2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kocam kürt zaten bütün korkum da ondan, o sorgu falan da değildir bence, ya "anadilde eğitim" eğitimi veriyorlardır ya da siz nasıl bizi asimile etmeye çalışanların ekmeğini yer davaya hizmet etmezsiniz sorgusudur, yolda beni yakalayıp çevirseler beni de kaçırırlar zira kütük kızıltepe 3 yıldır. dua ede ede bir hal olacağım zaten geceden uyku ilacı falan verip göndermesem mi ne olur siz de dua edin ben yarından sedece kocam değil pek çok öğretmen için korkuyorum çünkü buralarda iki sınav merkezi var biri antep biri diyarbakır ve 5 yılını doldurmuş bütün (özellikle erkek) öğretmenler bu sınava giriyor.

jale
masallh kuzucuklara darisi basimiza..
bizim. ewde hergun cmasir mak. calisiyo calismadigi gunun ertesinde 2 kz calisıyo:)
acaip kirli cikiyo hepimizden:)

2 bebekli bir evde çok normal allah kolaylık versin sana

A

ALLAH nazarlardan korusun... ben de istiyorum 19.30 da yatsın 8.30 da kalksın ama bu hayal olarak kalacak sanki 19.30 da uyusa gece 3 de dikilir ayaga uyumaz bi daha 11-12 de yatıp sbah 8 de kalkar benm oglum işe gitcek sanki arada en az 4 kez da emmeye kalkar :)))

3 aylk -koruycu iğne oldum ya ben (malum hamile sandım kendimi ortalıgı ayaga kaldırdıydım ama vardı bişey o zaman çift cıkmıyo şimdi yapınca:))) ) neyse iğneyi olduk şimdide reg.l olmuyorum, ebelerde bugün saglık ocagındaki a a a iğne ile de hamiile kalabilirsin hemen test yapalım dediler neyse ki negatif çıktı iğne hiç ii deil onu anladım hapa dönecem de oglumu memeden kesmem lasım 2 yasına gelsin bakalım napayım 1 iğne daha olurum sona 2 yasına gelir zaten :))) ben okula gidesiye kesemeyecem bu memeden yaaaaaaaaa

zemheri biliyom eşinin kızıltepeli olduğunu, dua edicem canım, bişey olmaz Allahın izniyle korkma eşin niye giriyoki sınava kazanılmış bi hakkı yokmu onun daha önceden:26: bu ülkenin prosedürlerinden bıktım zaten
egoşumun iyi olmasına sevindim canım, merto iyi sayılır, kırmızı döküntülerimiz ve kulak arkasında çıkan bezemiz dışında iyi yani
hasret hergün çamaşır makinesimi çalıştırıyonuz faturalardan ne haber bizim hergün klima açık 150 den aşağı fatura gelmiyo, ilk kez bu ay 75 tl geldi bende hafta sonu topluca 3-4 makine yıkıyorum gerçi:44:

jale
masallh kuzucuklara darisi basimiza..
bizim. ewde hergun cmasir mak. calisiyo calismadigi gunun ertesinde 2 kz calisıyo:) bu arada benim makine de çalışıyo şu an
acaip kirli cikiyo hepimizden:)
sizi gidi pasaklılar bu arada benim makine de çalışıyo şu an

ayy canım Allah yardımcısı olsun eşinin inşallah sorunsuz gidip gelir

spiral niye taktırmıyosun Ayşegül? ben şu an öyle korunuyorum

Son düzenleme:

6 ay gider bu sana evet keşke spiral taktırsaydın en azından düzenli adet görürdün

biz tokiye taşınınca rahat ettik burası sehrin sonu olduğundan başka bina yok üfül üfül, vantilatör b,le çalıştırmıyorum çoğu zaman

kocsmın durumunu geçen günlerde yazmıştım aşağı alıntı yaptım, bak kazanılmış hakkımıza ne yaptılar, yok ya yaşanmaz buralarda memleketime gitmek ve kocamı da götürmek istiyon :84:

telden esoyu arayamiyorum bosnannda teli yok nasi ulascam yaaaa.. biri karawanaya bni aramasini solesiiinn

Son düzenleme:

canım dr a gittiydim ya hamilemiyim die bunu önerdiydi ben de hemen yaptırdım biliyosun cok korkmustum basını az agrıtmadım sennde o günlerde

walla hergun calisiyo:26: cek bi giydiini bidaha giymez asla bnmde mama oluyo leke oluyo zirt pirt e ceren zaten hrp bahcede yok islandi yok camur oldu yok sut doktu. ulasta war :) kolruk ortuleri 2 gunde les oluyo.. hawlular yastiklar ohoo daha sayimmi
bizim ewde kesintisiz hergun camasir gunu..
fatura ne oduyosunz elktrik bize 77 gelmis iyi yinede:)

neyseki kis geldi aetik bu kadar olmaz die dusunuyorum..

walla hergun calisiyo:26: cek bi giydiini bidaha giymez asla bnmde mama oluyo leke oluyo zirt pirt e ceren zaten hrp bahcede yok islandi yok camur oldu yok sut doktu. ulasta war :) kolruk ortuleri 2 gunde les oluyo.. hawlular yastiklar ohoo daha sayimmi
bizim ewde kesintisiz hergun camasir gunu.
fatura elktrik bize 78 gelmis iyi yinede:) suda 50 falan geliyo cek bn cery hergun sudayiz:) bahcede sulaniyo gunluk

zemhericim adetlerim düzensizdi ama bu kadar da deil di (( spiral adet düzenlemez die düşünmüyorum hapa baslayacam tekrar marttan sonra inşallah :)

canım dr a gittiydim ya hamilemiyim die bunu önerdiydi ben de hemen yaptırdım biliyosun cok korkmustum basını az agrıtmadım sennde o günlerde

aşk olsun canım yaa olur mu öyle şey, dertleşmeyeceğiz de biz niye arkadaş olduk her zaman hazırım konuşmaya dertleşmeye

bizimde hergün olmaada açılıo ben az lekeli ve melikenin kaçırdıklarını elimde yıkayıveriyorum kuruo zaten hemende. ben daha koltuğa örtü almadım bişi döküldümü ıslak mendille koşuyorum oda olmadı normal bez. bizim elektrik 44 suda 10 fln gelio:) size göre baya azmış:)

melikecik yemek seçio artık kızlar sebze çok yerdi arayı açtık mı unutuo nolcak bilmiorm. öglen yumula yumula köfte yedi bamyayı sewerdi agzına koyduramadım. kışın ıspanagı çok yiyodu bakalım gene gleio sezonu kesin unutmuştur yine. 11 kiloyuz hala cıplakken kemikleri cıkıo yaa. başka bi yaramazlığımız yok kudurması dışında umarım herkes iyidir.
gülşancım malatyuaya gitme taleinde bulunmuşsunuz belki sonuçlandı bilmiorm okuyamadım geçmişi ama yoğun çalışcakmışsın umarım olmaz yani mert ne kadar burda hastada olsa yanındasın orda cok yogun çalışacaksın we burda sana alıştı umarım kötü etkilenmez. hayırlısı olsun canım..

merhaba 7.5 aylık bir kızım var.
sinirlerim harap oldu her şeyi deniyorum
2 aydır ek gıdalara başlatmaya çalışıyorum şiddetle reddediyor.
kaşık istemiyordur dedi doktor elinle ver dedi yok yine olmuyor.
yutamıyor sanki ağzının önünden arkaya götürmüyor. sıvılar hemen kaçıyor dökülüyor, bulamaçlar katılar zaten ilerlemiyor
emzik ve biberon hiç almadı hiç alışık değil
haala sadece emiyor ve 7 kiloyu anca geçtik :)
sizin çocuklarınız büyümüştür
eskiden lütfen benim durumumda olanlar var mıydı lütfen bana özelden yazabilir miii???
bi kaç yere daha yazıyorum aynı şeyleri..
şimdiden teşekkür ederimm...

y

koltuga ortu serince anliyosun nasil kirlendigini. cery cok pasakli coraplarla bahcetmye cikiyo ewe giriyo koltuk tepelerinde hep. elinde bisey yesr butun ewde yiyo. bibwronda n warsa dokuyo heryere halilari kaldirdim bn bi kilim attim ortaya oda haftada bi makinede:))
makinemiz 1,5senelik falan bn degistrip 8kiloluk almayi planliyorum..
iyiymis senin faturalar heleki su 10 tl yuh dedim kendime:))

ceryde dun komsuda yogurtlu ispanak yemis sewerek bugun cek pazara gitti aldirdim yapicam yarin:)
kiwrcik salatayi cok sewiyo domatesi.. makarna w pilawi sewio.. enginar corbasi iciyoruz iki gundur ailecek onuda sewiyo:) bakalim daha kesfedecegiz yawas yawas.. portakali cok sewiyodu kisin bakalim daha tatmadi yazdan beri..
ha bide baligi cok sewio kizim karacigeri.. anasina cekmis:)

kimse yokmu
beynim zonkluyo agridan cery yine sinir krizlerine soktu beni ellerim titriyo hala suan kucagimda.. kahwaltisini yemedi bnde sutle siwilastrip biberonla iciriyorum uyuyacak insallh bnde 1 saat gozumu kapaticam

Annesinin spor yaparken çok zorlandığını gören küçük kız sorar;napıyorsun anne?anne cevap verir spor yapıyorum kızım.Küçük kız;Yardım edeyim mi? :))) bunu söyleyen benim iki buçuk yaşındaki Elif Naz ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…