2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karavana, coştun valla :) Kendini iyi hissettirecek hiç bir şeyden kaçınma arkadaşım, sefan olsun.
Uçak kaçta iniyor bi deyiver, havalimanına yakın sayılırım ben.

Yazcan, iyi düşünmüşsün, şimdi bile sabahları ve akşamları serin olmaya başladı.

sabah 10 da sabiha gökçene iniyorum ama 12 de beşiktaşta olmam gerekiyor

aaa nie çatlayasın orayada gelcem gen arkadaşlarım gitti çok beğenmişler atlarım arabama hepsi 6 saatte ordayım kesin karrlıyım 2 arkadaşım daha var beraber gelicez

benim delü doktora da gidecek misin ? ben 17 yada 24 ünde randevu alacaktım ona göre alayım ya beraber gidelim yada gitmeyeceksen buluşmamıza denk getirmeyeyim ?

ohhh bulusun anacım biz burada sap gibi kalalım anne ogul tek basımıza, kendimi cok mahrumiyet bölgesinde hissettm gülşan tayininiz buraya cıksın bari sizin de sark dönüşü :)))

karavana ne zaman gelecen haberim olsun bende gelirim mardine, buluşuruz, hatta bizede beklerim ama bizim ilçede gezilecek hiçbiryer yok yatmaya geliriz ancak bize

öğle anneme bıraktım egoşu .mutfakta un kavanozuyla oynuyor kaldırdım kavonozu dolaba acmasın diye kapagını tuttuyorum bir taraftanda annemle konusuyorum parmagımı bir ısırdı bu yemin ediyorum kanadı nasıl kızdım sonra arkamdan aglıyor gitme diye daha hala sızlıyor parmagım .sen dogurcam die ugras büyüsün die ugras o gelsin parmagını ısırsın cok gücüme gitti yaaaa ...

ege kütahyadamıydın sen, nası oralar güzelmi, hoş benim beyim kayseri ,nevşehir tarafına gidelim diye resmen yalvarıyor bana

ege kütahyadamıydın sen, nası oralar güzelmi, hoş benim beyim kayseri ,nevşehir tarafına gidelim diye resmen yalvarıyor bana

mardnden sonra sana cennet gibi gelir burası :))) güzel küçük ama yasaması kolay bi şehir, artı antalya istanbul izmir oralara yakın 4/5 saatte gidiliyo,eskişehir yarım saat gezmek için en cok tercih ettiğim yer ... siz gelin buraya

Merhaba arkadaslar
Umarım herkes iyidir sizlere arada yazabiliyorum ancak ama takipçinizin hep
Bu arada hasta bebislere gecmis oldun benim oğlumda bugünlerde rahatsız boğaz enfeksiyonu ya oğlum 1 yasına kadar hiç hasta olmazdı ama bir yasından sonra 4/5 aydır cok sik hastalanmaya basladi sizinkilerde bböylemi bağışıklık azalırmış bu yaslarda ama ben cok kafaya takiyorum aslında cok dikkatliyim terli bırakmıyorum soğuk birsey yedirmiyorum ama yine hasta oluyor belkide cok üzerlerine dusuyoruz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

hoşgeldin, benim yaramazda çok sık hastalanıyor, bizimkinin bağışıklığı çok zayıf, bünye meselesi bence çünkü herşeyi yiyor oğlum taş gibi olması lazım normalde, bide mikroba alışık değiller hep temiz ortamda yaşayınca ilk mikropta hastalanıyorlar bence çok kafaya katma Allah dermansız dert vermesin, böyle küçük hastalıklarla bağışıklıkları güçlenecek kuzucukların
çok canımı çektirdin canım, şimdi atlayıp geliyorum

benim delü doktora da gidecek misin ? ben 17 yada 24 ünde randevu alacaktım ona göre alayım ya beraber gidelim yada gitmeyeceksen buluşmamıza denk getirmeyeyim ?

ya aslında onada denk getirsem ne ii olurdu ama yetişemem heralde farklı yerlerdeki 2 doktora gidicem sonrada izle buluşurum 1 günüm var zaten

ay çok güldüm yaa gücüme gitti demiş ay yazarkende gülüyorum

hoşgeldin cnm doğrusunu istersen çok hastalanan bi bebeğim yok ama bende çok pimpirikli bi anne değilimdir yaz bağında soğuk su içirdim boğazı şişti şidi ne içerse içsi bişi olmuyo istemeden de olsa terledi klimalı ortamlara girdi bi kaç kez hafif kırgınlklarla geçirdi şimdi gyet dirençli yani açıkçası ben çok üstüne düşmüyorum tüm gün sularla oynuyo izin veriyorum aslında ben olsam karışırdım ama bebeğe başkaı bakıyo ve onun düzeniyle gidiyoruz işte eğer yeni ortamlara kreşe fln gönderiyosan ondan da artmıştır hastalanması ama zamanla güçlenecek bağışıklığı merak etme derim

benim suratımda hala ergenlik çağı sivilceleri çıkıyor sinir oluyorum hayır belli bir yaşın üstü tehlikeli imiş ? birde şimdi lekeleri kalıyor bu sivilce lekelerini giderek için etkili bir krem tavsiyniz var mı ?

canlarım benim oglum ısırmazdı öle yani ısırır ama dişi kasındıgı için ısırırdı . resmen kızdığı için ısırdı şimdi :))) narin olmak deil musticim, gücüme gitti biraz espri olsun die yazmıstım ama gülen smle koymadıgım için ciddi durmus orda :))

Cnm benimkide masaallah iyi yer zaten iri doğdu ve kiloda yaşıtlarından iyi tabi hastalık döneminde iştahda azalma oluyor ben de sana katılıyorum sanırım az bir mikrop bile hasta olmalarını sağlıyor tek istediğimiz onların iyi olmaları ins bağışıklıkları güçlenir bağışıklık için şurup kullanan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…