2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada erkek diye tutturdum gidiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama sonra bir süpriz olmasın.hem ben ultrasonda gördüm küçük bir çıkıntı vardı ilk ben dedim doktora erkek mi diye o da evet büyük ihtimalle dedi ve gördüğüm yeri gösterdi yani ne dikkatli baktıysam kaydirigubbakcemile3

Benimkine de dikkatlice baksan anlar mısın ki? Çatlamak üzereyim meraktan.. Doktor 16. haftadan önce söyleyemem dedi... :bbo:
Bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen bütün arkadaşlar gözünüz aydın.. Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin..

hımm.ben metin acuya gidiyorum çok memnunum doktorumdan bana onvak hastanesini tavsiye etmediler senin doktorun belki farklıdır kaç haftalık oldun sen

aaa ilk defa senden duyuyorum.neden tavsiye etmediler çok temiz çalışanları çok ilgili benim bikaç arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldılar yani hiç kötü bir şey duymadım hakkında.benim doktorum bu yl geldi oraya ssk dan gelmiş çok tecrübeli ve çooook güleryüzlü adam çağırsa ben her hafta gideceğim valla kaydirigubbakcemile3 ben 14+2 yim.

Benimkine de dikkatlice baksan anlar mısın ki? Çatlamak üzereyim meraktan.. Doktor 16. haftadan önce söyleyemem dedi... :bbo:
Bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen bütün arkadaşlar gözünüz aydın.. Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin..

valla anlayabilirim canım tabi senle ultrasona gelmem lazım :roflol: ya benim doktor da söylemiyodu küçük diye ama ben zıplayınca aaaa gördüm erkek diye dedi :roflol: sen de bu takdiği dene bakalım işe yarar mı kaydirigubbakcemile3

Kızlar İstanbul'a çok büyük yağış geliyor uyarıları kendini göstermeye başladı gök gürlüyor hava kapandı..

Aman dikkat edin kendinize ben çıkıyorum hepimiz Allah'a emanetiz...

Huzurlu geceler...

dikkat edin kendinize valla o haberleri izlerken kahroluyorum.hemen evlerinize gidin.

valla anlayabilirim canım tabi senle ultrasona gelmem lazım :roflol: ya benim doktor da söylemiyodu küçük diye ama ben zıplayınca aaaa gördüm erkek diye dedi :roflol: sen de bu takdiği dene bakalım işe yarar mı kaydirigubbakcemile3

Tatlım sen renkli ultrasonda mı gördün?
Valla 16. haftada görüşelim dedi kestirdi attı..Eşime diyorum bi gitsekdiye. O da ne meraksız bi insansa.. 16. hafta diyo başka da bişey demiyo..İki gündür başım dönüyo, kasıklarım ağrıyo falan gibi bahanelerle yer yapıyorum laelaelaelaelae İnşallah Pazartesi doktora gidicez... Gidince senin taktiğini denicem!!

gunaydin arkadaslara.s.
ayy canim yaaa ne kadar sanslisin yerim ben o balik gibi yuzen oglusunu masallah darisi en kisa zamnda bize insallah

canım sağol,tam balık yaa,zaten burcuda balık olacak erken gelmezse kereta...oğlNLA BENDE BALIĞIZ,TAM balık ailesi olacağız...

Sekie canım benim, bak burada göreceğin E ile başlayan her isim benim bir sevdiğimin ismi. Kuzenlerim, eşim, arkadaşlarım, akrabalarım, dayım vs... Hepsi de sevilen insanlar. Hepsi içinde çok güzel şeyler söylenir. İçerinde erkek bebek sahibi olursam kendi bebeğime koyacağım isim de var :) Kimseye yapam bu kıyağı seninle paylaşıyorum bak :p

Gördüğün üzere amma da çok E harfi ile başlayan tanıdığım var. :)

Edip, Eren, Ediz, Ekim, Ekin, Emek, Emin, Ener, Enis, Erdem, Esen, Ezel, Evren, Eser, Efgan, Egemen, Emir, Erim, Ender, Engin, Eray, Erdal, Ersen, Ersin, Ertan, Ertuğrul...

canım çok sağol,emir hoşuma gitti bu listedenezel güzel ama kızlarada çok koyuyorlar bu adı,ediz de hoş,ediz hun gibi yakışıklı olur belkikaydirigubbakcemile3,eray büyük oğlumun adı,onu koyamam artıkkaydirigubbakcemile3,eraylar bebekken çok hareketli büyünce biraz çok akıllı oluyorlar....ama çokta nazlı oluyorlar...hani bebişine düşünüyorsan...kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim kızlar, moralim çok bozuk gerçekten, doktoru değiştirecem kesinlikle, Canancım dediğin gibi bişey demeden başka doktora devam edecem, üçlü test var sırada naılolsa, onda da benzer bir sonuç alırsam, mecburen yaptırırım amniyosentezi, bu şüpheyle 9 ay geçer mi?

canım geçmiş olsun,bencede sen başka bir dr ye daha git,!ama kendi dr nede bencede bişey deme...sonra bakarsın hangisi iyi olursa onda kalırsın...

merhaba kızlar dün gece bir rüyaa gördüm.. öyle etkisinde kaldım ki anlatamam... :gitme:
rüyamda (hayır olsun deyin) ben bebeğimi dünyaya getirmişim. :emir_bebek: ama bana bir şey olmuş bebğimi emzirememişim hastanede yatmışım. :gitme: benim bebeğimi emzirsin diye bebeği ölen ( Allah cümlemizinkini korusun :Saruboceq: ) başka bir aileye vermişler. ve o aile benim bebeğimi vermek istemiyordu :1no2: kahroldum rüyamda "ama onu bir kere bile kucağıma almadım öpmedim koklamadım diyorum" adamlar yine yan çiziyorlardı :gitme: Allahım rüya oldğunu görünce binlerce kere şükrettim. Rabbim herkese bebğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

Tatlım sen renkli ultrasonda mı gördün?
Valla 16. haftada görüşelim dedi kestirdi attı..Eşime diyorum bi gitsekdiye. O da ne meraksız bi insansa.. 16. hafta diyo başka da bişey demiyo..İki gündür başım dönüyo, kasıklarım ağrıyo falan gibi bahanelerle yer yapıyorum laelaelaelaelae İnşallah Pazartesi doktora gidicez... Gidince senin taktiğini denicem!!

yok canım siyah-beyazdı ama çok net ki bacaklar kollar bir de doktor yakınlaştırıyor ya hemen göründü bacakları kolları oynuyordu zaten. sen kaç haftalıksın? pztesi gidince hemen görmesen de de bakalım aaaa bu erkek ya da kız diye bakalım işe yarar mı :roflol:

merhaba kızlar dün gece bir rüyaa gördüm.. öyle etkisinde kaldım ki anlatamam... :gitme:
rüyamda (hayır olsun deyin) ben bebeğimi dünyaya getirmişim. :emir_bebek: ama bana bir şey olmuş bebğimi emzirememişim hastanede yatmışım. :gitme: benim bebeğimi emzirsin diye bebeği ölen ( Allah cümlemizinkini korusun :Saruboceq: ) başka bir aileye vermişler. ve o aile benim bebeğimi vermek istemiyordu :1no2: kahroldum rüyamda "ama onu bir kere bile kucağıma almadım öpmedim koklamadım diyorum" adamlar yine yan çiziyorlardı :gitme: Allahım rüya oldğunu görünce binlerce kere şükrettim. Rabbim herkese bebğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

Hamilelikle beraber hepimiz fazlasıyla hassaslaştık ya onun etkisinde kalarak böyle bir rüya görmüşsündür canım. Hayırdır diyelim hayır olsun...

yok canım siyah-beyazdı ama çok net ki bacaklar kollar bir de doktor yakınlaştırıyor ya hemen göründü bacakları kolları oynuyordu zaten. sen kaç haftalıksın? pztesi gidince hemen görmesen de de bakalım aaaa bu erkek ya da kız diye bakalım işe yarar mı :roflol:

Yarın 13. hafta bitiyo.. Ama öğrenmek için her yolu deneyeceğimden emin olabilirsin :1ninca: delikafadulden

hamilelikte bu tür rüyalar görmek mümkün çok hasas olup çok düşünüyoruz ondan.ben de dün aklımdan binbir türlü şey geçti ağrılarım olunca eşim diyor gece habire korkup sayıklamışım.sen de üzme kendini sadece rüyaydı o.

bu arada erkek diye tutturdum gidiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama sonra bir süpriz olmasın.hem ben ultrasonda gördüm küçük bir çıkıntı vardı ilk ben dedim doktora erkek mi diye o da evet büyük ihtimalle dedi ve gördüğüm yeri gösterdi yani ne dikkatli baktıysam kaydirigubbakcemile3

kız senindemi erkek,bir prens daha demekki geliyor...mart erkek ayı oldu.....hayırlı olsun canıımmmmmmm

kaynana olacağız kız biz,cici anne olamayacağız,bizde erkek annesi kaynana,kız annesi cicianne denirde...kaydirigubbakcemile3

evet ya kaynanaaaa ay kulağa kötü geldi :roflol: ama biz iyi kaynana oluruz inşallah.ben belki yaparım ikinciyi hele bu doğsun büyüsün de.belki o zaman olurum cici anne kaydirigubbakcemile3

X