2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar bebişlere çok geçmiş olsun yağmur'a çok üzüldüm allah korusun hiç yalnız kalmaya gelmiyolar

ben yarın istanbula gidiyorum annem çok hastaymış hastaneye kaldırmışlar zaten bi süredir grip gibiydi ama geçmedi bi türlü yarın gece ye bulabildim uçak biletini 15 gün kalıcam moralim çok bozuk görmeden içim rahat etmiycek

mrb kızlarrrr
bizim bayram tatili devam edio yaklaşık 10 gündür annemlerdeyiz cuma günü babanneye geçiçcez ordanda halaya:) ew gezmesi yapıoruz kocacım tatili bu sanıo:) melike iyice sımarmış we azmış durumda annemle her sabah bakkala gidio ordan parka gidio kuduruo gelio salıncağı çok sewio. iki gündür sürekli çişini söyleyen kızım avm lerde we pparkalardaki teyzelerin pantolonuna dikkat çekip aa aa demeleri sonucu resmen altına yapıo. artık biraz düzeldi bugünİ

bana aşırı düştü sürekli anneee annee die dolanıo sizinkiler nasıl yaa. bazen çok bunaltıo inan ki. babaısnın kucagına dolanmıo market arabasınada binmio bebek arabasını hiç kullanmadı zaten belim omuzlarım heryerim agrıo yere koyuncada asla elini wermio gidio alıp başını. zapedemiyorum artık.
ebrucum çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun umarım atlatır kuzum benim gözlerim doldu kıyamam nası çaresizler cnm yaa. kilo konusunda melikede 11.3 kilo boyunu bilmiyorum 86 flndı en son. bi öğünlerimiz bi çorba bi dilim ekmek içi yanında köfte akşamda aynen çoprba yanında bi çay tabaa sebze yemee kahvaltıda karışık bulamaş hala. ikindide yogurt meyve kek karışımı yiyo. iki kerede uyuyo zor yetişio öğünleri ztn:) başka yapabileceğim bişey yok kilosuna zira çok kuduruk. wermemesine sewiniyorum.
boyumuz bizim dogduk dogalı erkeklerde gidiyodu ama normale döndü sanırım yada ben hazır yogurt yediriyorum hep acaba onların mı kalsiyum oranı düşük diyorum benim sütüm ztn 500 ml diil 100 ml ancadır artık . sabahda 100 ml sütle ıslatıorm peyniri war bide yogurt yiyo. 500 ml olmuyoruz mu ki die endişeleniyorum bazen.
umarım herkes iyidir hepinzi öpüyorum kızlarrr

egoş geçmiş osun canım, 20 lik diş zordur
kuju annene çok geçmiş olsun, sanada iyi yolculuklar canım, üzülme inşallah önemli bi durum yoktur
merlike mertoda bana çok düşkünleşmişti izinde ama üç günde normale dönde diyebilirim, başka evler başka ortamlar çok etkiliyo, ve bi uzman demiştiki siz değişik bir ortamda bebeğinizin çok mutlu olduğunu düşünürken o korku yaşıyor olabilir size yapışık gezebilir
mutlunun paylaşımını okuyup geliyorum birazdan

egoş geçmiş osun canım, 20 lik diş zordur
kuju annene çok geçmiş olsun, sanada iyi yolculuklar canım, üzülme inşallah önemli bi durum yoktur
merlike mertoda bana çok düşkünleşmişti izinde ama üç günde normale dönde diyebilirim, başka evler başka ortamlar çok etkiliyo, ve bi uzman demiştiki siz değişik bir ortamda bebeğinizin çok mutlu olduğunu düşünürken o korku yaşıyor olabilir size yapışık gezebilir
mutlunun paylaşımını okuyup geliyorum birazdan

slm millet
mutlu paylaşımına bayıldım hem güldüm hem ağladım hem öğrendim, bazen unutuyoruz bizi anlayamayacaklarını ya da yeteri kadar anlatamadıklarını hatırlamak iyi oluyor, sabıralım hep beraber
kuju annene çok geçmiş olsun
musti seni tanıdığımı biliyordum yaşadıklarına çok üzüldüm (geçmişi karıştırıp kaçırdıklarıma bakmaya çalışıyorum da)
karavana can cemyyy e çok geçmiş olsun bu yaşta kırıkla uğraşmak çok zor özellikle bu sıcakta, geçmiş gitmiş allaha şükür.
gülşan doğuda çıktığını duyduğum her olayda dua üstğne dua ettim bilgin olsun :18:
atladıklarımı öğrendikçe yazcam.
boy kilo demişsiniz ben yazmıyorum çünkü sizinkileri duyunca çok üzüldüm deniz son bir ayda hiç gelişmedi hiç uzamadı aksine bir deri bir kemik kaldı.
ben sütten kestim ramazan başında ama azaltarak falan kesemedim ben o yönten bizde işe yaramadı 5 kez emiyorsa 8e çıkardı ben de vicks sürerek uzaklaştırmak zorunda kaldım sağmak suretiyle şişmeye de mani oldum 10 gün gibi bir zamanda da sütüm kesildi, şimdi günde iki defa birer tatlı kaşığı balla 225cc süt içiyor, hasta olana kadar çok da güzel yemek yiyordu aama hastalıklar bizi mahvetti

Senin cadıyı yorumlayayım hemen :)
Boyu çok uzun, kilosu ortalama ama boyu uzun olduğundan boyuna göre kilosu çok zayıf (11500-92 cm için yorumladım )

zemheri duaların için sağol canım benim şuan molotof atıyolar yine dertleri neyse, allahtan bulunduğum yere uzak attıkları yer
mutlu paylaşımını çok beğendim
ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz

yaww elleri kolları kırlısın bu nedir yaww ,, daha geçengün bi tane ufacık yawruyu yaktılar hemde sözde savundukalrı kültürü yaşayan bi çocuğu hiç mi akılalrı yokki böyle provake olabiliyorlar .

günaydınnnn,,,

bosna nerde ??

ya bugün çok konuşun olur mu ben hastayım işyerindeyim ama fazla yoğun çalışmayacağım , sesim kısıldı , öksürüyorum , burnum akıyor , boğazlarım ağrıyor , bari sizle yazışalım yaww

günaydınlaaaarr
mert gece ağlayarak uyandı bidahada uyumadı, dönüp durdu, inledi, mızmız yaptı, emdi uyuma numarası yaptı ve beni uyutmadı sıpa
musti nankörlerin derdi anlaşıldı apoyu serbest bırakın diyolarmış yüz verince astarını istiyorlar, derhal hükümetin idam yasasını geri getirip o köpeği asması lazım bence çok sinirliyim bugün yine ortalık karışacak biliyorum ve biz eve gitmek için ara sokaklarda yol arıycaz
mustim çok geçmiş olsun canım ne hastalığı böyle dün iyiydin, yoksa gece gezmeleremi çıktın bizden habersiz
bosna hastaydı önceki gün izin almıştır kesin, bugün gelmezse öğlene doğru arıycam bende meraklandım:26:

yok tatilden döndüğümdne beri sinyal veriyordu ama bugün sabah çok fena halde uyandım , ya mert kuzumun resimelrini gördüm zayıflamış hakkaten canım benim ama sıkıntı etme sağlığı yerinde olsunda dert değil , sen bizim cadıyı bi görsen ip gibi boynu var :)

anasına çekmiş bende hep öyle idim taaaaaki hamilelikle 25 kilo alana dek :) ama şimdi 175 boy 60 kilo hadi bide bunu yorumla :)

Günaydın
Hayatım kilon gayet iyi ben de 1,78-62 oldum, göbüş hariç iyi duruyor yeni kilom.
Sizin boşanma kesin mi yahu? açtınız mı davaları? düzelme ihtimali bitti mi yani?
Gülşancım Allah yardımcın olsun arkadaşım,çok üzülüyorum bu olaylara

Günaydın canlarım,

Benim için meraklanan arkadaşlarım, teşekkür ederim, vücudum o kadar halsiz düştü ki, 2 gün rapor aldım, bugün yerimdeyim.

Kujumun annesi hastalanmış, ciddi bir durum yoktur umarım, telefonunu bilen varsa öğleden sonra arayalım.

Gülşancım, Allah yardımcın olsun. İdam konusundaki fikrine aynen katılıyorum.

Musti, sana oyun grubu ile ilgili mail attım faceden, bi ara bak... Hasret'e de attım, o da baksın :)

Boy kilo konuşmuşsunuz yine, Doruk da epey uzun ama kaburgaları sayılıyor :) Ama çok şükür gayet sağlıklı, güzel de yiyor, hiç takmıyorum. Bakıcı çok güzel yediriyor, dün öğürmesine hiç aldırmadan bir tabak yeşil mercimek yemeğini yedirdi valla, prim verecem ona :)))

canım bizim ne olduğumuz belli değil , hayırlısı üzülmüyorum bile galiba sanırsam bilmiyorum :)

bu arada sokmasan ekndini olmaz biliyoruz fiziğin düzgün görüyoruz resimlerden ne kıskandırıyorsun hemen :)

cevapladım canım ben snein iletini, sende bakıver :)

bakıcıya bi psimde benden :)

ikinizde çenenizi kapayın boyum 1.69 kilom 66, şişko olan benim konuşan sizsiniz
bosnam hoşgeldin daha iyisin inşallah canım
sağolun arkadaşlarım benim, ben alıştım artık buranın kargaşasına, nankörlere hizmet etmeye, ama gururm el vermiyor tetörist yandaşlarına hizmet etmeye, kendimden nefret ediyorum yardımcı olduğumda ama görev kutsaldır işte, yemin ettik bir kere

mrb kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra girebilmek güzelmiş inşallah herkesler iyidir çok şükür bizde iyiyiz ama bi sorunum var oğlum geceleri uyumuyo gündüzde uyumuyo
yemek yemiyo kilo kaybetti efa p ye başladım bi süre atarax kullandım doktora götürdüm sorun yok dedi psikolojik olabilir dedi offf offff delircem baası kıbrısa gittiğindede yapmıştı
ramazandada kv geldi oğlum değişti napcem ben şu ünlü bi doktor vardı ona sorayım bi ismini sorcaktım size ACİL YARDIM

geçmiş olsun canım bi uzmana göstermekte yarar var:26: hoşgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…