- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.421
topik gene coştu kime nereye ne cavap vereceğiz bilemedim :)
ataya çook geçmiş olsun,,,
doktorum hakkaten dehşet verici de ben asıl korkum kanser çıakrsam ondan yana çünki çok endişeli şekilde verdi bu testleri bana ,,
kızlar o zaman benimde eşime sennin yünzdne dme hakkım olur dimi :):)
doktorum hakkaten dehşet verici de ben asıl korkum kanser çıakrsam ondan yana çünki çok endişeli şekilde verdi bu testleri bana ,,
Selam,
Okudum okudum ama bişey yazacak enerji bulamıyorum şu an kendimde, hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin.. Her zaman dualarımdasınız sizler ve cücükleriniz..
Ben yarın sabah Rus.ya yolcusuyum, 10 gün yokum, beni merak etmeyin, bilginize sunulur..
Hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın, cücükleri de çok öpüyorum..
haklısınız hiç birinize tepki göstermiyorum bende olsam bende aynı şeyleri yazardım..
evet ikinci çocugu elbette düşünüyordum ama o zaman durumlarımız böyle deildi araları yaşı fazla olmasın beraber büyüsün istiyordum.
gerçekten benim haberim yok kendi korunuyo hatta hissettigim an koştum wc ye ama koşamamışım demmmki..
bunların aynısını bende ona söyledim cvbı ise sanki çocuk gayri meeşurmuş gibi üzülüyosun aldırırsın o zaman diye beni yokladı
bende günahına yanıcaksan bir canın aldırırım dedim .tahminler üzerineydi o konuşma bugün gerçek olucak inşallah..
ata hastamı geçmiş olsunben alışveriş sitelerine her gün mutlaka bakarım güzel şeyler bulup sepete atarım ama almam, bunuda biriki haftadır yapıyorum ve sanki almış gibi rahatlıyorum sizede tavsiye ederim
zemheri bizde haftasonu mardine gidip gezelim diyoruz beyimle, canımız sıkılıyo kaç haftadır buraya tıkıldık kaldık, gezelim alışveriş yapalım istiyorummertoda sıkılıyo hergün aynı şeyleri yapmaktan
musti iyi düşün iyi çıksın inşallah tahliller, bence kansızlık var sende, bağışıklığında zayıfmış zaten, ama biran önce tahlillerini yaptır canım için rahat etsin
hasret sen esinde geliyormu yazmışsın simenayın mesajına yorum yaparken, ben onu karavana esin sandım ilk okuduğumda, bi güldüm: kız iş görüşmesinde esinin ne işi var dedim, sonra anladımki eşini kastediyosunsonra kendi mesajımı okudum iklimde geliyormu diye sormuşum ayyy iyice sıyırttım ben bu mesajımdan bişey anlayan varsa el kaldırsın ben biraz daha sepete atayım eniyisi
Canlarım, iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim..
Küçük kene benimle gelemiyor bu sefer, burada kalacak ve kv bakacak(
Gideceğim yer çok soğuk evet, hazırlıklıyım, şimdiden üşüdüm bile hatta, yaz mevsimi gibisi yok yaww..
Şebnemcim, kardeşim orada yaşıyor ve düğünü var, onun için gidiyorum, seneye de bebekleri olursa yine giderim inşallah :)) Bana her sene gitmek için bir bahane çıkacak gibi..
Zemheri, Mardin konusunda evet hakkımı yiyorlar, o kadar sabahladım çizdim, eserimi bir göreyim değil mi, bu işler böyle yaa, An.ka.ra içindeki eserlerimi bile daha görememişliğim var yani, sen düşün artık..
delinin zoruna bak, sen iyice yedin kafayıAllah korusun. ne tahliller kötü çıksın ne de sen o cümleyi kur, evladını kime bırakacan öyle bir durumda deli, biz dua etcez sen de edeceksin tahliller temiz çıkacak ama bir an önce yaptır onları. Allah esirgesin varsa da öyle bir şey bir gün erken bir gün erkendir. bize yedirecek kafayı sonunda
ata hastamı geçmiş olsunben alışveriş sitelerine her gün mutlaka bakarım güzel şeyler bulup sepete atarım ama almam, bunuda biriki haftadır yapıyorum ve sanki almış gibi rahatlıyorum sizede tavsiye ederim
zemheri bizde haftasonu mardine gidip gezelim diyoruz beyimle, canımız sıkılıyo kaç haftadır buraya tıkıldık kaldık, gezelim alışveriş yapalım istiyorummertoda sıkılıyo hergün aynı şeyleri yapmaktan
musti iyi düşün iyi çıksın inşallah tahliller, bence kansızlık var sende, bağışıklığında zayıfmış zaten, ama biran önce tahlillerini yaptır canım için rahat etsin
hasret sen esinde geliyormu yazmışsın simenayın mesajına yorum yaparken, ben onu karavana esin sandım ilk okuduğumda, bi güldüm: kız iş görüşmesinde esinin ne işi var dedim, sonra anladımki eşini kastediyosunsonra kendi mesajımı okudum iklimde geliyormu diye sormuşum ayyy iyice sıyırttım ben bu mesajımdan bişey anlayan varsa el kaldırsın ben biraz daha sepete atayım eniyisi
ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,
ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,