- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.161
Yurt dışı seyahati çocukla zor oluyormuş hakkaten, ben pek gezemedim bu yüzden, sürekli dışarıda uyudu zilli, sen yine iyi gezmişsin, bende hasta etmeden geldim çok şükür ama geziden bişey anlamadım, en çok küçük Kene eğlendi, ona yaradı benim seyahat :))
Başınıza ne geldi merak ettim, kötü bişey değildir inşallah.. İtal.ya ya gitmeyi bende çok istiyorum, çok merak ediyorum, ayrıca bizim ülkemiz yabancı ülkelerden çok çok daha güzel kesinlikle... Ülkemizin kıymetini hiç bilmiyoruz, bunu bir kere daha anladım..
Yurt dışı seyahati çocukla zor oluyormuş hakkaten, ben pek gezemedim bu yüzden, sürekli dışarıda uyudu zilli, sen yine iyi gezmişsin, bende hasta etmeden geldim çok şükür ama geziden bişey anlamadım, en çok küçük Kene eğlendi, ona yaradı benim seyahat :))
Başınıza ne geldi merak ettim, kötü bişey değildir inşallah.. İtal.ya ya gitmeyi bende çok istiyorum, çok merak ediyorum, ayrıca bizim ülkemiz yabancı ülkelerden çok çok daha güzel kesinlikle... Ülkemizin kıymetini hiç bilmiyoruz, bunu bir kere daha anladım..
selam:))
nasılsnız?çok özledim sizleri....arada bakabiliyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı zira Nihan bana kabus gibi bir ay yaşattı...taşınma sırasında hasta oldu kulak iltihabı oldu ki ilk kez başımıza geldi durdu durdu ağladı bağırdı...ve bu kadar yabani olduğunu bilmiyordum her gördüğüne ağladı kaçtı kucağımdan inmedi ...bu sıcakta bana yapışması eziyete dönüştü tek kelimeyle.
tam düzeldi Trabzona dönmem gerekti dedeim cenazesi için yold yine huysuzlandı...sıcaktan isilik oldu...korkusundan denize girmedi...emdi de emdi....ben unutur yavaş yavaş diye umutlanırken o daha da yapıştı.
şurda ancak 3 gündür babaaanesine ve dedesine gitmeye başladı.küçük halasıyla oynuyor Allahtan....ben de biraz nefes alabildim.Düzcedeyim bu arada.
Meral, nerde gördün anacım sen bu leyleği havada, söyle de oralardan geçerken yukarı bakayım ben de :)))
Hanifecim hoşgeldin... Nihan'a geçmiş olsun. Hava değişimi, yabancı insanlar, hastalık falan derken huyu değişmiştir biraz, düzelir annesi.
sen de Rusyaya gidecektin di mi? nasıl geçti sahi, bebelerle zor cidden, herşeyi onlara göre programlıyor insan ister istemez, dediğin gibi daha çok onları eğlendirme üzerine kurulu oluyor artık tatillerde
hee disneylanda gittik iki gün, Furki bayıldı tabi ama Eyo pek bişi anlamadı, 2-3 şeye bindi ama onlardan da pek keyif aldı denemez..o anca koşturmayı bişeyleri kurcalamayı falan seviyor, onu salayım yollara ne yaptığına da karışmayayım ondan mutlusu olmuyor:))
Meralcim hoş geldin....
hatırlağıdım kadarıyla Burcucum da yeni bakıcı bulmuş hayırlı olsun diyeyim.
Pınarın düşük yaptığını da okumuştum Allah hakkında hayırlısını vermiştir mutlak başı sağolsun.
çiş çalışmalarını okudum ki ben onu düşünemedim bile Nihanın hallerini yazdım az önce...
sen de Rusyaya gidecektin di mi? nasıl geçti sahi, bebelerle zor cidden, herşeyi onlara göre programlıyor insan ister istemez, dediğin gibi daha çok onları eğlendirme üzerine kurulu oluyor artık tatillerde
hee disneylanda gittik iki gün, Furki bayıldı tabi ama Eyo pek bişi anlamadı, 2-3 şeye bindi ama onlardan da pek keyif aldı denemez..o anca koşturmayı bişeyleri kurcalamayı falan seviyor, onu salayım yollara ne yaptığına da karışmayayım ondan mutlusu olmuyor:))
Hoşgeldin, özledik seni..Taşınma ve karmaşa yaşamanız Nihan ı da etkilemiştir muhakkak psikolojik olarak, sana yapışması ondan da olabilir, üstüne hastalıkta eklenince.. Kıyamam kuzuma yaa, çok geçmiş olsun.. Trab.zona gitme hikayenizi anlatacaktın sen hani..? Düz.ce çıkmıştı kura da sonradan Trab.zon.a nasıl döndünüz..?
sağol Yasemincim ben de çoook özledim.
o il dışı tayin döneminde benim düzcye çıkmıştı ya tayinim eşimin de trbzona çıkmıştı.(ikimizinde tayin hakkı vardı)benimki akçkocaya yakın ama merkeze bağlı bir köydü.orada göreve başlasaydım eşim sadece düzce merkezi isteyebilcekti eş durumu özründen dolayı.ikimizde gidiş geliş yapıyor olacaktık Nihan a bakılabilmesi için ben 20km eşim en az 40 km yol gidecektik hergün.babaannesi merkeze gelip gidemezdi hergün.
bu nedenle ben iptal dilekçesi verdim.eşimde trbzonda göreve başladı onun yine gidecek yolu var 18km ama sadece eşin olduğu ilçeyi isteme zorunluluğumuzdan dolayı ben de akçaabtı (ki merkezde eve yakın okullların açılma itimeli çok çok fazla,)isteyebilceğim bu durumda...annemler orda oturdukları için Nihana bakılması ve bizim yol durumumuz daha kolay olacak inşallah.
birinci aşama başvurular alındı eş durumu için başvurum kabul edildi çok şükür ayın 8inde 2.aşamada okullar açılacak tercih yapacağım.inşallah güzel okullar açılır.
Walla canlar çok olmuş girmeyeli, konulara epeyce fransız kalmış vaziyetteyim
Hanife siz taşındınız mı cnm? tatile gittiniz sandım ben, düzcede misiniz şimdi hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Burcum evet yaw sizin tatil nasıl geçti? walla ne yalan söyleyeyim ben oralarda yürüyüp dururken keşke türkiyede bi otele gidip şöyle ayaklarımızı uzatsaydık, kuzuyla havuza denize girseydik diye düşünmüştüm:))
Bi de bakıcın değişmiş, iyidir inş. şimdiki, doruk bunu da sevdi mi?
sağol Yasemincim ben de çoook özledim.
o il dışı tayin döneminde benim düzcye çıkmıştı ya tayinim eşimin de trbzona çıkmıştı.(ikimizinde tayin hakkı vardı)benimki akçkocaya yakın ama merkeze bağlı bir köydü.orada göreve başlasaydım eşim sadece düzce merkezi isteyebilcekti eş durumu özründen dolayı.ikimizde gidiş geliş yapıyor olacaktık Nihan a bakılabilmesi için ben 20km eşim en az 40 km yol gidecektik hergün.babaannesi merkeze gelip gidemezdi hergün.
bu nedenle ben iptal dilekçesi verdim.eşimde trbzonda göreve başladı onun yine gidecek yolu var 18km ama sadece eşin olduğu ilçeyi isteme zorunluluğumuzdan dolayı ben de akçaabtı (ki merkezde eve yakın okullların açılma itimeli çok çok fazla,)isteyebilceğim bu durumda...annemler orda oturdukları için Nihana bakılması ve bizim yol durumumuz daha kolay olacak inşallah.
birinci aşama başvurular alındı eş durumu için başvurum kabul edildi çok şükür ayın 8inde 2.aşamada okullar açılacak tercih yapacağım.inşallah güzel okullar açılır.
Hadi hayırlısı, inşallah herşey gönlünce olur, sizin bu tayin işleri de zor yaa, hele çocuk olunca, Allah tan eşinin bulunduğu bölgeye gidebiliyorsun, benim bir arkadaşım var, kendi doğu da eşi batı da, şimdi bebekleri de var, birleşemediler orta nokta bir yerde, çok üzülüyorum onlara..
ayy yicem ben bu kuzuyu:)) saklambaç oynamayı da bilirmiş demek minik erkek, hayret ya nasıl ses vermemiş çıkmamış onca zaman:)) eymen hemen ben bulmadan cee diye çıkıveriyor, size de geçmiş olsun:)
Hanifecim hakkınızda hayırlısı olsun cnm, demek trabzona gidiyorsun, daha iyi olmuş kendi memleketin bea
Burcucum güven probleminde haklısın sonuna kadar...inşallah bu sefer her şey daha iyi olacak...
o minik cüce de iyi korkutmuş seni cidden...az hınzır değil Doruk paşa...
Meralcim biz trbzona taşındık.ama şu an Düzcedeyim ayın 15inde yeni görev yerim belli olacak inşallah o zaman döneceğim en az 3 yıl trbzondayım...sonrası Allah kerim.
pınar annesininbebiki evet. sen gittikten kısa süre sonra hamileyim demişti.düşük olayını ne zaman okudum hatırlamıyorum geçen ayın ortaları olabilir.
sağol Merlacim.evet memleketim annne-babamın yanı da 3 yıll sonra eşim benim memlekete gidelim şimdi dediğinde ayrılmak çok zor olacak sırf bu yüzden gitmeyi istemezdim ama hakkımızda hayırlısı buymuş.tabiki şu an için durumdan son derece memenunum hamdolsun:))