- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.501
EgE ve musti kuzularıma çok geçmiş olsun bizim kide kanepeden atlamya bayılır ama tutucakmışım onu brden kucağıma atlıyor 10 defa yapıyoruz hiç yorulmuyor
Bu Yaz34 hanım Alpiş'i böyle anlatıyor da, biz buluştuğumuzda gayet usluydu cücük, hiç huysuzlanmadı, kuzu kuzu oynadı, anlamadım ben bu işten bişi... Eşi de çok efendi bir insan, çok yakışıyorlar birbirlerine, maaşallah... Şimdi sırada Simenay'la buluşma var :)))
aşkolsun,yalan mı söylüyorum yani şekerim?
ayrıca cücüğümün en büyük marifeti ana ve babasını utandırmakdır.arada böyle olabiliyor,ki bunda farklı ve rahat bir ortama girmiş olmasının büyük bir payı var,gezdi durdu rahat rahat.bu arada severim eşimi,iyi adamdırsağol iltifatın için.
Ne münasebet, olur mu yaw...
Ama kendiniz de dediniz bea, her hafta buraya getirelim demediniz mi :)
evet dedik,inkar etmiyorum Alp ogün usluydu.
ama güzel yer değil miydi cidden,cücükler rahat ettiler.
Çok güzeldi, çok çok güzeldi...
Yarın yine gidek mi :)
Bu Yaz34 hanım Alpiş'i böyle anlatıyor da, biz buluştuğumuzda gayet usluydu cücük, hiç huysuzlanmadı, kuzu kuzu oynadı, anlamadım ben bu işten bişi... Eşi de çok efendi bir insan, çok yakışıyorlar birbirlerine, maaşallah... Şimdi sırada Simenay'la buluşma var :)))
Mustican, okudum, çok şaşırdım, son kararınız mı canım? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Cadıya da çok geçmiş olsun, nazar vardır, boncuk gibi maaşallah, bol bol oku güzel kızımı. Buluşalım mı bu hafta?
Frambu, sizin için de üzüldüm, kolay gelsin, ne diyeyim. Yeni bakıcıya inşallah kolaylıkla alışır kuzu.
Egoş'un annesi, Egoş'a çok geçmiş olsun. Doruk benim yanımda salıncaktan düştüğünden beri, babalara ve bilumum akrabaya karşı daha hoş görülüyüm.
Merolayn, el insaf anacım el insaf :))) Geri dönünce epey bi mesai vermen gerekecek senin...
HEPKARAVANA ve MUSTİ Allah hakkınızda hayırlısını versin canlarım.her bitiş bir başlangıçtır,ne yaşadıysanız yaşadınız,güzel yada çirkin,yaşananlar sizden bişeyler götürdüğü gibi çok şeylerde kattı.şimdi daha güçlü,üstelik iki dünya tatlısı,en değerlileriniz ile yola devam.güzel günler görmenizi diliyorum.
hepkaravana doğumgünün kutlu olsun canımcım,kendine verdiğin hediye ha-ha-ha-ha-harika