2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karavana, inanmıyorum sana yaa, 30 eylül de rus.ya ya gidiyorum, ne kötü bir zamanlama, yoksa kesinlikle görüşürdük, çok üzüldüm şimdi, öylesine bir tatil olsa ertelerdim ama düğüne gidiyorum malesef :KK43:(

selam:)) muhabbete katılmayı çok isterdim ama bizim interneti hala (1,5ay oldu) taşıyamadılar!!!
annemlerdeyim bugün toplantı vardı okulda Bismillah dedik başladık.çok özlemişim okulu...ve şu an göreve başladığım okul kendi mezun olduğum lisem ayrı bir tadı heyecanı oldu bugünün benim için...hocalrımın bir kısmı hala görevde ve beni adımla hatırlamaları beni çok çok mutlu etti...
evi yerleştirdim şükür...ders programım da netleşince yeni bir düzen kuracağız inşallah:))
Nito iyi çok şükür.yine 4 diş birden patlattı...azılar geldi...iştahsızlık ve aşırı meme düşkünlüğünden başka sıkıntı olmadı ama hamdolsun:))
dili de tamamen çözüldü söyleyemediği ya da söylemeye çalışmadığı şey yok...çok tatlı bir konuşma şekli var.ve soru ağırlıklı.içim mi oturim mi? gibi:))

sizler nasılsınız?mart kuzuları nasıllar???

İKLİMEDE geçmiş olsun atlamışım

tabi yaya tabi ben geliyorum diye kaçıyor olmayasın piskopata bağlamaktan son anda vazgçip paranoyağa bağlayan ama yinede kararsız kalıp bii yazmadan da edemeyen smile :KK37:

selam:)) muhabbete katılmayı çok isterdim ama bizim interneti hala (1,5ay oldu) taşıyamadılar!!!
annemlerdeyim bugün toplantı vardı okulda Bismillah dedik başladık.çok özlemişim okulu...ve şu an göreve başladığım okul kendi mezun olduğum lisem ayrı bir tadı heyecanı oldu bugünün benim için...hocalrımın bir kısmı hala görevde ve beni adımla hatırlamaları beni çok çok mutlu etti...
evi yerleştirdim şükür...ders programım da netleşince yeni bir düzen kuracağız inşallah:))
Nito iyi çok şükür.yine 4 diş birden patlattı...azılar geldi...iştahsızlık ve aşırı meme düşkünlüğünden başka sıkıntı olmadı ama hamdolsun:))
dili de tamamen çözüldü söyleyemediği ya da söylemeye çalışmadığı şey yok...çok tatlı bir konuşma şekli var.ve soru ağırlıklı.içim mi oturim mi? gibi:))

sizler nasılsınız?mart kuzuları nasıllar???
oyy maaşallah kuzuma , bizimki yarmazlıktan ve koşturmaktan konuşmaya vakit ayıramıyo hala:KK1: dün hava alanına gittik mert kendiliğinden uçak dedi, bizde şaşıp kaldık meğer bakıcısı öğretmiş:KK9: motorlu taşıtlar diye bir bebek kitabı var, isimlerini söylüyomuş devamlı merte oda hafızaya almış pat diye söyledi, pisi pisi miyav, hav hav, ayı kükremesi falan yapıyo,anne ,baba, atta, hadi ,mama falan diyo hala, bide her isteğini çığlık atarak yaptırmaya çalışıyor sıpa:KK1:

yazcım sağol gerçekten hoş biyer bi gün bizde gideriz inşallah

hanifecim hoş geldin yeni okulun hayırlı olsun ayrı bi gururdur senin için ve seni okutan hocaların için
nihanın bıdı bıdı dillerini yerim akıl kutusu hepsi ayrı bi güzellik bunların zaten dilleri çözüldümü artık soru yağmuruna hazır olmak lazım bu arada ben serhana digol digol demeyi öğretmiştim hala söylüyo ve benim çok hoşuma gittiğini bildiği için geliyo suratıma bakıp söylüyo nihandan hediye bize
gülşancım maşallah mert paşaya serhanda aynı yaramazlıktan konuşmaya sıra gelmiyo şimdi yeni favorimiz köpek nasıl yapıyo dediğimde hawww diyo onuda tv de gördü öğrendi birde ben herhangi bişeye yazık dediğimde tersten söylüyo zıkka zıkka zıkya diye tekrarlayıp yazık demeye çalışıyo

musti arkadasım hakkınızda hayırlısı olsun demekten baska bişey gelmiyor elimden, Allah var hepsi var derdi anneannem umarım senin ve kızın için güzelliklerle dolu hayatın olur bundan sonrasında ...

kuju benim yerimede gez istanbulda ve birsürü buluşma tertipleyip bizi çatlat burda olurmu:KK37:

ahhh canımm gezerim tabii keşke senide görsem inşallah arkadaşlar müsait olurlarsa herkesi görmeyi çok istiyorum herkesle heryerde buluşabilirim nasip olursa valla şimdi seni daha iyi anlıyorum canım istanbuldan sonra çok zor oldu burası ve hiçkimse yok düşn ne arkadaş ne komşu bi siz varsınız çok yalnızım burda:KK43:

o da ne demek!!!soracaksın tabiki...canım daimi yok ama havalar ısnınca bir iki yere kuruluyor.mesela yenişehirde avm nin arka tarafında ve tren istasyonunun önünde(gez mah.) kuruluyor mutlaka.

çok sağol canım 10 gün sonra gidicez erzuruma inşallah kuruludur hala çok istiyorum serhan için yaa çocuğum kaldı böyle kimsesiz yapayalnız bütün gün evde bütün gün o bana ben ona bakıyoruz akşam babası gelince bi saat dışarı çıkıyoruz hepsi okadar oda hergün olmuyo zaten kafayı yemek üzereyiz yanii

kızlar bu arada serhan sanırım taka yaparken utanıyo hep masanın altına gidiyo yaptıktan sonra hadi gel bezini değiştirelim dediğimde de kaçıyo benden ne yapsam ya bu durum hiç iyi değil

EGOŞA çok geçmiş olsun allah korumuş

MUSTİ bebem biz bize yeteriz canları cehenneme daha çok vuracaklar başlarını bende ..... sam süründüğü günleri görecem inşallah ama ben hep ayakta olucam hep oğlumla olucam asla yalnız kalmicam oysa yapayalnız uyuyacak herkes evine aileine gittiğinde görücem ben onu

YAZ veBOSNA kıskandım ama şu habere kulak verinnn 30 eylül istanbulda 1 ekim ankaradayım hayranlarıma duuyrulur oğluşsuz geliyorum

saol canım yaaa cok tehlikeli hareketler yapıyo su ara aklım cıkıyo Allah hepsini korusun ... hayattaki en güzel varlıklarımız onlar gerisi boşşşşşş :KK66: tamam yapımlarına katkılarından dolayı tşk ederiz :)))

kuju mertte kakasını yaparken bişeylerin altına girmeyi, saklanmayı seviyo, bence konsantre olmak için yapıyo bunu, ve mertte altını değiştirtmemek için kaçıyo, hiç rahatsızlık duymuyo kakalı gezmekten, altını iki kişi zor değiştiriyoruz valla:26: dok-tor-lar site-sine yazıcam yarın inşallah bunları vakit bulabilirsem cevabı paylaşırım sizinle:KK53:
ben yalnızlığa alıştım burda, çekirdek aile takılıyoruz devamlı, hatta lojmanda her akşam bayanlar çardakta oturuyor gece yarılarına kadar,pasta,börek,çay muhabbit çekirdek dağları oluşuyo resmen aşağıda, ben aşağı pek inmiyorum evde mertoşumla kocişle takılıyorumn, hiçte sıkılmıyorum ilginç:KK69: kk yetiyor galiba:KK9:

:KK64::KK64::KK64: sonunda kızım doğduğundan beri giremiyordum mart anneleri doğumdan sonrada devam ediyormuş çok sevindim.nasılsınız inşallah herkesin bebeği sağlıklıca dünyaya gelmiştir

:KK64::KK64::KK64: sonunda kızım doğduğundan beri giremiyordum mart anneleri doğumdan sonrada devam ediyormuş çok sevindim.nasılsınız inşallah herkesin bebeği sağlıklıca dünyaya gelmiştir

Hoşgeldin yeniden:KK71: Ayıp olacak ama hatırlamadım ben seni :44: İsmi ne kızının?

Hoşgeldin yeniden:KK71: Ayıp olacak ama hatırlamadım ben seni :44: İsmi ne kızının?

hatırlamaman normal ben seni hatırladım internete çok sık giremiyorum.12 mart 2010 da kızım doğduğundan beri bir yada iki kez girdim.kızımın adı ecem bizim küçük prensesimiz.

X