- 9 Ekim 2008
- 625
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.121
Aylincim, biber ve patlıcanın içlerini oyup ipe diziyorum, balkona asıyorum, güneşte tıkır tıkır kuruyorlar iyice, sonra toplayıp nem olmayan bir yerde muhafaza ediyorum, kışın nar ekşili soslu pişiriyorum bu dolmaları, yiyenler çok beğeniyor valla, annem boynuz kulağı geçti diyor :)))
Offf Esin saçmalama, ne intihar etme isteği, nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri, kendine gelllll.... dım tıs dım tıs devam et hayatına işte..
Ucundan bir yerden başla :)) Şimdi çiş söyletme ve kaka alıştırmalarını paylaşıyoruz mesela, seninki ne alemde, söylüyor mu çişini..?
Eski iş yerine mi döndün, yoksa yepyeni bir iş mi, nasıl gidiyor, kuzuya kim bakıyor sen işteyken.?
BİŞİ SORMAK İSTİYORUM
1- biberonu ne zaman bırakmalıyım
2- emziği ne zaman bırakmalıyım
3- benim kuzu anne ve gel dışında herangi bir kelime kullanmıyor istediği şeyleri beden diliyle anlatıyor bende çok anlayışlı olduğumdan hemen anlıyorum acaba hat mı ediyorum konuşmaya zorlasam mı
BİŞİ SORMAK İSTİYORUM
1- biberonu ne zaman bırakmalıyım
2- emziği ne zaman bırakmalıyım
3- benim kuzu anne ve gel dışında herangi bir kelime kullanmıyor istediği şeyleri beden diliyle anlatıyor bende çok anlayışlı olduğumdan hemen anlıyorum acaba hat mı ediyorum konuşmaya zorlasam mı
kolu tamamen iyleince emziği keselim o zaman artık aklı da erdiğinden çok arar oldu emziği daha fazla alışmadan kesmek en iyisi
SORU bardağa alıştırmak için özel bişi yapıyo musunuz ben nukun suluğunu aldım tavsiye üzerine ama bi faydası yok bence alışmasına sık sık bardakla su veriyoruz ama pek bi gelişme kaydedemedik
ya evet mutsuz olduğu her an emzik aranıyo düşerse acıkırsa dişi kaşınırsa uykusu gelincede alıyor tabi ama asıl sorun uyuduktan sonrada çıkarmıyor ağzındanBende almıştım alıştırma bardaklarından ama faydası yok dediğiniz gibi, normal bardağı daha çok seviyor hatta, her zaman dökmüyor ama riske giremem, bir süre daha beklemek en iyisi..
Esin, Cemy gündüzleri de mi emzik kullanıyor, benim küçük kene sadece gece uykuya dalana kadar istiyor, sonrasında kendi pıt diye atıyor zaten ama ben uykuya dalarkende kullanmasın istiyorum, tekrar deneyecem bıraktırmayı, bakalım başarabilecek miyim..?
Rotayı okumamışım, her işi yarım yapıyorum bugün.
Benim oğlu 6 aylıkken rota geçirdi, aşı olduğumuz halde kapmış nasıl olduysa.... Çok hafif atlattı, iki günde toparladı, doktor aşı olduğu için hafif geçirdi demişti. Su kaybına çok dikkat etmek lazım diye biliyorum, eğer su kaybı tehlikeli düzeyde değilse hastaneye yatırmıyorlar.
Geçmiş olsun.
Müberra çok geçmiş olsun kızına ve yeğenine, rota virüsü bence hafife alınmamalı, ishal ve kusma ile birlikte çok sıvı kaybı yaşanıyor malesef, dediğin gibi hastaneye de aşırı sıvı kaybı yoksa yatırmıyorlar ve diğer açıdan hastanede yatması da tehlikeli, hastanelerde daha çok mikrop var bence, inşallah çabuk düzelirler, insan kıyamıyor küçücük çocuğu o halde görünce..