- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.501
merhaba,
nasıl geçti buluşma?sadece ben meraklanmıyorumdur:)
kızım bugün evde,öğlen uykumuz kaymış
beni (!) ve kızımı çok seven,sayan eşim herzamanki gibi ifade özürlüğü göstermektedir..
adam önemli olmayanları işte büyütüp ,önemli olanı kaçırıyor ..ama öyle bir kasıyor ki kendini sanki P*entagon yönetiyor !!!!!!!tipik türk patron eşim..sıradan cümartesi ..ne deyelim ,peşinde sıradan pazar geliyor..saat olmuş 15 ..kızım ancak uyudu,kalksın,havuza götürürüm onu ..eşim tabi ''ben geliyorum''demezse ve bizi alışveriş merkezinin a,b,c kapısı önünde gezdirmeye teklif etmezse..neyse,düş alayım,sakinleşmem lazım ,hayatımdaki coşku ve mutluluk yoruyor beni..
işten çıkıp ,patronu geride bırakıp evine gidenlerin,hatta kendi hayatını sadece kendine ve çocuğuna adanlanların yerinde şuan çok olmak istiyorum
merhaba 7.5 aylık bir kızım var.
sinirlerim harap oldu her şeyi deniyorum
2 aydır ek gıdalara başlatmaya çalışıyorum şiddetle reddediyor.
kaşık istemiyordur dedi doktor elinle ver dedi yok yine olmuyor.
yutamıyor sanki ağzının önünden arkaya götürmüyor. sıvılar hemen kaçıyor dökülüyor, bulamaçlar katılar zaten ilerlemiyor
emzik ve biberon hiç almadı hiç alışık değil
haala sadece emiyor ve 7 kiloyu anca geçtik :)
sizin çocuklarınız büyümüştür
eskiden lütfen benim durumumda olanlar var mıydı lütfen bana özelden yazabilir miii???
bi kaç yere daha yazıyorum aynı şeyleri..
şimdiden teşekkür ederimm...
yerim onu sekerrr ya:)Annesinin spor yaparken çok zorlandığını gören küçük kız sorar;napıyorsun anne?anne cevap verir spor yapıyorum kızım.Küçük kız;Yardım edeyim mi? :))) bunu söyleyen benim iki buçuk yaşındaki Elif Naz ım..
canım kendine adama die bişey yok cocuğuna ewin temizliğine adıyosun kendinede koktugunu farkettiğin zaman yıkanabiliyorsun bıyıkların erkeklerle yarışır hale geldiği zaman alabiliyorsun kaşların saçlarına karıştığı zaman... vs vs. o yüzden imrenme hiç en azından kendin için kapıdan cıkabiliyorsun bakıyorsun kendine. ha kızınla-oğlunla başbaşa olmak uyanınca yanında olmak pür neşe oynayıp gıdıklamak mıncıklamak paha biçilemez ama. dengede olması lazım.. ewinde işinde çocuğunda kendinde..
sende ne tam sıvı ne tam katı yap ben ilk yoğurtla başlamıştım çay kaşığıyla zorlandığını gördüğüm zmn su ile desteklemiştim. sonra yogurt corbasıyla deva mettik. pirinçli.. bütün cocuklar sewer onsık sık dene zorlama şimdiden itişmeyin ilerde çok itişeceksiniz cünkü:) danin.oları deneyebilirsin belki hazır gıda die wermek istemeyebilirsin ama bişeyler yemeye alışana kadar deneyebilirsin. süt.aş ın bebek y.ogurtları tam kıvamında onu dene kavan.oz mamalarını çok severek kullandık onu dene. yutmayı anca ögrenecek zorlandıgı zmn hemen kaşıkla su wer agzına gider o zmn. kolay gelsinn..
Günaydınlarrrr
mhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim doktorum çok şekerdi istanbulda ameliyat olmaya karar verdim doktorum ben memenun kalmazsam bu ameliyatı ypmam dedi vücudumu görüncede normalde bu vücuda bu ameliyat yapılmaz ama madem çok istiyosunuz ve çokşeker bi bağyensiniz yapalım bu kadar seimli olmasanız yapmazdım bilesiniz dedi bende o sizin şekerliğiniz dedim
BOSNACIMLA buluşma süperdi yıllardır tanıdığım bi dostu görmek gibiydi nefes almak gibiydi ayrılınca tanıdığım güne bi kez daha şükrettim iyi ki hayatımdasın dedim sonsuza kadar mutlu olmanı ve gülmeni diliyorum canım arkadaşım
bu arada aldığımız balıklara kuzu bayıldı resmen kahkaha attı oynarken
HASRET hanım aradaığımız numara neden geçici olarak servis dışıdır bi sööler misiniz neden yeni numaranız bende yok bi sööler misiniz 1 ay önceden yazdım geliyorum die
MUSTİ numaranı değiştiriyosun nie vermiyosun hadi vermiyosun neden buluşucaz diyip beni heveslendiriyosun küstüm size
karavana bosna ile olan buluşkada resim yokmu resim
musti ve hasret sizi ekip sirke gitmişler canım(kıskançlıktan çatlayan smile)
günaydın
HPKRVN buluşmuşsunuz bosna ile.hıhhiyi geçmesine sevindim.eğer çok gerekli değilse olma sende,sonuçta ameliyat ve canın yanacak canım,sonuçta spor ve diyet ilede ister bölgesel,ister komple zayıflayabilirsin.ama tabi daha iyi hissedeceğim,mutlu olacağım diyorsan o başka.
GÜLŞAN cım sana ve mert e geçmiş olsun.tahlilleri temiz çıkmış,çok şükür canım.sen bana kulak ver,maalesef kışları klima kullanan ve günlerce araştıran biri olarak söylüyorum;klimalar mikrop yuvası ve çocuklar bu sebeple çok kolay rahatsızlanıyorlar.ben şimdi kış için kara kara düşünüyorum.
MUSTİ hasta olmayasın tatlım,yada birşeye sıkıldın yine.
birde görenler cevaplarsa çok sevinirim
arkadaşlar ıspanak,karnıbahar gibi besinleri almaya başladınız mı?Ben geçen gün pazarda gördüm çıkmışlar,ama sanki daha erken değil mi?Kıpırcan ikisinide severek yiyor,erken değilse alacağım.
canım telefon numramaı ben sana face den vermedim mi ? burcudan alıp kaydetseydin hemen ne balığı nasıl bi oyuncak hemen paylaşın biizm kuzulada atsın kahkaha:) sen bide beni tanımalıydın :)
Günaydın,
Gülşancım çok sevindim Mert için. Sana ise geçmiş olsun:)))Mert'in cicileri hayırlı olsun.Ben de bişeyler almak için haftasonu baKTIM ama kışlıkların gelmesini bekliyorum. Burası buzzz gibi!! O ara sezonlar burda bi işe yaramaz. Allahtan geçen kış sezonu sonunda bikaç giysi almıştım şimdilik onlarla idare ediyoruz.
Musti sen de hastalanıyosun galiba:44: Kızına geçmez inşallah...Hasretle gittiniz mi sirke? Halar süpermiş aldığım istihbarata göre
Karava İstanbul'da güzel bi haftasonu geçirmene çoook sevindim canım arkadaşım..Şu fotoloarınızı ben görmeyi çoook istiyorum ya nolur burdan da paylaşınAyrıca dr un söyledikleri de ne güzel moral olmuş.. Her ne kadar fotoğrafını görmemiş olsam da güzel bi hatun olduğundan hiç şüphem yok zaten hele ki o 10 kg yu verdikten sonra :13:
Ben de güzel bi haftasonu geçirdim. Eşimle konuştum ama hiç kv meselesinden bAhsetmedim çünkü o konuda eleştiriye, konuşmaya tamamen kapalı..Neyse Allahtan o da eski günlerimizi özlediğini söyledi. Bütün haftasonu elele göz gözeydik
Pazar günü kv ye gittik bu sefer de vanaları patlamışNie böyle oluyo ki deyip geziyo evin içinde
ana tehdit yok :)
canım ben hiç anlamam ki