- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.101
Esin beni de güldürdün valla :)) Bir yerde okumuştum, tuvalet eğitimi için çişlerini, en az bir kere altları ıslanacak ve bacaklarından aşağı akacak şekilde donlarına yapmalarının çok faydası varmış, o zaman çok komik ve saçma gelmişti, benim küçük kene de ilk yaptığında çok korkmuştu ama şimdi alıştı, kakadan da genelde korkuyorlar, vücutlarının bir parçasının koptuğunu sanarlarmış, küçük kene kakasını görünce hayretle ''anne bu neee'' diye bağırıp kaçmıştı, kakadan uzaklaşıp geriden ''bu ne, bu ne'' diye işaret edip defalarca sormuştu, tatlı bir dille anlatıp, korkulacak bişey olmadığına ikna etmek gerekiyor ama şu an kavrayamadıkları için anlamıyorlar, hala kakasını bezinin dışında, wc de yada oturakta görürse korkuyor.. Alışacaklar ama ne yapalım, böyle böyle öğrenecekler, ilk kez kilot giydirdiğimde eğilip eğilip bakıyordu mesela şimdi bezi bağlatmak istemiyor, bezsiz kilotla gezmek istiyor, öğle uykusunda bile altını hiç ıslatmadan uyanabiliyor artık..
Burcu, sizde ışık gördüm ben, çok zorlamadan başlayabilirsiniz bence eğitime, hazır senin bücürük, önce yaptıktan sonra söylüyorlar sonra yapmadan önce haber veriyorlar..
Ay Yazgı aynı Pelin'i anlatıyorsun. Kaka yaparken Pelin'in de bi köşesi var hep oraya gidiyor. Annem tuvaletine gidiyor diyo:)
Pelin'în de aynı söylediğin dişleri çıkıyor.Bizimki de uç vermiş. Ve aynı söylediğin belirtiler var.. Alt değiştirmekten ilallah geldi. Hızına bez yetiştiremiyoruz!! Tam da şu en sıcak günlerde zaten huysuz olan kızımın bi de bu dişler yüzünden huzursuzluğu başladı.Allah yardımcımız olsun..
bişey yapmasınlar canım,yapacak bişey yok zati :))
hatta benim Alp in kaka yapış esnasındaki hareketleri hoşuma bile gidiyor,o duduşları büzüyor,ıkınıyor,kızarıyor,saklanıyor
sakın ha ne istifası sonra kk ya giremezsin vaktin olmaz sakın etme istifaaaPeri, hoşgeldin, hayırlı olsun.
Aylin, güle güle oturun. Çok yoruldun ama değecek inşallah, güzel günleriniz olsun yeni evinizde. Ben dün akşam yine bezsiz bıraktım, çişşş dedi, gel gidip yapalım dedim, dediğim an çömelip salonun ortasına kakasını yaptı. Sonra biraz şaşırdı, bana baktı, olabilir annecim falan dedim, yine banyoya koştu. Bezsiz bırakmak da kesin çözüm değil yani :))
Böyle yazdığıma bakmayın, şu an acayip sinirliyim, bugün istifa etmezsem kolay kolay etmem. Mümkünse biriniz bas istifayı kurtul deyin, çok daraldım.
hoşgeldiinnn tanışamamıştık zannederim ben esinnnnngünaydın
artık bende varımm aranızda tekrar çalışmaya başladım
Günaydın
Üstünden kamyon geçmiş bir anneden günaydın,yorgunum çoook yorgunum,yatsam günlerce uyusam elimi hiçbir işe sürmesem oooof of
Sonunda taşınanlar kervanına katıldık,hala eksiklikler var tabi ama en azından ev yaşanacak durumda, Kero nun gözleri döndü tabi herşey farklı geliyor,herşey tam onun için karıştırılacak durumda, sonunda bir odası da var ama hiiç gitmiyor bile, oyuncaklarıyla oynamaya bile gitmiyor, salona gelip vitrinden bişey alıp kaçıyor
Tuvalet eğitiminden bahsetmişsiniz, bizim lazımlık tuvalette öööylesine duruyor, daha oturttuğumda tutturmasını beceremedim, zaten hemen kalkıp gitmek istiyor, bigün bezsiz bırakayım ben de altına yapsın ama halıları yeni yıkattım yahu
Peri, hoşgeldin, hayırlı olsun.
Aylin, güle güle oturun. Çok yoruldun ama değecek inşallah, güzel günleriniz olsun yeni evinizde. Ben dün akşam yine bezsiz bıraktım, çişşş dedi, gel gidip yapalım dedim, dediğim an çömelip salonun ortasına kakasını yaptı. Sonra biraz şaşırdı, bana baktı, olabilir annecim falan dedim, yine banyoya koştu. Bezsiz bırakmak da kesin çözüm değil yani :))
Böyle yazdığıma bakmayın, şu an acayip sinirliyim, bugün istifa etmezsem kolay kolay etmem. Mümkünse biriniz bas istifayı kurtul deyin, çok daraldım.
günaydın
artık bende varımm aranızda tekrar çalışmaya başladım
günaydınlaaaaarrrr dım tıs dım tıs naaber kızlar dım tıs dım tıs hayatımda iyi giden hiç bişi olmadığı halde dım tıs dım tıs bu sabah neşe doluyum dım tıs dım tıs tek ndeni dinlediğim müzik ve işe arabayla gelmiş olmak dım tıs dım tıs ne kadar basit bi insanım anlamıyo bu insanlar beni hadeeee dım tıs dım tıs ‪Zaz - Je Veux‬‏ - YouTube herkese muhteşem bir gün dileğiyleeeee
sakın ha ne istifası sonra kk ya giremezsin vaktin olmaz sakın etme istifaaa
hoşgeldiinnn tanışamamıştık zannederim ben esinnnnn
yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bi gün ayarlayın da tebriğe geleyim
Günaydın, bende çok uykusuzum, küçük kene sabah kadar döndü durdu, kendi kendine söylendi, haliyle beni de uyutmuyor..
Aylincim, güle güle oturun yeni evinizde, yorgunlukların çabuk geçer inşallah..
Burcu, daha geçen gün iyi ki çalışıyormuşum diyordun, ne oldu şimdi yahuuu..? İstifa et kurtul demeyecem işte, ben edemiyorum sende etme, banane (bencil smile)
Bebelerin altını açık bırakın bence, halıları bende yeni yıkattım ve sermedim, kilim attım ortalara, ilk başlarda çok kaza oluyor, evin orta yerine işiyorlar ama zamanla öğreniyorlar, biraz daha deneyin derim ben kış gelince daha zor olur çiş alıştırmaları çünkü..
Gülşan ın hepinize selamı var, hayırlı ramazanlar diliyor, bilgisayarı bozukmuş, topiğe giremiyormuş..
Dün, şirkette elektrikler kesildi, bende netten koptum haliyle, Yazgıyı sınava tabi tuttuydum, cevap yazamadım, Yazgıcan, bu işleri yeni öğrenmene nazaran çok iyi, kocaman bir aferin aldın, kpeder doğru demiş, taze fasülye için biraz daha bekle, hatta domates içinde daha vakit var, az olduğunu düşünüyorsan biraz daha ilave yaparsın, hem ucuzlamış olur o zamana..
Bende hafta sonu pazara gittim ama istedğim gibi sebzeler bulamadım, kurutmak için biber ve patlıcan alacam bu hafta, güneş etkisini yitirmeden kurutmam lazım, fasülye ve domates için bir süre daha bekleyecem.. Vişne almak isteyenler zamanını kaçırmayın 1-2 haftaya kalmaz biter, uyarayım dedim..
Salonun ortasına derken???? halının üstüne mi????yahu ben yapamam böyle,demin de söylediğim gibi halılar yeni yıkandı,cinnet geçiririm
Günaydın, bende çok uykusuzum, küçük kene sabah kadar döndü durdu, kendi kendine söylendi, haliyle beni de uyutmuyor..
Aylincim, güle güle oturun yeni evinizde, yorgunlukların çabuk geçer inşallah..
Burcu, daha geçen gün iyi ki çalışıyormuşum diyordun, ne oldu şimdi yahuuu..? İstifa et kurtul demeyecem işte, ben edemiyorum sende etme, banane (bencil smile)
Bebelerin altını açık bırakın bence, halıları bende yeni yıkattım ve sermedim, kilim attım ortalara, ilk başlarda çok kaza oluyor, evin orta yerine işiyorlar ama zamanla öğreniyorlar, biraz daha deneyin derim ben kış gelince daha zor olur çiş alıştırmaları çünkü..
Gülşan ın hepinize selamı var, hayırlı ramazanlar diliyor, bilgisayarı bozukmuş, topiğe giremiyormuş..
Dün, şirkette elektrikler kesildi, bende netten koptum haliyle, Yazgıyı sınava tabi tuttuydum, cevap yazamadım, Yazgıcan, bu işleri yeni öğrenmene nazaran çok iyi, kocaman bir aferin aldın, kpeder doğru demiş, taze fasülye için biraz daha bekle, hatta domates içinde daha vakit var, az olduğunu düşünüyorsan biraz daha ilave yaparsın, hem ucuzlamış olur o zamana..
Bende hafta sonu pazara gittim ama istedğim gibi sebzeler bulamadım, kurutmak için biber ve patlıcan alacam bu hafta, güneş etkisini yitirmeden kurutmam lazım, fasülye ve domates için bir süre daha bekleyecem.. Vişne almak isteyenler zamanını kaçırmayın 1-2 haftaya kalmaz biter, uyarayım dedim..
BOSNA SİMENAY ESİN teşekkür ederim bende hoşbuldum
adım müberra esincim bosna ve simenay bilirler belki facedede varlar :)
simenaycım: ohooo okadar cok sey varki nerden başlasam
Aylincim, biber ve patlıcanın içlerini oyup ipe diziyorum, balkona asıyorum, güneşte tıkır tıkır kuruyorlar iyice, sonra toplayıp nem olmayan bir yerde muhafaza ediyorum, kışın nar ekşili soslu pişiriyorum bu dolmaları, yiyenler çok beğeniyor valla, annem boynuz kulağı geçti diyor :)))
Offf Esin saçmalama, ne intihar etme isteği, nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri, kendine gelllll.... dım tıs dım tıs devam et hayatına işte..