- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.581
90 cm boyumuz 12,500 kilomuz du cadınında kerodan bi farkı yok rahat ol doktor memnun kalmıştı boyundna da kilosundan da , şimdi dün öçtüm 92 cm boyumuz olmuş 11,500 kilomuz ben bayramda çok zayıfladığının farkında idim ama oyunun uzayıp zayıflaması cadıyı ayrı bir iskeletor durumuna soktu :)
Senin cadıyı yorumlayayım hemen :)
Boyu çok uzun, kilosu ortalama ama boyu uzun olduğundan boyuna göre kilosu çok zayıf (11500-92 cm için yorumladım )
zemheri duaların için sağol canım benim şuan molotof atıyolar yine dertleri neyse, allahtan bulunduğum yere uzak attıkları yer
mutlu paylaşımını çok beğendim
ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz
günaydınlaaaarr
mert gece ağlayarak uyandı bidahada uyumadı, dönüp durdu, inledi, mızmız yaptı, emdi uyuma numarası yaptı ve beni uyutmadı sıpa
musti nankörlerin derdi anlaşıldı apoyu serbest bırakın diyolarmışyüz verince astarını istiyorlar, derhal hükümetin idam yasasını geri getirip o köpeği asması lazım bence çok sinirliyim bugün yine ortalık karışacak biliyorum ve biz eve gitmek için ara sokaklarda yol arıycaz
mustim çok geçmiş olsun canım ne hastalığı böyle dün iyiydin, yoksa gece gezmeleremi çıktın bizden habersiz
bosna hastaydı önceki gün izin almıştır kesin, bugün gelmezse öğlene doğru arıycam bende meraklandım:26:
anasına çekmişbende hep öyle idim taaaaaki hamilelikle 25 kilo alana dek :) ama şimdi 175 boy 60 kilo hadi bide bunu yorumla :)
Günaydın
Hayatım kilon gayet iyi ben de 1,78-62 oldum, göbüş hariç iyi duruyor yeni kilom.
Sizin boşanma kesin mi yahu? açtınız mı davaları? düzelme ihtimali bitti mi yani?
Gülşancım Allah yardımcın olsun arkadaşım,çok üzülüyorum bu olaylara
Günaydın canlarım,
Benim için meraklanan arkadaşlarım, teşekkür ederim, vücudum o kadar halsiz düştü ki, 2 gün rapor aldım, bugün yerimdeyim.
Kujumun annesi hastalanmış, ciddi bir durum yoktur umarım, telefonunu bilen varsa öğleden sonra arayalım.
Gülşancım, Allah yardımcın olsun. İdam konusundaki fikrine aynen katılıyorum.
Musti, sana oyun grubu ile ilgili mail attım faceden, bi ara bak... Hasret'e de attım, o da baksın :)
Boy kilo konuşmuşsunuz yine, Doruk da epey uzun ama kaburgaları sayılıyor :) Ama çok şükür gayet sağlıklı, güzel de yiyor, hiç takmıyorum. Bakıcı çok güzel yediriyor, dün öğürmesine hiç aldırmadan bir tabak yeşil mercimek yemeğini yedirdi valla, prim verecem ona :)))
mrb kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra girebilmek güzelmiş inşallah herkesler iyidir çok şükür bizde iyiyiz ama bi sorunum var oğlum geceleri uyumuyo gündüzde uyumuyo
yemek yemiyo kilo kaybetti efa p ye başladım bi süre atarax kullandım doktora götürdüm sorun yok dedi psikolojik olabilir dedi offf offff delircem baası kıbrısa gittiğindede yapmıştı
ramazandada kv geldi oğlum değişti napcem ben şu ünlü bi doktor vardı ona sorayım bi ismini sorcaktım size ACİL YARDIM
geçmiş olsun canım bi uzmana göstermekte yarar var:26: hoşgeldin tekrardan