- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.081
Evet saklama koşulları çok önemli bence de, dolapta iken bile bozulabiliyor, sen özellikle dikkat et zaten, küçük adam pek hassas hakkaten..
Tuvalet eğitimi için geç kalmadın ama yaz günü bırak altı açık gezsin, bahçenizde varmış ne güzel, bu arada hem pişiği geçer hemde yavaştan alışır çişini söylemeye..
sık sık açıyorum çıplak gezdiriyorum yalnız dün annemin ısrarıyla kilot giydirmiştim altı ıslanınca korktu çişinden normalde uzağa fışkırtıyo ya çıplakken hayran hayran seğredip dokunmaya çalışıyo ama bu sefer direk altı ıslandı korkudan ağladı bide tam banyodayken eğilip kaka yaptı sonra kalkıp yaptığı şeyi görünce yine korkudan bana doğru gelip kucağına al dedi ağladı(kucağına al dedi derken ellerini uzattı yani)
Slm Canlar....
uzun bir Tatilden sonra malesef tekrar Almanyadayiz...
1 hafta Antalya cok güzel gecti kuzu cok eglendi. Kayseri ztn cok güzeldi.
Oraya o kadar alismisizki su anda burda acayip ruhum daraliyor kendimi nefes alamiyor gibi hissediyorum
Tugra tek tek ordakileri sayiyor ve sonra yok diyor. Oda cok zorlaniyor belli, durup durup bagiriyor.
Orasi kalabalikdi simdi yine iki basimiza kaldik üüüüfffff....
Umarim herkes iyidir kuzularin keyfi yerindedir, gecmis cok fazla oldugu icin bakmadim.
Oglusum artik kel, hic begenmedim sevmedim bu halini
Cenesi her zamanki gibi hic durmuyor sürekli konusuyor. Son bi kac gündür birsey yapacagi zmn sormaya basladi.
Mama yiyimmi, Arabaya biniyimmi felan. üst giyerken savasiyoruz, giymiyom diyo kaciyo.
Istahi hala pek yok.
Izin sonrasi bu tuhaf igrenc duygu ve yalnizlik disinda hersey yolunda cok sükür.
oooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.
biz hala boya yapamadık,hallederiz kocam sağolsun,erteliyorda erteliyor:95:.
Slm Canlar....
Oraya o kadar alismisizki su anda burda acayip ruhum daraliyor kendimi nefes alamiyor gibi hissediyorum
Tugra tek tek ordakileri sayiyor ve sonra yok diyor. Oda cok zorlaniyor belli, durup durup bagiriyor.
Umarim herkes iyidir kuzularin keyfi yerindedir, gecmis cok fazla oldugu icin bakmadim.
Cenesi her zamanki gibi hic durmuyor sürekli konusuyor. Son bi kac gündür birsey yapacagi zmn sormaya basladi.
Mama yiyimmi, Arabaya biniyimmi felan. üst giyerken savasiyoruz, giymiyom diyo kaciyo.
Istahi hala pek yok.
Izin sonrasi bu tuhaf igrenc duygu ve yalnizlik disinda hersey yolunda cok sükür.
oooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.
Alpiş için daha var demek ki wc eğitimine, sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun, eninde sonunda hepsi de söyleyecek nasılsa :))
Demek badana boya yapamadınız, şimdiye bitmiştir diye düşünmüştüm bende.. Ahh bu erkekler, üşengeçler...
Madem badana olmadı, pazara gittin mi, neler aldın, neler yaptın anlat bakalım, sınav başladı :))
hoşgeldiniiiz tatilin en kötü tarafı bitmesidir bencede ama alışırsınız yinede evim evim güzel evim bana sorarsanSlm Canlar....
Istahi hala pek yok.
yok canım bizimkinin de bu yaz alışacağı yok bana sorarsan kaka yaparken gözümün içine bakıp ıkınıyo ben ordan anlıyorum suratı fln kızarıyo ha bide kokusuna uykudan bile uyanyo insan olmadı ççle anlıyoruz altını doldurduğunuoooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.
hoşgeldiniiiz tatilin en kötü tarafı bitmesidir bencede ama alışırsınız yinede evim evim güzel evim bana sorarsan
yok canım bizimkinin de bu yaz alışacağı yok bana sorarsan kaka yaparken gözümün içine bakıp ıkınıyo ben ordan anlıyorum suratı fln kızarıyo ha bide kokusuna uykudan bile uyanyo insan olmadı ççle anlıyoruz altını doldurduğunu
evet yaa insan yemiş gibi kokuyor,dişlerim dökülüyor,kafam güzel oluyor kokudan:89:heleki bezlerinin durduğu çöp kutusu aman yarabbim,yaz diye sinek oluyor derdim ama olmuyor,sinekler bile yanaşmıyor,yanaşan sineklerde bir hoş olup bayılıyor
bizimkide ıkınıyor ama ben ona bakınca ya saklanıyor yada eliyle yüzünü kapatıyor.
Tatilinizin güzel gerçmesine sevindim Zelihacım. Ben bir haftalık Bursas seyehati dışında hep Kayseri'deydim. Keşke görüşseydik..Slm Canlar....
Istahi hala pek yok.
Ay Yazgı aynı Pelin'i anlatıyorsun. Kaka yaparken Pelin'in de bi köşesi var hep oraya gidiyor. Annem tuvaletine gidiyor diyo:)oooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.
Alpiş için daha var demek ki wc eğitimine, sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun, eninde sonunda hepsi de söyleyecek nasılsa :))
Demek badana boya yapamadınız, şimdiye bitmiştir diye düşünmüştüm bende.. Ahh bu erkekler, üşengeçler...
Madem badana olmadı, pazara gittin mi, neler aldın, neler yaptın anlat bakalım, sınav başladı :))
ya tmm da bi insan uyurken kaka yapar sonrada rahatsız olup uyanmaz mı uyandırıp huzursuz etmiyim uyanır diyorum sabaha kadar kokudan uyuyamıyorum o da bana ina uyanmıyor pişiği varsa mecbur uyandırıyorum ama pişiği yoksa beyimizin keyfini bekliyoruzAllah seni kahretmesin, ben de ne anlatıyor bu diyorum, dişlerim dökülüyor falan diye :)))
Napsın çocuklar be, siz rahatsız olmayın diye kakalarına parfüm sıkacak halleri yok :)
Allah seni kahretmesin, ben de ne anlatıyor bu diyorum, dişlerim dökülüyor falan diye :)))
Napsın çocuklar be, siz rahatsız olmayın diye kakalarına parfüm sıkacak halleri yok :)