-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.521
oyy maaşallah kuzuma , bizimki yarmazlıktan ve koşturmaktan konuşmaya vakit ayıramıyo halaselam:)) muhabbete katılmayı çok isterdim ama bizim interneti hala (1,5ay oldu) taşıyamadılar!!!
annemlerdeyim bugün toplantı vardı okulda Bismillah dedik başladık.çok özlemişim okulu...ve şu an göreve başladığım okul kendi mezun olduğum lisem ayrı bir tadı heyecanı oldu bugünün benim için...hocalrımın bir kısmı hala görevde ve beni adımla hatırlamaları beni çok çok mutlu etti...
evi yerleştirdim şükür...ders programım da netleşince yeni bir düzen kuracağız inşallah:))
Nito iyi çok şükür.yine 4 diş birden patlattı...azılar geldi...iştahsızlık ve aşırı meme düşkünlüğünden başka sıkıntı olmadı ama hamdolsun:))
dili de tamamen çözüldü söyleyemediği ya da söylemeye çalışmadığı şey yok...çok tatlı bir konuşma şekli var.ve soru ağırlıklı.içim mi oturim mi? gibi:))
sizler nasılsınız?mart kuzuları nasıllar???
hanifecim sana erzurumla ilgili bişey sorsam baymış olmam umarım lunapark varmı erzurumda??
kuju benim yerimede gez istanbulda ve birsürü buluşma tertipleyip bizi çatlat burda olurmu
o da ne demek!!!soracaksın tabiki...canım daimi yok ama havalar ısnınca bir iki yere kuruluyor.mesela yenişehirde avm nin arka tarafında ve tren istasyonunun önünde(gez mah.) kuruluyor mutlaka.
EGOŞA çok geçmiş olsun allah korumuş
MUSTİ bebem biz bize yeteriz canları cehenneme daha çok vuracaklar başlarını bende ..... sam süründüğü günleri görecem inşallah ama ben hep ayakta olucam hep oğlumla olucam asla yalnız kalmicam oysa yapayalnız uyuyacak herkes evine aileine gittiğinde görücem ben onu
YAZ veBOSNA kıskandım ama şu habere kulak verinnn 30 eylül istanbulda 1 ekim ankaradayım hayranlarıma duuyrulur oğluşsuz geliyorum
sonunda kızım doğduğundan beri giremiyordum mart anneleri doğumdan sonrada devam ediyormuş çok sevindim.nasılsınız inşallah herkesin bebeği sağlıklıca dünyaya gelmiştir
Hoşgeldin yenidenAyıp olacak ama hatırlamadım ben seni :44: İsmi ne kızının?