- 25 Kasım 2007
- 262
- 108
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.701
hoşgeldin cnm doğrusunu istersen çok hastalanan bi bebeğim yok ama bende çok pimpirikli bi anne değilimdir yaz bağında soğuk su içirdim boğazı şişti şidi ne içerse içsi bişi olmuyo istemeden de olsa terledi klimalı ortamlara girdi bi kaç kez hafif kırgınlklarla geçirdi şimdi gyet dirençli yani açıkçası ben çok üstüne düşmüyorum tüm gün sularla oynuyo izin veriyorum aslında ben olsam karışırdım ama bebeğe başkaı bakıyo ve onun düzeniyle gidiyoruz işte eğer yeni ortamlara kreşe fln gönderiyosan ondan da artmıştır hastalanması ama zamanla güçlenecek bağışıklığı merak etme derim
evet canım kızımın 1.doğum gününden az bir süre sonra hiç beklemediğimiz bir anda öğrendik üstelik 3 aşılama 8 tüp bebek dene olmasın doğal yolla arka arkaya 2 tane.dr.lar ümit kesmişti bizden öyle oldu işte allahtan ümit kesmemek lazım hayat sürprizler demek...merhaba gülşan elif
simenay gitmiş galiba çok geçmiş olsun bizde hastayzıa ilecek grip ve tonsillit yine metine antibiyotik başladık pek yemiyor zorlamıyor istifra ediyor o zaman süt peynir vb ürünleri vermiyorum sadece emziriyorum vede az çorba o kadar
gülşan geldinmi buralara nasıl geçti tatil
elif sende hg 2. bebek geliyor demek hayırlı olsun
ilk hamilelik zor olunca
ikinci bebekler genelde süpriz oluyor senindemi öyle oldu
hoşbulduk canım.ne güzel seninki emiyormuş benimki emmedi 3 aylıkken bıraktı 8 aya kadar sağdım sonra bitti.ne güzel yumurta pide falan yiyormuş affferin mertoya.benimki çorbadan başka bişey yok içinde asla pütür olmayacak.ne bileyim ümitsizliğe kapılıyorum .abimin kızı şubat doğumlu yani 1 ay büyük tabağı önüne koyuyorlar kendileri ne yerse o kendisi yiyor iyi mi?kardeşimin 3 ay küçük annesi kendileri ne yerse veriyor yiyor.geçen gün armudu kabuğuyla yediriyordu .ama umarım sen haklı çıkarsın canım bizimkilerde yemeye başlar.hoşgeldin elif
bayram tatilinde mertoyu yemek konusunda değiştiririm dedim ama doğru dürüst yemek bile yemedi sıpaemdi durdu, ama dünden beri bakıcı iyi yediriyor sağolsun, düzelmeye başladı, mertoda çorbayı tercih ediyor ama sahanda yumurta ,kıymalı pide falan yemeyi de seviyo, ama sulu yemekte taneliyi öğürüyor, bizimkisi de çiğnemeyi bilmiyor, damağında eziyo yaramaz bence çok üsteleme kuzuyu yeme konusunda, yiyorya sen ona dua et bence, zamanla öğrenir nasılsa, 2 yaşında değilde 3 yaşında yesin bişey olmaz, her çocuk aynı olacak diye bişey yokki dimi