2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim şükür...bugün bir arkadaşımla dışarı çıktık okul sonrası yarım saat geçmemişti bir fena oldum terledim başım dönmeye midem bulanmaya başladı girdiğimiz dükkan kalabalık ve havasızdı ben de acıkmıştım neredeyse bayılıyordum ilk defa böyle oldum hemen eve gelip zeytinlere saldırdım biraz uyudum geçti çok şükür şimdi iyiyim:)
son iki haftam kaldı benim de 16. haftanın sonunda gdieceğim inşallah gösterir...alışveriş için ben de erken olduğunu düşünüyorum ama şöyle bir iki parça bir şeyler alayım istiyorum çeyiz başlangıcı gibi gerisini sonra alırız zaten vaktimiz çok....
zümreyi yapmadık ama zaten eşimle yapcaz evde de olur :kedi: bi de bugün müfettişler geldi ekimde ilk sizdeyiz dediler bu habere çok sevindim...erkenden atlatacağız :lepi:

Son düzenleme:

derya bebem
göbek nerde allasen
kıza bak yaa
neysem görcez senide :sinifsinif:

eh ben de farklı bir şey demedim yazdığımı dikkatli okursanız ilk gebelikte erken hissedilmesi zormuş dedim.siz ayrıca hissetmiş olabilirsiniz ne güzel ama o kesin gaz değildir bebektir demek yanlış dedim çünkü bunla ilgili bir bilgi de okudum hamileler genellikle erken haftalarda gaz birikmesini bebeğin hareketlerine yorarlar diye.yani o yüzden erkendir gaz hareketlenmesi olabilir dedim bilmem anlatabildim mi.

ezgicim hayırlı olsun canım sende ogrenmissin cinsiyetini
aynı gunde ve 2 oglusumuz geliyo Allahın izniyle
bizde hemen kayınvalidemi aradık.. oda hep kız olsun diye dua ediyorum derdi
hep soruyodu belli mi diye
bizde hemen soyledik iste:))) ilk tepkisi uzulmeyin oldu
benim zoruma gitmedi kendisinin 4 oglu var evde bi kız hasreti oluyor bu ilk torun birde..
ama ne bileyim insan acayipp mutlu oluyor ogreninceee:) benimde icimde hep kız vardı ama uzulmek nbir yana ogreneli cok mutluyuuum ogrenmenin sevinci cok baska
gelsin artık oglusumuz yaa kucagıma alıp opup koklamak istiyoruuuum:)

ama artık ilk ayları geçmiş 3 bitmiş.hisedebilir bu gayet normal.

ay canım ya demek seninki de erkek hadi bakalım çok sevindim.benim kayınvalideyi anlamak imkansız zaten bizde sülale kız kaynıyor erkek-kız farketmiyormuş deme ki onun için tepkisiz ya üzdü beni.seninki de ne güzel lafa bak üzülme ya evlat bu ne demek üzülme klava: hem ben çok mutluyum artık ona oğluşum diyorum önemli olan da bu dimi.

evet ya harika bi sey:) insallah tum arkadaslar ogrenir hemencecikk
bende oglusum diye seviyorum hayalimdeki pembisler yavas yavas maviye boyanıyor:) simdiden acaba bayramda ne giydiririm söyle gömlek süveter falan alırım diyorum kucuk adam olur...
oyle yaa biz sevincimizi paylasıyoruz guzel bi tepki bekliyoruzz ama iste karsı taraf aynı dusunmuyor bazen.. evlat cok baska. kız erkek gercekten hiccccc farketmiyor.. hani 2-3 oglumuz olur yada kızımız olur diger cinsiyete bi ozentimiz olur elbette ama şuanda hiiccc onemi yokk:)
tekrar hayırlı olsun canımmm

bu arada erkek diye tutturdum gidiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama sonra bir süpriz olmasın.hem ben ultrasonda gördüm küçük bir çıkıntı vardı ilk ben dedim doktora erkek mi diye o da evet büyük ihtimalle dedi ve gördüğüm yeri gösterdi yani ne dikkatli baktıysam kaydirigubbakcemile3

evet ya tabii 100% degil simdilik.. bizdede once bi gormustu sonra ayak ayak ustune attı bizimki
dr hanım dürttü yitti bi seycikler yaptı:) kesin bi sey soyleyip göndermek istiyorum seni dedi
sonrada 85-90% dedi :) supriz yaparsa bilemem
olsun onada razıyım:) hayırlısıyla saglıklı olsunlarda

evet canım çok haklısın.senin de hayırlı olsun tekrardan.

Kızlar ıstanbul'a çok büyük yağış geliyor uyarıları kendini göstermeye başladı gök gürlüyor hava kapandı..

Aman dikkat edin kendinize ben çıkıyorum hepimiz Allah'a emanetiz...

Huzurlu geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…