2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay senin tam ortada valla doktorun çok politik.heran herşey değişebilir. :roflol: benimki yüzdelik vermedi ama büyük ihtimalle dedi.
Saedece tahmin dedi 14 haftadan önce görünmezmiş bebeğin yapısından dolaı yapılmış bir tahmin sanıyorum benim şu an 12 + 5 baş ve popo hizası 6,5 cm düz durduğun da 10 cm vardır dedi bi önceki kontrolde sadece 3 cm di bir dahaki kontrolde bayram sonrası olsun bi sorun yok nasılsa dedi nasıl sabredicem bilmiorum..

Bugün benim kasıklarımda ağrı var. Büyüme ağrısıdır diye önemsemiyorum. Özellikle sağ tarafa ara ara bir şey batıyor sanki. Gideyim mi doktora? Genelde bu haftalarda ağrılar olduğunu ve büyüme ağrısı olduğunu okudum geçmişte.

Bugün benim kasıklarımda ağrı var. Büyüme ağrısıdır diye önemsemiyorum. Özellikle sağ tarafa ara ara bir şey batıyor sanki. Gideyim mi doktora? Genelde bu haftalarda ağrılar olduğunu ve büyüme ağrısı olduğunu okudum geçmişte.
Benimde ağrılarım vardı kontrolde sordum doktora bi sorun yok normal dedi ama istersen bir ara doktorunu rahatlamak için..

canım işte bana da aynısı oldu da o yüzden erkenden gittim ya doktora.hem de baya bir şiddetli olmuştu sadece sağ tarafımda.doktor karın kasları geriliyor o yüzden dedi yani normalmiş.ağrın olduğunda karnına sıcak bir bez koy rahatlatır dedi ama için rahat etmezse bir ara sor veya git canım

bizim dr kesin ve net 1 ay sonra anca söylerim acele etmeyin dedi :kızgın:ama alt kısımlara doğru pek bi dikkatli baktı bence biliyo ama garanti olsun diye bekliyo gibi geliyo
ablamda 1.5 yıl önce doğurdu dr onada ilk erkek demişti sonrada yanılmışım kız demişti aslında benim dr a kızıyorum ama onun yaptığı doğru insan kendini hemen alıştırıyo en iyisi beklemek zaten süreç başladığından beri devamlı bişeyler bekliyoruz doğduktan sonrada işimiz hep şu olcak bu olcak diye beklemek olacak Allah bizlee sabır versin:Saruboceq:

Herkese merhaba, güzel bir haftasonu olur umarım hepimiz için...

Herkese Günaydın, 2 gundur giremedim, bugun amniyosenteze gireceğim icin cok gergindim..
Sonuçta işlem hiç korktugum gibi olmadı, gercekten de 2 dakika sürdü, dr.um bence hersey cok normal dedi, umarim sonuc da oyle cikar, cünkü artek bebeğime cok alistim.. bir terslik olursa naparim hic bilmiyorum, düsünmek istemiyorum..sonuclar ise 20gün sonra.
Vee günün tek bonusu.. cinsiyet oğrendim! Bir erkek daha geliyor kizlar!!!! :) :lepi:
Çok mutlu oldum, insallah sonuna kadar hepbirlikte devam edebiliriz
Hepinizi öpüyorum

herkese günaydın.. gerçekten mart ayı erkek ayı .. benimde oğlum olucak :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?
ben dr.dan çok güzel haberlerle geldim canlarım
ilk girdiğimizde cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş oturuyordu sonra ben içimden hadi miniğim göster anneye dedim sanki duymuş gibi dönmeye başladı bacaklarını açtı.cinsiyetini öğrenmek bi yana beni duyması çok duygulandırdı :sinifsinif:
neyse lafın kısası kızlar %95 erkek dedi dr.umuz :emir_bebek:
tabii sonradan %5 lik kısmı tutarsa bilemem kaydirigubbakcemile3
allah herkese hayırlı evlat versin inş. hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktan

Üç erkek bebiş daha, gözünüz aydın kızlar.

arkadaşlar bu haftlarda kilo durumlarınız nasıl? benim doktorum çok katı.. resmen diyet verdi bana.. sizinkilerde öylemi?

Ben son gidişimde 12. hafta filandı, yarım kilo almıştım ve olsa olsa yarım kilo daha almışımdır iki-üç haftada. Yani fazla klio sorunum yok canım şimdilik.

frambuaz ben de henüz öğrenemedim cinsiyetini, benim randevu da 28 aylülde. Acaba önceden gitsem mi diyorum.

Merhabalar hanımlar
drdan hayırlı haberlerle gelen ve cınsıyetını ogrenen arkadaslarımı tebrık edıyorum rabbım hepımızınkını korusun saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah

oğluşu olucak anneler isim bulabildiniz mi?biz bulamıyoruz.. gerçi dha yolumuz uzun ama...

X