- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.461
bu arada erkek diye tutturdum gidiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama sonra bir süpriz olmasın.hem ben ultrasonda gördüm küçük bir çıkıntı vardı ilk ben dedim doktora erkek mi diye o da evet büyük ihtimalle dedi ve gördüğüm yeri gösterdi yani ne dikkatli baktıysam kaydirigubbakcemile3
hımm.ben metin acuya gidiyorum çok memnunum doktorumdan bana onvak hastanesini tavsiye etmediler senin doktorun belki farklıdır kaç haftalık oldun sen
Benimkine de dikkatlice baksan anlar mısın ki? Çatlamak üzereyim meraktan.. Doktor 16. haftadan önce söyleyemem dedi... :bbo:
Bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen bütün arkadaşlar gözünüz aydın.. Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin..
Kızlar İstanbul'a çok büyük yağış geliyor uyarıları kendini göstermeye başladı gök gürlüyor hava kapandı..
Aman dikkat edin kendinize ben çıkıyorum hepimiz Allah'a emanetiz...
Huzurlu geceler...
valla anlayabilirim canım tabi senle ultrasona gelmem lazım :roflol: ya benim doktor da söylemiyodu küçük diye ama ben zıplayınca aaaa gördüm erkek diye dedi :roflol: sen de bu takdiği dene bakalım işe yarar mı kaydirigubbakcemile3
gunaydin arkadaslara.s.
ayy canim yaaa ne kadar sanslisin yerim ben o balik gibi yuzen oglusunu masallah darisi en kisa zamnda bize insallah
Sekie canım benim, bak burada göreceğin E ile başlayan her isim benim bir sevdiğimin ismi. Kuzenlerim, eşim, arkadaşlarım, akrabalarım, dayım vs... Hepsi de sevilen insanlar. Hepsi içinde çok güzel şeyler söylenir. İçerinde erkek bebek sahibi olursam kendi bebeğime koyacağım isim de var :) Kimseye yapam bu kıyağı seninle paylaşıyorum bak
Gördüğün üzere amma da çok E harfi ile başlayan tanıdığım var. :)
Edip, Eren, Ediz, Ekim, Ekin, Emek, Emin, Ener, Enis, Erdem, Esen, Ezel, Evren, Eser, Efgan, Egemen, Emir, Erim, Ender, Engin, Eray, Erdal, Ersen, Ersin, Ertan, Ertuğrul...
Teşekkür ederim kızlar, moralim çok bozuk gerçekten, doktoru değiştirecem kesinlikle, Canancım dediğin gibi bişey demeden başka doktora devam edecem, üçlü test var sırada naılolsa, onda da benzer bir sonuç alırsam, mecburen yaptırırım amniyosentezi, bu şüpheyle 9 ay geçer mi?
evet canım yoksa sende mi?
dikkat edin kendinize valla o haberleri izlerken kahroluyorum.hemen evlerinize gidin.
Tatlım sen renkli ultrasonda mı gördün?
Valla 16. haftada görüşelim dedi kestirdi attı..Eşime diyorum bi gitsekdiye. O da ne meraksız bi insansa.. 16. hafta diyo başka da bişey demiyo..İki gündür başım dönüyo, kasıklarım ağrıyo falan gibi bahanelerle yer yapıyorum laelaelaelaelae İnşallah Pazartesi doktora gidicez... Gidince senin taktiğini denicem!!
Keşke orada olsam. Eskişehirliyim ama İnegöl'de çalışıyorum. Bu arada Sebahattin Bey'i ben de çok duydum hatta tatilde gitmek istedim ama kısmet olmadı.
merhaba kızlar dün gece bir rüyaa gördüm.. öyle etkisinde kaldım ki anlatamam... :gitme:
rüyamda (hayır olsun deyin) ben bebeğimi dünyaya getirmişim.ama bana bir şey olmuş bebğimi emzirememişim hastanede yatmışım. :gitme: benim bebeğimi emzirsin diye bebeği ölen ( Allah cümlemizinkini korusun :Saruboceq: ) başka bir aileye vermişler. ve o aile benim bebeğimi vermek istemiyordu :1no2: kahroldum rüyamda "ama onu bir kere bile kucağıma almadım öpmedim koklamadım diyorum" adamlar yine yan çiziyorlardı :gitme: Allahım rüya oldğunu görünce binlerce kere şükrettim. Rabbim herkese bebğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
yok canım siyah-beyazdı ama çok net ki bacaklar kollar bir de doktor yakınlaştırıyor ya hemen göründü bacakları kolları oynuyordu zaten. sen kaç haftalıksın? pztesi gidince hemen görmesen de de bakalım aaaa bu erkek ya da kız diye bakalım işe yarar mı :roflol:
merhaba kızlar dün gece bir rüyaa gördüm.. öyle etkisinde kaldım ki anlatamam... :gitme:
rüyamda (hayır olsun deyin) ben bebeğimi dünyaya getirmişim.ama bana bir şey olmuş bebğimi emzirememişim hastanede yatmışım. :gitme: benim bebeğimi emzirsin diye bebeği ölen ( Allah cümlemizinkini korusun :Saruboceq: ) başka bir aileye vermişler. ve o aile benim bebeğimi vermek istemiyordu :1no2: kahroldum rüyamda "ama onu bir kere bile kucağıma almadım öpmedim koklamadım diyorum" adamlar yine yan çiziyorlardı :gitme: Allahım rüya oldğunu görünce binlerce kere şükrettim. Rabbim herkese bebğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
bu arada erkek diye tutturdum gidiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama sonra bir süpriz olmasın.hem ben ultrasonda gördüm küçük bir çıkıntı vardı ilk ben dedim doktora erkek mi diye o da evet büyük ihtimalle dedi ve gördüğüm yeri gösterdi yani ne dikkatli baktıysam kaydirigubbakcemile3
Yarın 13. hafta bitiyo.. Ama öğrenmek için her yolu deneyeceğimden emin olabilirsin :1ninca: delikafadulden
kız senindemi erkek,bir prens daha demekki geliyor...mart erkek ayı oldu.....hayırlı olsun canıımmmmmmm
evet teyzesi sormaaa tabi sonradan bir süpriz yapmazsa kaydirigubbakcemile3 sağol canımmmmm.
kaynana olacağız kız biz,cici anne olamayacağız,bizde erkek annesi kaynana,kız annesi cicianne denirde...kaydirigubbakcemile3