki su.sirkine gidiyoruz.saaat17de bize katilmk isteyenleri bekleriz..
biraz gec oldu sorry :) zaten bizde aksam kararlastrdik
ayrica itiraf etmliyimki bn daha cok heyecnliyim cadilar bahane hep merak etmisimdir sirk gosterilerini on ayak oldugu icin mutcime tesekkur ediorum..
bu arada cekin daha haberi yok :82:

yerim onu sekerrr ya:)

harfiyen katiliyorum cnm arjadasima calisirkn ewde olmak icin neler yapiyodum ne aglayip zirlanmalar.. simdiyse ceryden kacacak delik ariyorum bir is olsa ha bide benden bi tane daha gidip calusicm walla en zor meslek ew hanimligion stop calisiyosun ne is bitiyo ne dert.. ekonomik ozgurlugunse en ozledigin sey oluyo

iyi akşamlar!

Hasret ,sirke girerken yazsaydın:)ancak yetişirdik

son güneşli havalar sanırım ,bu pazar da faydalandık...geçen haftasonu g**öçmen poni klübe götürdük kızımı,orada tavşan,kuşlar,keçiler besledi kızım ..internet te adresi var,çok tavsiye ederim.normalende çay-muhalebi var,atlar var ..muhalebi yapmak için hayvanlar besliyorlar ,gezilir..
bu pazar da Silivri sahil yolunda köfte yedik,kediler besledik
sanırım,kızım tüm hayvanların yaprak yediğini sanıyor:)

günaydınlar
haftasonu mertei dr a götürdüm kan tahlili temiz çıktı kulak arkası bezeye ultrasonla baktılar oda temiz çıktı, üst solunum yolları enfeksiyonu sonrası normalmiş mikrobu eve siz getiriyorsunuz dedi, çok öpmeyin dedi suç gene bana kaldı:26: zaten c.tesi akşamı bende hastalandım nihayet borazan gibi bir ses, sızlayan bir bir boğaz ve çatlayan bir başım var bugün, merto ile gece üstünü örtme savaşı yaptık resmen, ben örttüm o açtı üstünü, o kazandı sonunda tabi, olan bana oldu uykusuz ve şişi gözlü bir anne sabah bakıcısı eve girer girmez ağlamaya başladı, beni göndermemek için herşeyi yaptı, sonuç: işe geç kaldım patron sabahın köründe işe gelmiş ben ve diğer koruma arkadaş daha yok ,5 dakika sonra mardine gitmiş zaten rezil olduk hiç işe geç kalmam, bi kez geç kalırım ondada patrona yakalanırım
merte kışlık kıyafet alayım dedim, daha kışlıklar çıkmamıştı weni-ce gittim iki tane eşofman altı ve bir yelek aldım l-c-w ye gittim üç tane swet aldım uzun kollu bü-cürükte indirim vardı bi tane eşofman takımı aldım evde giyebileceği bisürü şey almış oldum ama dışarda giyebileceği hiç bişeyi yok hala
çarşamba günü evlilik yıldönümümüz hediye almayalım dedik kamille ama ben bişeyler almak istiyorum şu traş takımını yenilemeyi istiyorum biraz gezineyim bakalım nette
buluşmadan haber yok galiba hala, resim bekliyoruz ona göre

Günaydınlarrrr

mhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim doktorum çok şekerdi istanbulda ameliyat olmaya karar verdim doktorum ben memenun kalmazsam bu ameliyatı ypmam dedi vücudumu görüncede normalde bu vücuda bu ameliyat yapılmaz ama madem çok istiyosunuz ve çokşeker bi bağyensiniz yapalım bu kadar seimli olmasanız yapmazdım bilesiniz dedi bende o sizin şekerliğiniz dedim

BOSNACIMLA buluşma süperdi yıllardır tanıdığım bi dostu görmek gibiydi nefes almak gibiydi ayrılınca tanıdığım güne bi kez daha şükrettim iyi ki hayatımdasın dedim sonsuza kadar mutlu olmanı ve gülmeni diliyorum canım arkadaşım
bu arada aldığımız balıklara kuzu bayıldı resmen kahkaha attı oynarken

HASRET hanım aradaığımız numara neden geçici olarak servis dışıdır bi sööler misiniz neden yeni numaranız bende yok bi sööler misiniz 1 ay önceden yazdım geliyorum die

MUSTİ numaranı değiştiriyosun nie vermiyosun hadi vermiyosun neden buluşucaz diyip beni heveslendiriyosun küstüm size

karavana bosna ile olan buluşkada resim yokmu resim
musti ve hasret sizi ekip sirke gitmişler canım (kıskançlıktan çatlayan smile)

günaydın
HPKRVN buluşmuşsunuz bosna ile.hıhhiyi geçmesine sevindim.eğer çok gerekli değilse olma sende,sonuçta ameliyat ve canın yanacak canım,sonuçta spor ve diyet ilede ister bölgesel,ister komple zayıflayabilirsin.ama tabi daha iyi hissedeceğim,mutlu olacağım diyorsan o başka.
GÜLŞAN cım sana ve mert e geçmiş olsun.tahlilleri temiz çıkmış,çok şükür canım.sen bana kulak ver,maalesef kışları klima kullanan ve günlerce araştıran biri olarak söylüyorum;klimalar mikrop yuvası ve çocuklar bu sebeple çok kolay rahatsızlanıyorlar.ben şimdi kış için kara kara düşünüyorum.
MUSTİ hasta olmayasın tatlım,yada birşeye sıkıldın yine.

canım telefon numramaı ben sana face den vermedim mi ? burcudan alıp kaydetseydin hemen ne balığı nasıl bi oyuncak hemen paylaşın biizm kuzulada atsın kahkaha :) sen bide beni tanımalıydın :)

karavana bosna ile olan buluşkada resim yokmu resim
musti ve hasret sizi ekip sirke gitmişler canım (kıskançlıktan çatlayan smile)

evet baktık onalral buluşamadık çatladık ve hemen bi plan yaptık :) bu arada burcuya mesaj attık ama hattı kapalı ,d, nedne acep :)

birde görenler cevaplarsa çok sevinirim
arkadaşlar ıspanak,karnıbahar gibi besinleri almaya başladınız mı?Ben geçen gün pazarda gördüm çıkmışlar,ama sanki daha erken değil mi?Kıpırcan ikisinide severek yiyor,erken değilse alacağım.

bilmiyorum canım evet hasta olabilirim ,

hiç bişeye üüzlmedim çok şükür güzel bi haftasonu idi :)

Günaydın,

Gülşancım çok sevindim Mert için. Sana ise geçmiş olsun:)))Mert'in cicileri hayırlı olsun.Ben de bişeyler almak için haftasonu baKTIM ama kışlıkların gelmesini bekliyorum. Burası buzzz gibi!! O ara sezonlar burda bi işe yaramaz. Allahtan geçen kış sezonu sonunda bikaç giysi almıştım şimdilik onlarla idare ediyoruz.

Musti sen de hastalanıyosun galiba:44: Kızına geçmez inşallah...Hasretle gittiniz mi sirke? Halar süpermiş aldığım istihbarata göre

Karava İstanbul'da güzel bi haftasonu geçirmene çoook sevindim canım arkadaşım..Şu fotoloarınızı ben görmeyi çoook istiyorum ya nolur burdan da paylaşın Ayrıca dr un söyledikleri de ne güzel moral olmuş.. Her ne kadar fotoğrafını görmemiş olsam da güzel bi hatun olduğundan hiç şüphem yok zaten hele ki o 10 kg yu verdikten sonra :13:

Ben de güzel bi haftasonu geçirdim. Eşimle konuştum ama hiç kv meselesinden bAhsetmedim çünkü o konuda eleştiriye, konuşmaya tamamen kapalı..Neyse Allahtan o da eski günlerimizi özlediğini söyledi. Bütün haftasonu elele göz gözeydik
Pazar günü kv ye gittik bu sefer de vanaları patlamış Nie böyle oluyo ki deyip geziyo evin içinde

ana tehdit yok :)

canım ben hiç anlamam ki

canım telefon numramaı ben sana face den vermedim mi ? burcudan alıp kaydetseydin hemen ne balığı nasıl bi oyuncak hemen paylaşın biizm kuzulada atsın kahkaha :) sen bide beni tanımalıydın :)

Evet,evetne balığıymış o bizede söyleyin,madem mutlu eden balık bu,bizim cücelerde mutlu olsun.
Gerçi benim minik erkeğimin favorisi arabalar ama belki dikkatini çeker.

Gülşancım çok sevindim Mert in iyileşmesine . Sana ise geçmiş olsun:)))Mert'in cicileri hayırlı olsun

kahven bitmedi mi hala :)

Son düzenleme:

güzel bir haftasonu geçirmene ve eşinle biraz olsun eskiye dönmenize çok sevindim.diliyorum devamı gelir.ama tabi devamını getirmek sizin elinizde,aksatmayın birbirinizi,bol bol biraraya gelin.

ana tehdit yok :)

canım ben hiç anlamam ki

ayy evet tehdit yok,bugünde böyle olsun dedim,iyiliğim üstümde:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…