2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOKOCAN aynı dert bizdede var yatağı benimle aynı odada olmasına rağmen (bir odada klima var) yanımda yatmak istiyo uyanıp yanıma gelmeye çalışıyo benimkide sarılıp yatmaz ama sürekli eli saçımda uyur öyle dalar uykuya napcaz bilmiyorum zamanla vazgeçer diye beklemek mi lazım

istanbula kuzuyu getirecek misin getirmeyecek misin ? anlamadımm ?

istanbula ne zaman geleceksin ? buluşma yapalım mı ?

kuzusuz geliyorum tabi ki buluşucaz ne demek yapalım mı 30 eylülde istanbuldayım gece kalıcam ona göre 30 eylül işe gidenler iş çıkışı ayarlayalım isterseniz yapalım bi ekşın

Son düzenleme:
kuzusuz geliyorum tabi ki buluşucaz ne demek yapalım mı 30 eylülde istanbuldayım gece kalıcam ona göre 30 eylül işe gidenler iş çıkışı ayarlayalım isterseniz yapalım bi ekşın

AAAa ben bunu atlamışım demek 30 unda geliyosun, cumartesi nereye gidicen? 30 u cuma yahuuuu, nasıl yapsam nası yapsam :KK1:

cuma sabah uçağıyla geliyorum cumartsi sabah uçağıylada ankaraya geçiyorum ve cumartesi akşam uçağıylada hataya dönüyorum hzlı yaşıyorum panpişlerim

selamlar hepinize.
geçmişe baktım şöyle bir;hasta bebeklerimize ve annelerine geçmiş olsun.

vee bende istanbul a geliyorum:KK62:muhtemelen 19 unda geleceğim,bir hafta kalacağım Allah nasip ederse.kış gelmeden gelip dönmek lazım değil mi?sevdiklerimle hasret giderme,gezme,alışveriş :KK52:seviyorum istanbul u yahu :)

cicikcibaşı memeyi bırakmıyor,görünce üstüne atlıyor.sanırım istanbul dönüşüne erteleyeceğim bıraktırma işini.Alp hep benle yatıyor,yatarken yatağına koyuyorum,bir iki kez uyanıyor,beşiği sallıyorum uyuyor ama sonra ilerleyen saatlerde bir uyanıyor,sanki yatağında fare varmış gibi çığırıyor,neyapsam yatmıyor,mecbur alıyorum aramızda yatıyor.çokta güzel sokuluyor:KK69:

Wuuu mart anneleri çıldırmış olmalı :)))
Gelin anacım gelin, zati ben de çok daralıyorum, durmaksızın buluşalım.
30 Eylül çalışıyorum ve ay sonu olduğu için, hatta bu aralar abarttığım için izin alamam, hatta geç bile çıkabilirim, napsak ki?
Karavana, avrupa yakasına mı iniyorsun?

Yazcan, ekimde gelicem dedin, erkene almışsın. Kocin de gelseydi seninle... Tarih kesinleşince haber ver.

Wuuu mart anneleri çıldırmış olmalı :)))
Gelin anacım gelin, zati ben de çok daralıyorum, durmaksızın buluşalım.
30 Eylül çalışıyorum ve ay sonu olduğu için, hatta bu aralar abarttığım için izin alamam, hatta geç bile çıkabilirim, napsak ki?
Karavana, avrupa yakasına mı iniyorsun?

Yazcan, ekimde gelicem dedin, erkene almışsın. Kocin de gelseydi seninle... Tarih kesinleşince haber ver.

kocim gelemez ki canikom,henüz yılı dolmadı bu işyerinde,biliyorsun.
ekim den erkene alma sebebim,geçen sene ekim de gelmiştim ve birden hava çok soğumuştu.bende istiyorumki havalar iyiyken gelip döneyim,kıpırcanla soğukta zor oluyor.

BOSNAM anadoluya iniyrum ama avrupada iki doktorumda ben liipo için muayene olmaya geliyorum aslında cumartesi de nakrada muayene olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa kasımdada olucam operasyonumu

HEPATİT dönünce oku milnoya gidiyosun dimi yanlış anlamadım şu oteli eğendim fiyatta çok makul 514 euro 1 hafta Ibis Milano Centro otelim bu metroya da yakınmış şehrinden emin olayım da rezervasyon yaptırayım

doğrusunu isterseniz dün cebime unuttuğum ve hatta vazgeçtiğim bi yerden bi para girdi bende hemen bi şeylere harciyim yoksa ıvır zıvıra harcicam boşa gidecek diyorum şansıma seneye tatil için erken rezervasyonlar başlamış bide çok istediğim bi konser var istanbulda ubnlara harciyim moral olsun bana dimi

X