2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilüfercim benim kız tahmini tutmamış bu arada ve tabi çin takvimi de kaydirigubbakcemile3
evet canımcım şimdi söyleyecektim,tahminin tutmadı diye .. :kedi: bakalım benim tahmin tutcekmi:uhm: :uhm:

midem çok yanıyor benim kızlar sizede oluyor mu ?

arada sırada oluyo canım,çok kötü bişey,daha önce mide yanması nedir bilmezdim,.kafamçokkarıştı

Ezgim hayırlısı olsun cnm erkek kız hiç farketmez allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan görünce nasılda mutlu oluyor en önemlisi bu ben dün gördüm ve inanılmaz bişey mucize gibi kıpır kıpır kimsenin fikri önemli değil ..a.s.

evet canım ya ilk bebeğin cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da.insan görünce çok mutlu oluyor ya müthiş bir duygu.sen de görmüşsün gözün aydın canım.

cin takviminde yasiniza 2 yas daha ekleyerek bakin birde tutacak mi bi arkadas oyle birsey yazmisti. ben de iki farkli yastada erkek gorunuyor bakalim tutacak mi?

Doktoruma sordum artık hissedersin dedi, sağ tarafımda ara sıra sıkışıklık ve pır pır eden birşey oluyordu akşam evde ıturduğumda, artık gaz ağrısından ayırt edebiliyorum bu daha bir heyecanlı oluyor
senin ikisi maşallah beraber büyüyecek:1hug:

sağol ezgicim teşk ederim cnm bende soda falan içiyorum salı günü doktora gideceğim inşallah söylerim o zaman..

Ben gidip yatayım biraz arkadaşlar diş ağrım çok şiddetlendi görüşürüzz .. Hoşçakalınn..
Çin takviminde benimde iki tahminde kız ama doktor % 51 erkek dio vardır bi bildiği...

arkadaşlar bebişinin hareketini hissedenler varsa ben 13+2 deyim ve ara ara karnımın alt kısımlarında pır pır pır....seyirmeler oluyor bunlar bebek hareketi olabilir mi? size de oluyor mu?

arkadaşlar bebişinin hareketini hissedenler varsa ben 13+2 deyim ve ara ara karnımın alt kısımlarında pır pır pır....seyirmeler oluyor bunlar bebek hareketi olabilir mi? size de oluyor mu?

canım hissetmek için daha çok erken seninki gaz hareketlenmesi olabilir internette en erken 16 haftalıkken diyor o da ikinci gebelikte.bilmem yine de ama ben birşey hissetmiyorum henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…