-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.541
Gülşan, bakıcı ve kuzunun yemesi konusunda tamamen ayı fikirdeyim. Bakıcının böyle rahat son 3 günü, tatil dönüşü ensesinde boza pişirecem. Doruk'u taneli yemeye epey alıştırdım, sulu yemeklere göre az yiyor evet ama hem yemeklerin tek tek tadını öğreniyor hem de çiğnemesi gelişti. Aynen böyle devam, tatilde her öğün benimle olacak zaten, kurtulamaz elimden :)
mrh arkadaşlar ben de bir mart annesiyim.kızım 17 mart doğumlu elif tuba.öncesinde çok sıkı takipçisydim sitenin.sonra okul ve benim cadıyla nerdeyse hiç takip edemedim.çok uzun 8 yıllık acılı tedavi sürecinde sahip olmuştu kızıma tak desteğim bu siteydi.o günleri hatırladım.hayat hala zor.sizi görünce geçmişten biraz okuyup sıcak ortam iyi geldi girebildiğim kadar girmeye çalışıcam.benimki hala taneli pütürlü bişey yemiyor.emmediği için 9 aya kadar sağıp vermiştim.çok üzülüyorum bu durumuna herşeyi biliyor anlıyorlar ama yemek yeme saati gelmeden kriz tutuyor beni.hala çorba...nereye kadar ağlıcam sinirimden.meyve yok abur cubur(çubuk bisküvi vs)ve kasımda ikinci kızım doğacak allahım yardımmm......
günaydın hasta kuzulara çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah
mert için değişiklik olmuştur geçen gün de serhanı babası götürdü bir kaç saatlik işi vardı aynen kışlanın altını üstüne getirmiş top oynamış asker abileriyle atlar varmış tavuklar köpekler onlarla haşır neşir olmuş düşmüş dizi çizilmiş ağlamış ama eve geldi banyo yaptı bi güzel uyudu arada vericem babası götürsün bende nefes almış olurum oda mutlu olur
bu arada herkese güzel günler dilerim
mutlu hoşgeldin tatil bitti galiba, biz ankarayı gezdik, simenayla buluştuk, ailemle vakit geçirdik,yorulduk valla, ama deydi doğrusu, mertonun kontrolüde iyi geçti çok şükür, sizler naaptınız nası geçti tatil, metini işyerine götür mutlaka çok mutlu oluyolar, evden çıkınca nereye gittiğimizi anlıyolar
evet canım haklısın zaten ev dışında neresi olduğu çok önemli değil heryerde mutlu oluyo bıdıklar
ayy neyse şu makarnayı yapayım ben seviyrum sisiiiii
aaa geçmiş olsun canımbizimde güzel geçti eski iş yeri arkadaşlarıma gittim amasra bartın çaycuma
ama dönüşte hasta olduk
selam canlar..laviebru dan kısa bi özet..
güzel kızım geçen cuma günü ben tlf da konuşurken çamaşır makinesin üzerine bıraktığım çantamın içini açıp ,içinde bulunan ilaçlarımı bi güzel kemirmiş..bi tane agrı kesiciyi tabletinden cıkarmış fakat yememiş..diğer kullandığım iki antidepresan ilacımla ilgili bi şüphemiz oldu..acaba yedimi yemedimi şüphesyl acile götrdük..dr çantada bulunan ilaçların hepsini inceledi.diğer agrı kesc kas geş ler hariç depresanla üzerinde durdu..bende içtiğim ilacı hiç hatrlamam yani nekadar kullandığımı ve nekadar kaldığını..emin olamayınca midesini yıkamak zorundayız dendi..başmdan aşşağı kaynar sular döküldü..bi tahlil yapılır kanında ilaç maddesi çıkarsa mide yıkanır zannederk götrdüm fakat bööle bişey yok ..cok cok dikkat edin..biz bunu ilaç yutmuş olarak kabul etmek zorundayız dendi..çocuğumun burnundan hortum sokulup midesi yıkandı neticede..hastaneyi ayağa kaldrdı..babası durdu yanında bende ağlamalarına dayanamayıp dışarı cıktım içlerim parçalandı..o içerde ben dışarda ağladm....bi gece müşade altında tutlduk..ertesi gün taburcu olduk..
hastaneden geldiğimizden bu yana bi nezle hali ve beraberinde kusması var 4 gündür..kanında mikrobik bişey yok neyseki idrarındada yok..fakat peditus ile burun akıntısı kesildi..kusma sı devam ediyo..ara ara..hastanede mikrop kapmiş olabileceğini düşünüorum..şu an için keyfi yerinde allah şükür..ilaç yutmamış bile olsa midesi yıkandı eziyet çekti çocuğum..lütfen cook dikkat edin kızlar ..