- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.101
Esin beni de güldürdün valla :)) Bir yerde okumuştum, tuvalet eğitimi için çişlerini, en az bir kere altları ıslanacak ve bacaklarından aşağı akacak şekilde donlarına yapmalarının çok faydası varmış, o zaman çok komik ve saçma gelmişti, benim küçük kene de ilk yaptığında çok korkmuştu ama şimdi alıştı, kakadan da genelde korkuyorlar, vücutlarının bir parçasının koptuğunu sanarlarmış, küçük kene kakasını görünce hayretle ''anne bu neee'' diye bağırıp kaçmıştı, kakadan uzaklaşıp geriden ''bu ne, bu ne'' diye işaret edip defalarca sormuştu, tatlı bir dille anlatıp, korkulacak bişey olmadığına ikna etmek gerekiyor ama şu an kavrayamadıkları için anlamıyorlar, hala kakasını bezinin dışında, wc de yada oturakta görürse korkuyor.. Alışacaklar ama ne yapalım, böyle böyle öğrenecekler, ilk kez kilot giydirdiğimde eğilip eğilip bakıyordu mesela şimdi bezi bağlatmak istemiyor, bezsiz kilotla gezmek istiyor, öğle uykusunda bile altını hiç ıslatmadan uyanabiliyor artık..
Burcu, sizde ışık gördüm ben, çok zorlamadan başlayabilirsiniz bence eğitime, hazır senin bücürük, önce yaptıktan sonra söylüyorlar sonra yapmadan önce haber veriyorlar..
Bu İklim büyümüş de küçülmüş gibi maşallah. Pelin daha 'Hav' 'miyav' 'hoppa' 'mam' gibi bikaç kelimeden başka bişey demiyo. Ha bi kere de kazara 'anne' demişliği var o kadar. Tuğra da İklim de böyle özneli yüklemli tümleçli tamlamalı fln cümleler kurunca imreniyorum valllah!