- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.681
Karavana, coştun valla :) Kendini iyi hissettirecek hiç bir şeyden kaçınma arkadaşım, sefan olsun.
Uçak kaçta iniyor bi deyiver, havalimanına yakın sayılırım ben.
Yazcan, iyi düşünmüşsün, şimdi bile sabahları ve akşamları serin olmaya başladı.
aaa nie çatlayasın orayada gelcem gen arkadaşlarım gitti çok beğenmişler atlarım arabama hepsi 6 saatte ordayım kesin karrlıyım 2 arkadaşım daha var beraber gelicez
öğle anneme bıraktım egoşu .mutfakta un kavanozuyla oynuyor kaldırdım kavonozu dolaba acmasın diye kapagını tuttuyorum bir taraftanda annemle konusuyorum parmagımı bir ısırdı bu yemin ediyorum kanadı nasıl kızdım sonra arkamdan aglıyor gitme diye daha hala sızlıyor parmagım .sen dogurcam die ugras büyüsün die ugras o gelsin parmagını ısırsın cok gücüme gitti yaaaa ...
ege kütahyadamıydın sen, nası oralar güzelmi, hoş benim beyim kayseri ,nevşehir tarafına gidelim diye resmen yalvarıyor bana
hoşgeldin, benim yaramazda çok sık hastalanıyor, bizimkinin bağışıklığı çok zayıf, bünye meselesi bence çünkü herşeyi yiyor oğlum taş gibi olması lazım normalde, bide mikroba alışık değiller hep temiz ortamda yaşayınca ilk mikropta hastalanıyorlarMerhaba arkadaslar
Umarım herkes iyidir sizlere arada yazabiliyorum ancak ama takipçinizin hep
Bu arada hasta bebislere gecmis oldun benim oğlumda bugünlerde rahatsız boğaz enfeksiyonu ya oğlum 1 yasına kadar hiç hasta olmazdı ama bir yasından sonra 4/5 aydır cok sik hastalanmaya basladi sizinkilerde bböylemi bağışıklık azalırmış bu yaslarda ama ben cok kafaya takiyorum aslında cok dikkatliyim terli bırakmıyorum soğuk birsey yedirmiyorum ama yine hasta oluyor belkide cok üzerlerine dusuyoruz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
çok canımı çektirdin canım, şimdi atlayıp geliyorummardnden sonra sana cennet gibi gelir burası :))) güzel küçük ama yasaması kolay bi şehir, artı antalya istanbul izmir oralara yakın 4/5 saatte gidiliyo,eskişehir yarım saat gezmek için en cok tercih ettiğim yer ... siz gelin buraya
benim delü doktora da gidecek misin ? ben 17 yada 24 ünde randevu alacaktım ona göre alayım ya beraber gidelim yada gitmeyeceksen buluşmamıza denk getirmeyeyim ?
öğle anneme bıraktım egoşu .mutfakta un kavanozuyla oynuyor kaldırdım kavonozu dolaba acmasın diye kapagını tuttuyorum bir taraftanda annemle konusuyorum parmagımı bir ısırdı bu yemin ediyorum kanadı nasıl kızdım sonra arkamdan aglıyor gitme diye daha hala sızlıyor parmagım .sen dogurcam die ugras büyüsün die ugras o gelsin parmagını ısırsın cok gücüme gitti yaaaa ...
Merhaba arkadaslar
Umarım herkes iyidir sizlere arada yazabiliyorum ancak ama takipçinizin hep
Bu arada hasta bebislere gecmis oldun benim oğlumda bugünlerde rahatsız boğaz enfeksiyonu ya oğlum 1 yasına kadar hiç hasta olmazdı ama bir yasından sonra 4/5 aydır cok sik hastalanmaya basladi sizinkilerde bböylemi bağışıklık azalırmış bu yaslarda ama ben cok kafaya takiyorum aslında cok dikkatliyim terli bırakmıyorum soğuk birsey yedirmiyorum ama yine hasta oluyor belkide cok üzerlerine dusuyoruz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
ay çok güldüm yaa gücüme gitti demiş ay yazarkende gülüyorum
ay çok güldüm yaa gücüme gitti demiş ay yazarkende gülüyorum
bende çok güldüm,okudukçada gülüyorum.Alpiş beni her kızdığında ısırıyor,ayy Allah iyiliğini versin egoşun annesi
hoşgeldin, benim yaramazda çok sık hastalanıyor, bizimkinin bağışıklığı çok zayıf, bünye meselesi bence çünkü herşeyi yiyor oğlum taş gibi olması lazım normalde, bide mikroba alışık değiller hep temiz ortamda yaşayınca ilk mikropta hastalanıyorlarbence çok kafaya katma Allah dermansız dert vermesin, böyle küçük hastalıklarla bağışıklıkları güçlenecek kuzucukların
çok canımı çektirdin canım, şimdi atlayıp geliyorum