• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Musti, beni dellendirme, ağzından o kelime bir daha çıkmasın, tahlillerin temiz çıkacak bence de, dualarımdasın, saçmalamayı bırak, cadının sana ihtiyacı var, yazık çocuğa babası zaten kafayı yemiş bari anası olarak sen akıllı ol, gelmeyim oraya..

Ayrıca Eftel in kocası ile ilgili fikrine ve yorumuna bayıldım, evet evet çocuklara o baksın, Eftel çalışsın..

Son düzenleme:
musti son mesajına katılıyorum canım, ben öğretmenlik yaparken bi öğretmen arkadaşın kocası evde çocuğa bakıyordu, kadın eşşek gibi çalışıyordu:50:
zemheri ikimizde sıyırttık bugün ama ben anladım senin yazdıklarını:1: maaşallah de kız nazar deydirecen evliliğine:nazar:
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah, mertte kırmızı döküntüler başlamış yoksa yinemi 6. hastalık geçirdi bu çocuk:26: dr u aradım demin, aldığı ilaçtan olabilir onu kes yarın geçmezse bana bi getir dedi:59: offff offfff, haftasonu bi kan tahlili yaptıracam kararlıyım:37:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

bir kaç gün süren yüksek ateş döküntü yapıyor geçen hastalığında denize de olmuştu kulak arkasında ve boynunda yoksa hararetmiş denizinki sadece göğsündeve sırtındaydı kaşınmıyormuş bile

Zemheri, biz Gülşanla buluştuk-tanıştık-kaynaştık ama An.ka.ra da, inşallah senle de bir gün görüşebiliriz, tabi diğer arkadaşlarımla da, hepinizle tanışmayı çok isterim..

Ben kaçıyorum artık, hadi hoşçakalın..

yazgi. bosna. coko. karawana nin tum soylediklerine katiliyorum! bakamamak daha aci buyuyecek onu isteyecek bunu isteyeceklr verememek daha gunah...
fazla bisey yazmak istemiyorum allh yardimcin olsun. henuz erken bi gebelik iyi dusun saglikli bi karar wer yagizi dusun!
simdi ise girip calisabilme sansin war 2.de olursa ne yapicaksin hangisini kime birakicaksin akilli ol geleceginizi dusun.
kızlar valla ne yalan söyleyeyim bu konuda ben ciddiyim aldırmayı düşünmüyorum.
hee istedigim bir bebekmi asla ama demekki bundada vardır bir hayır.
hamileligim boyunca çalışıcam düşerse kendi düşsün artık üstüne titiremiyecem (yağız da oldugu gibi)
yatarak geçirmiştim hamileligimi.ama bunda aklıma bile gitirmeyecem dogarsada artık ben bakarım çocuklarıma..
ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,
aynı şeyi teklif ettim dövmekten beter etti. zoruna gitti galiba .:)

Son düzenleme:
Musti, beni dellendirme, ağzından o kelime bir daha çıkmasın, tahlillerin temiz çıkacak bence de, dualarımdasın, saçmalamayı bırak, cadının sana ihtiyacı var, yazık çocuğa babası zaten kafayı yemiş bari anası olarak sen akıllı ol, gelmeyim oraya..

Ayrıca Eftel in kocası ile ilgili fikrine ve yorumuna bayıldım, evet evet çocuklara o baksın, Eftel çalışsın..

musti arkş:)) lakabun güzelmiş ona güldüm .. öyle lafları alma birdaha agzından yel alsın.
ne sen hasta ol nede ona hesap sor kızınla mutlu ol inşallah.
cnm sanada hayırlı yolculuklar. koca kişisine gelince ben çok taktik veriyorumda
benim deiklerimi bir uygulasa bunlar başımıza gelmiyecek zaten.

kızlar valla ne yalan söyleyeyim bu konuda ben ciddiyim aldırmayı düşünmüyorum.
düşünüyorum hee istedigim bir bebekmi asla ama demekki bundada vardır bir hayır.
hamileligim boyunca çalışıcam düşerse kendi düşsün artık üstüne titiremiyecem (yağız da oldugu gibi)
yatarak geçirmiştim hamileligimi.ama bunda aklıma bile gitirmeyecem dogarsada artık ben bakarım çocuklarıma..

aynı şeyi teklif ettim dövmekten beter etti. zoruna gitti galiba .:)

allah hayırlısını nasibetsin, böyle bakış açısıyla yaşanan hamileliklerde bebekler genellikle sağlıkla doğar, ömrü varsa yaşasın yavrucuk, eşin konusuna gelince SUSMAK ZORUNDAYIIIIIIIMMMMM ayıpedebilirim o yüzden yazmıyorum.
gidenlere iyi akşamlar

Son düzenleme:
allah hayırlısını nasibetsin, böyle bakış açısıyla yaşanan hamileliklerde bebekler genellikle sağlıkla doğar, ömrü varsa yaşasın yavrucuk, eşin konusuna gelince SUSMAK ZORUNDAYIIIIIIIMMMMM ayıpedebilirim o yüzden yazmıyorum.
gidenlere iyi akşamlar

amin hepimizin inşallah..

bnde ilk zamnar ulasi istemedigim icin boyle dusunmustum :) ama sukurki saglikla geldi askim..
yarin hakknda kimse bisiy demicekmi bana yaaa buluscakmiyizzz
gidenlere iyi akşamlar

cerenin istahi duzeliyor sanirim su reklmlardaki balik yagini aldim cinko icerikli iki gundur birazda olsa iyiyiz:34:

Hasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bi Okka Acı Ordan Kan Durmadan
[SUB][/SUB]Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Benden Sonra Sen Kim El Kaldırsın
Sevgili Olamadık Arkadaş Kalamadık
Ardından Hala Yatağım Dağınık
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=136997 ]
Hasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı :65:
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bir Okka Acı Ordan Kan Durmadan
Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Bas Git Diyor Şeytan Aklımda Sen Varsın
Benden Sonra Sen Kimler El Kaldırsın
telif hakki istycemmmm:27:

oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :) :52:

yaw bis.colata stsr.z reklamini siz gorun asil hepsi birbirinden afat. kadinlarin gozune hitapeden bi reklam yaptilar sonunda :)))

12de sallamaya basladim 12.30da uyudu yatagina koydum acti gozunu tekrar salladim 12.50de yatagina koydum bahcede camasirlari topladim yerlestrdim mutfaga gectim bitki cayi almak icin agladi pispisladim uyudu mutfaga dondum tekrar uyandi we suan ayagimda.. delirmek uzereyim her gece boyle en sonunda bozucam niyeti dayicam pasif.lorayi allahim aklima mukayyet ol. sabahta tas catlasin 9da uyanacak we buraya imzami aticam gorursunuz:58::2:

dün gece burdada kıyamet koptu, elektrikler gitti, vuuuvvvv vuuuvvvv diye rüzgarın sesinden uyuyamadık:19:
iki yağmur serpiştiridi toz aşağıya indi, araba çikolata gibi duruyordu sabah, çamur kaplıydı:56: hala rüzgar var biraz, sabah hırka giydim gelirken:53:

dün gece burdada kıyamet koptu, elektrikler gitti, vuuuvvvv vuuuvvvv diye rüzgarın sesinden uyuyamadık:19:
iki yağmur serpiştiridi toz aşağıya indi, araba çikolata gibi duruyordu sabah, çamur kaplıydı:56: hala rüzgar var biraz, sabah hırka giydim gelirken:53:

canım inşallah kayserideki işin çok rahat olur diyesim geldi, :)

kayserimi:1: dün ben yazıyordum böyle mesajlar, bugün sen:9: malatya yerine kayseri hımmmmm oluuuur:9:

Back