2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mertte ben evdeyken çok mızmızlanıyor, bakıcının dediğine göre ben işe gittikten sonra bunlar oynayıp kuduruyolarmış, yemek yiyip tv seyrediyolarmış,mert salondan dışarı bile çıkmıyormuş, ama ben öğle arası eve girdiğimde hımhımmmm diye boynunu bir büküyorki sormayın bacağıma yapışıyo sanki kadın ona saatlerce eziyet çektirmişte beni görünce eziyetten kurtulmuş sonra kadın gidiyo, yarım saat biz emişiyoz, kuduruyoz babası geliyo aynı şeyi onada yapıyo, sanki ben ona eziyet etmişim gibi çok numaracı bizimkisi
mutlu bence işe devam et, çünkü ne kadar çabuk öğrenirse senin işe gittiğini, okadar çabuk alışır

slm millet
ben bir süre daha gecelerin kadını olarak takılacağım, okul açılınca mesaiye geçerim. eşim de evde olunca gündüz pek bakamıyorum. zaten eve geç geliyoruz. sabahları denizi halalarına bırakıp okula geçiyoruz eşimle öğlen de onu almak için gidiyoruz çay faslı fslan deken eve geliş 3ü buluyor, sonra da ev telaşı.
denize bakıcı aramaktayız biz de :18: apartımanda çocuk bakan bir aile var onlarla konuşacağız çok güvenilir olduklarını duyduk 10.30-13.00 saatleri arası bırakacağız umarım bir aksilik çıkmadan çözeriz bu işi, deniz uysal bir çocuk bizden başka kimseye kapris yapmıyor, belki bahaneyle yemek yemeyi falan da öğrenir
bu gün spirali çıkarttırdım hapa dönüş yapıyorum çok mutluyum artık zayıflama kemeri kullanabileceğim sancılar ve lekelenmeler de bitecek
bu arada hoşgeldin dileklerinize teşekkürler
franbuaz allah o cadıyla uğraşırken sana yardım etsin
ege görümcenin bebişi sana hayırlı ve uğurlu gelir inşallah
mutlu izin falan alma artık bizsiz de rahatça yaşayabilecek haldeler hiç bir şey de içinde kalmasın
ben tetenozların çoğunu bekarken halletmiştim son dozu da hamileliğimin beşinci ayında hallettim çatlayın
bu arada ailecek tonsilit olduk gene, ilk baharda da olmuştuk, önce deiz şimdi de eşim ve ben, faranjitimi özledim bu ne işkencedir yaw :95:
denizde ateş yüzünden döküntüler başladı yavrum neler çekti günleredir
özledim ve öptüm hepinizi
takipteyim meraketmeyin

günaydınlar
hasta bebekler kervanına mertoda katıldı, sanırım yeni bir boğaz enfeksiyonu geliyo, gece hep ateşlendi ikimizinde boğazı şiş işe zor geldim bırakmadı beni, kucağına al benide götür diye yalvardı resmen kuzum ama nası getireyim, bugün cuma yarın doya doya hasret gideririz inşallah kuzumla, o iyi olsunda inşallah
zemheri inşallah bakıcı işiniz hallolur canım

Son düzenleme:
Günaydın, güzel cumalar,

Uzun bir aradan sonra ilk kez bugün iyi gibiyim, umarım tekrarlamaz artık. Önce 9 gün tatil, ardından 2 gün rapor derken Doruk çok alıştı bana, ben de ona alıştım tabi, dün gün boyu keyifsizmiş, akşam da bana tavır yaptı. Bu uzun tatiller iyi de, dönüşü çok fena oluyor yaw.

Hasta bebelerin ve annelerin hepsine geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

bosna aynı durum mertoda da oluyo, her pazartesi ayrılık sendromu yaşıyoruz
bayram dönüşü pazartesi sabahı bakıcısı eve girdiği anda bacağıma yapıştı diiit diye kadına bağırdı ama iki gün sonra düzeldi akıllı bıdıkım
bidaha hastalanıp bizden ayrı kalma sakın ayyyy birimiz bile burda olmasak muhabbet kilitleniyor valla

Ayyy amirim, ne güzeş demişsin, sağolasın, öpüyorum :)

Doruk bakıcıyı özlemişti, ona trip yapmadı ama bana yapıyor sıpa. Sanki zevkimden geliyorum işe bea :))) Rapor almasaydım alışırdı da, dengesi bozuldu tabi cücüğümün... Pazartesi sendromlarına alıştık zaten artık, her pazartesi durgun ve suratsız oluyor kuzu.

Günaydınnn
Benim kuzu hiç trip mrip yapmaz, p.tesi sendromu yaşamaz anası kılıklıdır,bağımlılıkları yoktur
Ancaaaak 1 haftadır odasında yatmak istememe sorunumuz var, yanımda yatıyor,bana sarılması falan yok hatta benden gayet uzakta yatıyor ama kendi yatağında ağlayarak uyanıyor, yatağı mı küçük geliyor korkuyor mu başka bişey mi anlamıyorum.
Frambuu yeni bakıcın kaçmaz inşallah, senin kuzu da zor bebiklerden
Kenenin iyileşmesine sevindim.
Aşı konusunda bilgim yok, ayın 23ünde gidicez aşıya ama ne aşısı hiç bilmiyorum saldım valla bu konuyu ben, çağırıyorlar gidiyorum.

günaydın:) ben geldim ama bir görünüp kaçıcam..
zorlu sürece girdik..haftaya c.tesi mi.lan. a gidiyoruz..bu günlerde de evi toparlıyorum ..bugün eşyalar kargoya gidecek.evin hali perişan..ev eşyasını da carsambaya birilerine verip gidiyorumm..
yorgun ve uykusuzum..eşime bu izni sırasındakurs yazdılar bir de herşey başıma kaldı(
ev durumları böölee..
vee istifamı verdim..resmi mail adresimi bilenler iptal o adres haberiniz ola..
son olarak 1 hafta önce özgürü memeden kestim sonunda..memeye düşkün çocukları olanlara söyliyeyim alıştıraalıştıra olmuyormuş birden kestim..hala sıkıntım var göğüslerimden.ama sıpacım 2 gündür alıştı gibi.birde yemek yese...
özet gecmeye çalıştım..bugün net kesiliyor evde..bundan sonra girebilirmiyim olursa ne zaman olur bilemiyorum..sizi özliycem:))
hamileliğimden beri çok şey paylaştım sizle pek çok sey öğrendim..hepiniz sağolun..kocaman öpüyorum sizleri de mart bebelerini de :))

çoko tabi sizin orda çağırıyorlar aşıya sizde gidiyosunuz, burda bizi çağıran da yok gidince yüzümüze bakanda yok aile hekimine gitmemeyi düşünüyorum aşı için özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum, aşı için vatandaş gelmezse ceza alıyorlarmış aile hekimleri ve hemşireler, azcık işlerini yapsınlar, bir ay sonrada şikayet dilekçesi yazacam aile hekimim işini güzel yapmıyor diye zaten önceki aşıdan gıcığım var onlara, tsm sorumlusuna şifaen şikayet ettim patronla görüşmeye geldiğinde ama bide sağlık bakanlığının iletişim merkezinden geçerek gitsin şikayetim yaşasın intikam

hepatit msn adresin varsa özelden yollasana canım, mi-la-noya gidince burayı unutma yaz arada sırada, seni çok özlüycez yiğit özgüre iyi bak

Günaydın, hayırlı cumalar..
Allah annemden razı olsun, 2 gecedir küçük kene ile o ilgileniyor bende uyuyorum, dün ilaç almaya başladım, boğazım daha iyi gibi ama vücudum kırılıyor, kenenin de ateşi normal seviyelerde artık..

Zemheri, bakıcı işini kola çözersiniz inşallah arkadaşım, boncuk gözlü uyumlu-uslu bir çocuk, size sorun çıkarmaz gibi geliyor..

Gülşancım, sana ve Merto ya da geçmiş olsun, boğaz enfeksiyonu kervanına katıldınız demek, salgın var sanırım, inşallah hemen iyileşirsiniz..

Çokocan, o küçük cool erkeki benim için öp, maşallah, benim kene de trip yaptı bayram tatili sonrası, akşamları eve gidince tokatlıyor beni :))

Bosnacan, iyi olmana sevindim arkadaşım..

Hepatit, kolay gelsin arkadaşım, tek başına onca işi yapmak zor oluyordur, memeden kesme başarını ayrıca tebrik ederim, uzaklara gidiyorum diye bizi unutma, oradan da gir foruma, sanki çok yakın bir arkadaşım gidiyormuşcasına üzüldüm bir an okuyunca, bana ne oluyorsa :)) Bu forum insanı böyle yapıyor işte, umarım orada çook mutlu olursun ve istifa ettiğine değer, Yiğiti öp benim için..

gulsancım simenaycım teşekürederim:)
ben çıkıyorum artık..kendinize iyi bakın..bebişleri yerime öpün..
hoşçakalın

günaydın canlarım nasılsınız geçmişe akayım dedim ama uykusuzluktan okuduğumu anlamıyorum bi aşı mevzuu geçmiş bende kızlara sorayım iyodum yaptıranlar durum nedir nasıl geçti geceler bizimkinin zaten bi derdi var heralde diş hiç iştahı yok ama en önemlisi gec 12-1 gibi uyanıp sabaha kadar yatakta dönüyoruz konuşuyo sırnaşıyo ama uyumuyo iyicezayıfladı uyumadığı ve yemediği içi ama bende bittim gözümü açamıyorum dudağım uçukladı dün başımın ağrısı adı mideme vurdu bulantı yaptı çok kötüyüm uykusuzluğa hiç gelemiyorum neden böyle yapıyo offf

Karavana geçmiş olsun..
Küçük keneye dün yaptırdık aşısını, biliyorsun ateşli ve hastaydı, ateşi düştüğü için yapabildiler aşıyı ve gece hiç ateşi olmadı, bu aşı ateş yapmazmış, öyle demiş hemşire anneme, hasta olduğu için ateş yaparsa da bir ateş düşürücü verirsiniz demiş, çok şükür bir sorun olmadı, bizimde yan kesici dişler geliyor, o da etkiledi sanırım hastalanmasını, çok mızmız ve yemek yemiyor aynen..

SİENAYCIM tekrar geçmiş olsun sevindim sorunsuz olmasına çünkü aşımızın ertesi günü istanbula gidiyorum ve kuzuyu götürmüyorum aklım kalmasın bayramda 2 gün ayrı kaldık ömür gibi geldi bide hasta bırakırsam hiç gidemem hralde

HEPATİT gidişine hiç üzülmdim çünkü ben gezmeyii çookk severim gidişinde de kötü bişi göremiyorum o yüzden eminim harika anılarla döneceksin yiğit bi dili ana dili gibi konuşarak büyiyecek ayrıca biz netten görüşüyoruz bu da sürekli görüşmeye devam edeceğimiz anlamına gelirrr ayrıca şimdi karar vedim seneye tatile ordayım kuzuyla bekle beni anacım ayrıntıları konuşuruz bilahareulusal uluslararası farketmez her türlü buluşma organize edilirbaktım otellere falan erken rezervasyona süper fiyatlar var bide ben yaa babamın işleri için yunanistana gidiyorum ve şengen alıcam leyleği havada gördüm bea

Son düzenleme:

istanbula kuzuyu getirecek misin getirmeyecek misin ? anlamadımm ?

istanbula ne zaman geleceksin ? buluşma yapalım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…