2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbulduk cok saolun yanıtlar için çoklu alıntı yapamadım kusura bakmayın kreşe dekan gitmiyor ama cok kalabalık ortamlara fazla girmediğimiz için sanırım ilk farklı ortamdan kalabiliyor bende cok üstüne düşmek istemiyorum ama elimde değil hiç hasta olmasınlar onlar hasta olunca üzüntüsü yetiyor

evet katılıyorum hasta oldumu dünyam yıkılıyor başka herşeyle başedebiliyoum ama bitek o hastalanınca kendimi çaresiz hissediyorum

ben kaçtım canlar biraz evrak işim var toparlayıp bu haftayı bitiririm seviyorum sizleri hyatıma girdiğiniz için çok şanslıyım en zor zamanlarımı desteklerinizle atlattım saolun sonsuz mutluluklar ve huzurlar diliyorum hepinize pazartesi görüşmek dileğiye öpüldünüzzz

evet canım kızımın 1.doğum gününden az bir süre sonra hiç beklemediğimiz bir anda öğrendik üstelik 3 aşılama 8 tüp bebek dene olmasın doğal yolla arka arkaya 2 tane.dr.lar ümit kesmişti bizden öyle oldu işte allahtan ümit kesmemek lazım hayat sürprizler demek...

hoşbulduk canım.ne güzel seninki emiyormuş benimki emmedi 3 aylıkken bıraktı 8 aya kadar sağdım sonra bitti.ne güzel yumurta pide falan yiyormuş affferin mertoya.benimki çorbadan başka bişey yok içinde asla pütür olmayacak.ne bileyim ümitsizliğe kapılıyorum .abimin kızı şubat doğumlu yani 1 ay büyük tabağı önüne koyuyorlar kendileri ne yerse o kendisi yiyor iyi mi?kardeşimin 3 ay küçük annesi kendileri ne yerse veriyor yiyor.geçen gün armudu kabuğuyla yediriyordu .ama umarım sen haklı çıkarsın canım bizimkilerde yemeye başlar.

slm millet
hepatit yolun açık olsun en kısa zamanda internetini bağlat ve aramıza dön beklemedeyiz.
karavana şimdiden iyi yolculuklar bizimiçin de gez.
musti sivilceler için bence doktora git kara ciğerle ilgili sorunlar sivilceye sebep olabiliyormuş
deniz iyileşti iki gündür yemek yiyor öyle mutluyum ki anlatamam
bu gün itibariyle zayıflama kemerine başladım ama ölçüm yapmadım birazdan ölçer zaman zaman sizinle de paylaşırım.
deniz 3 gecedir kendi odasında yatıyor :92: ilk sabah uyandığında şoka girmiş koridora çıkmış etrafa bakınırken buldum sabahın 7sinde yanımıza aldım aramıza yatırınca parmağını emmeye başladı hiç yamazdı çok pişman oldum ama pes etmek yok ona anlattım artık odasında yatacağını sabah uyanınca yanımıza geleceğini söyledim, dün sabah uyanıp yanımıza geldi, bu sabah da rüya görüp uyandığı için biraz mızıkladı ben yanına gittim; zaten gece uyanmadığı için kolay oldu, darısı ayırmayı planlayanların başına
hastalara geçmiş olsun
ege oğluna çok güldüm, deniz de bir süredir kızdığı zaman vuruyor çok canım sıkılıyor bu duruma ama bir yandan da tepki vermeyi öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum o yüzden tepki verme konusunda kararsızım sadece "annelere vurulmaz" diyebiliyorum.
herkese iyi hafta sonları hepinize öptüm sizi

herkese günaydın:)
4 gündür hiç uyumadım, mertonun boğazı çok kötü durumda ,Allahtan sadece boğazda kaldı inşallah bronşite çevirmez, yavrumun sesi kısık hiç sesi çıkmıyo kuzumun kahvaltı yapıp geliyorum

Günaydın, iyi haftalar..

Hayat beni çok yoruyor. Eşimin dünyaya geliş vazifesi benim huzurumu bozmak, keyfimi kaçırmak galiba...Boşanmaya da yanaşmıyor. Pelin'in de bakıcıyı kaçırması an meselesi.. Hiçbişeye yetişemiyorum. Haftasonum berbat geçti.Pelin beni protesto ediyor galiba, bikaç gecedir hiç uyumuyor.Annem ortalıkta yok.. Yardım edecek kimse yok. Sinirlerim tavan yapmış durumda.

Okula da gidesim yok.

Biraz alışveriş yapayım, belki hırsım, sinirim geçer...

frambu sabah sabah üzüldüm valla, eşinin derdi neymiş yine, ailesimi doldurup atıyor önüne nedir, uzaklardan bile canını sıkmaya yetiyor nası beceriyorsa artık sıkma canını bakıcı nasıl olsa alışır peline, pelinde bakıcıya ayrıca eşinle boşanma noktasına kadar geldiğinizi düşünmemiştim hiç boşanmaya yanaşmamak ta neki, o istemiyorsa boşanmayı kendine çeki düzen versin bi zahmet,bence güzel bi blöf yap sen ona tanıdık bir avukat varsa uyduruktan bi boşanma dilekçesi yolla ona ablam 1 nisanda enişteme yollamıştı kalp krizi geçiriyodu enişte ablam şaka olduğunu söylemedi bile çünkü yalvarmaları çok hoşuna gitti ablamın şimdi dötünde dolanıyo ablamın

bismillah pazartesi sendromumu var acaba hepimizde sabah sabah ne sıkıntısı musti:26: hayırdır inşallah:18:

Günaydın, iyi haftalar,

Bugün büyük günmüş... Şirketi satın alan yabancı patron geliyor. Siyah elbiselerimizi giydik, tarandık boyandık bekliyoruz. Ne olacaksa :)

Mertom hastaymış, acil şifalar dilerim kuzuma, ilermeden atlatır inşallah.

Frambuu, çok bunalmışsın arkadaşım sen. Okulların açılması iyi gelir belki de, kafan dağılır biraz. Bakıcı konusuna çok takma, yapacak birşeyi olmadığını anlayınca kabullenecek Pelincik, biraz zaman lazım sadece. Eşinle durumunuz için ne desem bilemedim ki...

Mustican, bu hafta sizin dava mı vardı? Ondan mı daralıyorsun acaba?

bosna kolay gelsin canım, bizimde haftaya müfettişimiz geliyor en az iki hafta burda olacak diken üstündeyiz valla:18: mertoma iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

Sağol amirim... Benlik bir durum yok valla, müdürler düşünsün :) 1-2 soru sorarsa sorar, yoksa adam geldi ben hala kk'dayım yafuuu

Günaydın, iyi haftalar..
Berbat bir gece geçirdim yine, dün eşim ve ailesinin zoruyla sülale buluşması yapıldı, kalabalık ve çocuk gürültüsü had safhada idi, zaten küçük kene tam iyileşemedi, uyku düzeni-yemek düzeni iyice bozuldu, gece saat 1 de ancak uyutabildim, bende hastayım bu arada salya-sümük vaziyetteyim, uyuyamadım, şimdi sallanıp duruyorum, üstelik bu hafta küçük kene kvalide de kalacak, siz anlayın artık ne durumda olduğumu..

Frambuu, eşinle olan sorunlarınız giderek artıyor gibi sanki, Rabbim sana sabır versin, bir şekilde düzlüğe çıkmanı ve huzura kavuşmanı diliyorum, Pelincikte bakıcıya kısa zamanda alışır inşallah, sıkma canını arkadaşım hayat her zaman yüzümüze gülmüyor işte, biliyorsun bende benzer sıkıntılar içindeyim..

Musticim, içindeki sıkıntı boş çıkar inşallah, öylesine bir içsel daralmadır umarım, hayra yoralım, iyi olsun arkadaşım..

Gülşancım, Mertoya geçmiş olsun, küçük kene gibi olmuş aynı, inşallah çabuk düzelir kuzum..

Kızlar, küçük kene balgam atmaya çalışıyor, ağzına gelen balgamı yutuyor ve midesi bulanıyor, öksürük başladı kuzumda, öksürükle balgam geliyor yani ve tükürmeyi beceremiyor, ne yapsam da atsa akıl verin, morarıyor öksürürken, içim parçalanıyor..

simanaycım kelin merhemi olsa misali benim kuzuda öksürüyor ama Allahtan şuan kuru öksürük, balgamlı değil, balgamı bizimkide atamıyor, yutuyor kakasıyla çıkıyor sadece çabuk sökmesi çin öksürdüğü an sırtına vur mümkünse dizine yatır vur, bide bi dr demiştiki, zıplatın hoplatın balgamı çabuk söker:26: oyüzden biz cica dansı yapıyoruz bi kaç gündür, balgamı olmadığı halde yaptırıyorum çünkü biriki güne balgam sökmeye başlar bizimkide cica dansı ne derseniz asker yürüyüşü yapıyoruz evde cica cica diye tempo tutturuyoruz çok eğleniyo sıpa
iklime kv bakacaksa vay haline kuzumun, iyice hasta etmesin yavruyu:18: Allah yardımcın olsun canım
bosnacım güldürdün valla beni, büyük patron pembe sayfalarını bi yakalarsa görürsün

Gülşan sırtına hafifçe vuruyorum, o zaman daha güzel çıkıyor balgam evet ama sıpa tükürmek yerine ağzında tutup hoop geri yutuyor, benim içim kalkıyor valla onun nasıl kalkmasın, cica dansını deneyeceğim, hatta kv ye söylesim yaptırsın, işi ne değil mi, hahahahaha, ay ne bileyim, kafayı sıyırdım sanırım, nedense içimde tuhaf bir huzur var, kadına güzel bir işkence olacak gibi geliyor küçük keneye bakması :))
İyice hasta edeceğini sanmam, çok korkuyor zarar verecek bişey yaparım diye, uykucu biri olmasına rağmen sabah 7 de kalkmış hazırlanmış bizi bekliyordu, küçük keneyi teslim ederken bir sürü soru sordu neyi nasıl yapacağına dair ve bu saate kadar 3 kere aradı rapor verdi neler yaptıklarını anlattı..

SİMENAY ilk sana yazayım cemy bronşit olduğunda çok feci balgamı vardı boğuluyor gibi oluyordu çıkaramıyordu siz ayva yaprağını önerdiniz balla ve tarçınla karıştırdım 2 günde söktü tavsiye edrim

GÜNAYDIN canlar muhteşem rahat ve huzurlu bi hafta sonuydu ctsi günüm vardı kuzuyla gittik arkadaşlarıylaoynadı eve geldik evdede komşumuza yaşıtı bi bebek gelmiş bide onla kudurdu ama görmeye değerdi çığlıklar kahkahalar muhteşemdi ikiside pazar sabah denize gittik kumda oynadı arkadaş buldu yüzdük şansımıza balıklar sıçrıyodu suyun üstünde onları izledik kaşarlı pide yaptırıp sahilde kahvaltı ettik süperdi eve geldi duşunu aldı yattı 3 saat deliksiz uyudu sonra kalktı amcası özlemiş kahveye çağırdılar gittik kuzenleri gelmiş birlikte hauza gittik bide orda kudurdu akşam da annemler geldi babası balık tutmuş akşam gelip götürdü yedirip getirdi yani hem raht hem mutlu hem huzurlu bi hafta sonuydu

MUSTİ hayra yor iyi düşün iyi olsun arkadaşım

FRANBU canımcım bosnaya katılıyorum okular açılınca kafan biraz dağılır bakıcı da elbet peline alışır alışamazsa yenisini bulursun ben büyüyene kadar kaç kez bakıcı değiştirdi annem bilsen bizde deli ederdik geleni ama sonunda bizi sevecek ve tahammül edeck birini buldu hala arar sorarım bayramlarda giderim yani merak etme biraz bunaltsada düzene oturacak kocanı da sallama blöf fikrine katılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…