- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.441
zümrecim sorma ya çok mutluyum bugün darısı sizlerin başına.evet mart ayı erkek patlaması yaşanacak.sen de öğrenirsin inşallah yakında.canım ben daha hiçbir şey almayacağım çok erken büyüsün yaramaz biraz öyle.sen nasılsın bakalım yaptın mı zümreyi? kaydirigubbakcemile3
Az önce göbegimi cektim kizlar...
Hala bisey belli degil...azda olsa belirgin olsun diye öne yittim hatta...kaydirigubbakcemile3
Toplam 5 kilo verdim demistimya...gecen haftadan bu yana 500 gram
almissin ona seviniyorum...-tatlicadiarzu-
Şaşırdım... Hepsini toplu mu veriyorlar acaba? 45lt sütü bir arada veremezler ama... Cidden ilginç gldi...
tabikide herkezde aynı olmaz bu haftalardada hisetmek mümkün diye biliyorum çünk ben hissediyorum ama ilk gebeliklerde hissetmek çok daha zormuş.ben kızımda 16 ncı haftadan sonra hisstmiş sonuçda bir insanında karnındaki hareketi gazmı yoksa başka bişeymi ayırması zor olmasa gerek.
Ezgim, sen de mi Eskişehirdesin?
eh ben de farklı bir şey demedim yazdığımı dikkatli okursanız ilk gebelikte erken hissedilmesi zormuş dedim.siz ayrıca hissetmiş olabilirsiniz ne güzel ama o kesin gaz değildir bebektir demek yanlış dedim çünkü bunla ilgili bir bilgi de okudum hamileler genellikle erken haftalarda gaz birikmesini bebeğin hareketlerine yorarlar diye.yani o yüzden erkendir gaz hareketlenmesi olabilir dedim bilmem anlatabildim mi.
ezgicim hayırlı olsun canım sende ogrenmissin cinsiyetini
aynı gunde ve 2 oglusumuz geliyo Allahın izniyle
bizde hemen kayınvalidemi aradık.. oda hep kız olsun diye dua ediyorum derdi
hep soruyodu belli mi diye
bizde hemen soyledik iste:))) ilk tepkisi uzulmeyin oldu
benim zoruma gitmedi kendisinin 4 oglu var evde bi kız hasreti oluyor bu ilk torun birde..
ama ne bileyim insan acayipp mutlu oluyor ogreninceee:) benimde icimde hep kız vardı ama uzulmek nbir yana ogreneli cok mutluyuuum ogrenmenin sevinci cok baska
gelsin artık oglusumuz yaa kucagıma alıp opup koklamak istiyoruuuum:)
ama artık ilk ayları geçmiş 3 bitmiş.hisedebilir bu gayet normal.
peki peki hissedebilir bende var demek ki bir anormallik benim de 14+2 bir şey hissetmiyorum :roflol:
konu nerelere gitti bunun anormallikle yada normallkle bi alakası yok lütfen ama...
ezgim bende eskişehirdeyim hangi doktora gidiyosun ?
evet ya harika bi sey:) insallah tum arkadaslar ogrenir hemencecikk
bende oglusum diye seviyorum hayalimdeki pembisler yavas yavas maviye boyanıyor:) simdiden acaba bayramda ne giydiririm söyle gömlek süveter falan alırım diyorum kucuk adam olur...
oyle yaa biz sevincimizi paylasıyoruz guzel bi tepki bekliyoruzz ama iste karsı taraf aynı dusunmuyor bazen.. evlat cok baska. kız erkek gercekten hiccccc farketmiyor.. hani 2-3 oglumuz olur yada kızımız olur diger cinsiyete bi ozentimiz olur elbette ama şuanda hiiccc onemi yokk:)
tekrar hayırlı olsun canımmm
canım ben onvakta sebahattin beye gidiyorum müthiş bir doktor çok pozitif biri.sen?