2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya kaynanaaaa ay kulağa kötü geldi :roflol: ama biz iyi kaynana oluruz inşallah.ben belki yaparım ikinciyi hele bu doğsun büyüsün de.belki o zaman olurum cici anne kaydirigubbakcemile3

ben o şansı kaybettim,3'yü yapabileceğimi sanmıyorum,tam kaynana olacağım ben...ama senin hala cicannelik için sansın var...kaydirigubbakcemile3

ben o şansı kaybettim,3'yü yapabileceğimi sanmıyorum,tam kaynana olacağım ben...ama senin hala cicannelik için sansın var...kaydirigubbakcemile3

ay canım bence sen çok cici bir kaynana olacaksın gelinin şanslı olacak.dur bakalım ilk bebişi yapıp ikinciye korkanlar çok var çevremde belki ben de katılırım o kervana ama şimdi rahatım ya yaparım ne olcak ki diyorum kaydirigubbakcemile3

ben o korkanlardandım,ikinciyi hayatta yapmam diyordum,ama birinci olunca 2.cide gerekiyor...kardeşsiz olmaz...valla ben inşallah iyi kaynana olurum,,,karışmadığım sürece problem olmaz herhalde,.....

kaydirigubbakcemile3

Herkese Günaydın, 2 gundur giremedim, bugun amniyosenteze gireceğim icin cok gergindim..

Sonuçta işlem hiç korktugum gibi olmadı, gercekten de 2 dakika sürdü, dr.um bence hersey cok normal dedi, umarim sonuc da oyle cikar, cünkü artek bebeğime cok alistim.. bir terslik olursa naparim hic bilmiyorum, düsünmek istemiyorum..sonuclar ise 20gün sonra.

Vee günün tek bonusu.. cinsiyet oğrendim! Bir erkek daha geliyor kizlar!!!! :) :lepi:
Çok mutlu oldum, insallah sonuna kadar hepbirlikte devam edebiliriz

Hepinizi öpüyorum

Hayır olur inşallah arkadaşım. Hepsi kötü olmasa da ben de sürekli rüya görüyorum...

Geçmiş olsun canım, inşllah sonuçların da çok iyi çıkar.

hadi gözün aydın canım.....testin sonucuda güzel çıkacak bence....anam bir erkek daha mıkaydirigubbakcemile3?maşşallah,mart erkekten geçilmeyecek anlaşılan,kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun prensin....

kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı? bana ilk kez bugün 3 kez pıt pıt atma gibi bişey oldu.. acaba bebeğimmiydi? 15. haftadayım olurmu sizce?

kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı? bana ilk kez bugün 3 kez pıt pıt atma gibi bişey oldu.. acaba bebeğimmiydi? 15. haftadayım olurmu sizce?

biz daha küçüğüz hiç bişey hissetmedim ama senin olabilir artık 16.haftaya girmişsin...
maşallah bende o günleri heyecanla bekliyorum...
kaydirigubbakcemile2

biz daha küçüğüz hiç bişey hissetmedim ama senin olabilir artık 16.haftaya girmişsin...
maşallah bende o günleri heyecanla bekliyorum...
kaydirigubbakcemile2

doktor göbeğinde hiç yağ olmadığı için belki daha erken hissedersin demişti.. ayyy bir tuhaf oldum... dondum kaldım hissedince oğlumu.. oysa tabi :dance:

ben bide bunu anlayamıyorum internette 16. hafta 15+0 ve 15+6 . günler diyor şimdi ben 16. haftadamıyım 15 mi? zaten yaş konusunu hiç anlayamam :)

Gözünaydın tatlım. İnşallah sonuçların da iyi çıkar, sağlıklı bi erkekkkkimiz olur..

herkese günaydın.. gerçekten mart ayı erkek ayı .. benimde oğlum olucak :)
Bi ben kaldım heralde daha cinsiyet öğrenemeyen.. :gitme:

Ben 2. gebeliklerde bebeğin hareketlerinin daha erken hissedildiğini okumuştum. Onda da 16. hafta diyodu.İlk gebeliklerde de 20. hafta.. Ama inşallah hissetmişsindir.. Ne mutlu opuyorumnanaktan Darısı bana..

GÜNAYDIN...:lepi:

Günaydın Herkese
Günaydın. İyi haftasonları..

şu an 16.haftaya girmiş bulunmaktasın 16'dan gün aldın gibi bişey yani ama tam tamına 15 haftalıksın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…