- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.421
ben geldimmm kızlar ya kuş gibi hafifledim Allahıma binlerce şükür bir sorun yokmuş kıpır kıpırdı yaramaz.büyümesi çok güzel fark atmış dedi doktorum maşallah.
arkadaşlar bebişinin hareketini hissedenler varsa ben 13+2 deyim ve ara ara karnımın alt kısımlarında pır pır pır....seyirmeler oluyor bunlar bebek hareketi olabilir mi? size de oluyor mu?
[COLOR="Green"
Bu arada okulda 18 haftalık hamile bir arkadaşım var cinsiyetini hala kesin öğrenemedi, kız olma ihtimali varmış. Onu sağlık ocağından sürekli çağırıyorşar. KAn alıp testler falan yapıyorlar. Yanılmıyorsam 15. haftada tetanoz aşısı oldu. Ben de p.tesi gidip bilgi alacağım. Bakalım ne diyecekler. Hem kalp atışlarını da dinlemiş olurum. 3 Ekim'de doktor randevum....[/COLOR]
Arkadaşım gözün aydın. İyi haberlerle gelmişsin ne güzel.
Kayınvalideyi de salla... :) Gerçi dün akşam beni de sıktılar. Bana her şeyleri batar oldu. Eşimle dün akşamdan berş konuşmuyorum. Hatasını anlayana kadar da konuşmayacağım. Bu akşam eşimin okul arkadaşlarıyla iftara gideceğiz. Onları da hiç sevmiyorum. Nasıl olacak bakalım... kötükedihüsoalkisalkisalkis
Bu arada okulda 18 haftalık hamile bir arkadaşım var cinsiyetini hala kesin öğrenemedi, kız olma ihtimali varmış. Onu sağlık ocağından sürekli çağırıyorşar. KAn alıp testler falan yapıyorlar. Yanılmıyorsam 15. haftada tetanoz aşısı oldu. Ben de p.tesi gidip bilgi alacağım. Bakalım ne diyecekler. Hem kalp atışlarını da dinlemiş olurum. 3 Ekim'de doktor randevum....
Gülşah bebişler aynı yaşta. :) 13+6
Cinsiyeti belli mi senin? Listeyi bulamadım.
mrb benide sürekli çağırıyorlar sağlık ocağından kayıtlar için falan 6ncı aydan itibarende anneye 6 aylık süt veriyorlar.bu yeni düzenlemeler çok iyi olmuş tahlillerinde çoğunu yapıyorlar ve 15 dakikada çıkartıyorlar.
canım çok teşekkür ederim darısı başına.dünkü halimden eser kalmadı çok rahatladım.amaan kayınvalide işte illa can sıkacaklar ya ne olur biraz anlayışlı olsalar.ama yeri gelince diyeceğim bunu unutmayacağım.sen de boşver takıp üzme kendini.tetanoz aşısı benim bildiğim en erken 18.haftada yapıyorlar 15 çok erken.sağlık ocağına git tabi ben yaptırdım kaydımı oradan çağırıyorlar istersen ultrasona da girersin.
benimde 13+6 gnlük o seyirmeler pıt pıtlar kesinlikle bebege ait.bi arkdaş gaz falandır demiş ama kesinlikle gaz değil,kasları artık gelişmeye başladı bebişegenelde erkek bebekler daha erken hissetiyor kendini bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileligimde çok geç hissetmişdim 16ncı haftada daha net hissetmeye başlıyorsun.
Ne sütü veriyorlar kardeş?
vayyyyy zümrem ne güzel haberler var bugün...Hayırlı olsun...demek bir erkek daha ne güzel walla:) geçen yıl bizim okulda 8 tane hamile arkadaş vardı..hepsi de kızdı...bu sene de hep erkek haberleri alıyorum....çok özeniyorum walla...benim yavrumun da belli olsa da alışverişe başlasak :)
Ben de kaydımı yaptırmıştım öğrendiğimde ama arayan soran yok :)
ben gaz olabilir yine de bilmiyorum dedim yani internetten okuduğum ve şu ana kadar hamilelerden duyduğuma göre en erken 16.hafta demişler o yüzden.hem bu kadar kesin laflarını kullanarak emin konuşmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum.ayrıca erkek bebeklerde daha erken hissedilir demişsiniz demek ki herkeste aynı değil benimki de erkek olacak büyük ihtimalle ama daha birşey hissetmedim.
ezgim çok sevindim ne güzel cinsiyetinide öğrenmişsin ahh ahhh eskişehirde olsam her hafta giderim sağlıklımı cinsiyeti belli oldumu diye bilecikte olunca gidemiyorum bir ay sonra öğrenicem bbebişimin durumunu
anneye süt içelim kalsiyum depolayalım diye sanırım 6ncı ayda 6 aylık veriyorlar ebe öyle söyledi bana ama daha önce alan arkdaşlarımda var iki güne 1 litre sü vermek zorundalarmış.