2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi hastalığın falan mı var yoksa
hmm canım üzme kendini oluyor her iş yerinde böle şeyler bendede var başımda büsürü dert iş yeriyle alakalı
sende ne oldu ???
valla yaaa sayfaları okumaktan bitiremiyordum eskiden
ama sadece okuyodum yazmaya gelince benimki muhakaka uyanıyordu çok sıkıntılıydı bebekliğimiz

işte söylemek istediğim buyduo daha bakarken anlıyorum ne istiyeceğini anlamazsam sinirleniyor bende asabi olmasın diye hemen yapıveriyorum onun dışında sık sık konuşuyoruz mesela ben telefonla konuştuksan sonra o bıdı diyo ben patron diyorum o bıdı bıdı diyo ben rapor sordu diyorum o bıdı bıdı bıdı diyo ben bencede hafta sonu işsorulmaz diyorum vs vs

İki hastalığım var :)
Hipoglisemim var epeydir, yediklerime dikkat ederek, aç kalmayarak onu idare ediyorum.
Doğum sonrasında ortaya çıkan hipertiroidim var bir de, asıl beni zorlayan ve tehlikeli olan o, ilaç tedavisi ile iyi gibiyim. Bu hafta kan tahlili yaptıracam, asıl o zaman belli olacak ak koyun kara koyun...

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberler alırsın inşallah sonuçlardan
ak koyun çıksın inşallah :)

mrb kızlarrr
oruç nası gidiyo tutanınız warmı. benim iyi gidio çok şükür melike bana kıyak geçio saolsun 10 a kadr uyuyoruz. odasını ayırdığımdan beri çok rahat we güzel uyyuor park yatagını toplicam artık yerde minderde yatıo hem boyuna hem eninie o kadar rahat uyuyo ki döne döne o yüzden bir kere kalkıyor artık.
çiş eğitimimiz devam günde 3 kere fln kaçırıyor gece bir kere kaçırıyor dierlerinde uyanıp yapıp geri yatıor kakayı tuvalette su oynarken yapıo bitirince poposunu silmeye çalışıo. o söylemio hala. ben her oturttugumda yapıo ama. bende sık sık götürüyorum sabah yaptırdım yatagındao ynarken gözüme baka baka yaptı nie yaptın fn dedim deiştirdik sonra 5 dk sonra tekrar yaptı aa olmuo fln dedim. yeni yaptıgı için götürmemiştim. böyle kazalar normal diolar bakalım ne zmn ogrencek. sıcakta o naylon şeyi poposundan kurtardıgım için mutluyum ama. pikniğe gittik iki gün ordada sürekli götürdüm yaptırdım. bütün ağaçları suladık artk heryer daha fazla yeşil:) umarım herkes iyidir hepinize iyi ramazanlar diliyorum. duaya ihtiyacı olan arkadaşlarım bu ay çok bereketli we duaların dönmediği bi ay samimi we yürekten allaha dua ediniz umarım kabul olur bir sevaba 10 sevap werildiği bi ay. mesela kuran okuyorsunuz diyelim her harfe 10 sevap weriliyor ne güzel... hayırlı ramazanlar...

merhaba!
4 günlük Sarımsaklı daki ''deniz-güneş-yemek'tatilimiz bitti ,istanbul a döndük.gidişimiz 8 saat sürdü,Gül 2 saat uyudu yolda ,rahattı ama dönüşümüzü Bandırmadan feribot ile döndük -çok yorulmasın diye.tatilde iken Gül bol-bol yürüdü,yaramazlık yaptı-hep merdeven çıkmak istedi,hep su içmek istedi,birşey yemedi-ayran ve pilav ile beslendi,denize soktuk -çok sevdi ama kucağımdan inmeden çırptı bacakları ve kolları ..çok sevdi ama..
dönüşte feribot ta oyun parkı gibi yer bulduk,bol bol oynadı orada ama nedense(!)hem en yaramzların peşine takılmak istedi:)
döndüğünde evini çok özlediğini fark etmiş olmalı ki,herşeye -oyuncak,yastık ,tv -çok pozitif tepki verdi..onun çok sevdiği yulaf ezmesi yaptım(bildiğiniz yulaf ezmesi kaynar su ile karıştırıyorum,üstüne çok az yoğur koyup,mama-lapa şeklinde veriyorum..-bir tabak yedi :)ve çok yorulmuş olmalı ki ,satt 7 kalkan kızım ,saat 8 uyandı bugün.
gelelim mevcüt konulara-kışa hazırlık olarak :)dönüş yolunda siyah dut konsantresi (köy yapımı)aldık-kışın su ile karıştırıp içeriz diye
Yasemin ve diğer tecrübeli arkadaşlara ricam adım-adım anlatın ki ,öğrenelim biz-bilmeyenler grubu ..kışa hazırlık bilgim sadece kurtlu meyve-sebze olmaz ,en tazesi ve iyisi olanlar uygun o işlemler için
Tuvalet eğitimi ben biraz bekliyorum-daha yeni yürüyor kızım,kakasını -bir problem yoksa,uyanır-uyanmaz yapar ..çişini bazen tahmin edebiliyorum..
su hertürlü bardaktan,1.5 lt su getirir bize-kapağını doldurup veririz,0.2 lük olanları -H*yat su özel kapaklı yapmış -öyle veriyorum,suluk da kullanır, içer ...ama bazen yutar ,bazen:)fışkırtır suyu ..serinlenmek amacı ile herhalde

Esmiracım, pek bir ruhum okşandı valla, beni tecrübeli bulmana mutlu oldum, ne öğrenmek istiyorsan seve seve yazarım, ben uzun uzun yazıpta sizleri sıkmayayım diye detaya inmiyordum :))
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim, Gül artık iyice yürüyor demek, yakında koşmaya da başlar, yandın :)))

Selam Burcito şu hale bak bi tek sen ve ben varız on-line şu saatte:)) desenize topiğe pek uğramayan bi ben değilmişim:)
geçen gün ani gelen misafir nedeniyle aniden çıktım ben de topikten ama sonra haftasonu okudum biraz, bana hoşgelmişsin demişsin başka da diyecek sözün yokmuş:76: açıklama bekliyorum

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, hepimizin duaları kabul olsun günahları affolsun inş. bu hayırlı ayda
Bu sene oruç tutuyorum inş. Allah kabul ederse, dün beklediğimden kolay geçti daha çok zorlanırım sanıyodum, Allah herkesin yardımcısı olsun

Hee gördün mü sonunda Merolayn, ben de bunu sormanı bekliyordum :)
Senden uzun süre ses çıkmayınca, kk adına telefon ettim. Telefonun niye sürekli kapalı be kadın, daha da merak etmemize sebep oldun :)
Yine mi numaranı değiştirdin? Değiştirdiysen, ben sana geçen sefer küsmedim mi niye zamanında haber vermiyorsun diye (oklava smile).
Açıklamam bundan ibarettir :)
Hayırlı ramazanlar olsun...

Meralcim hoşgeldin, Allah kabul etsin orucunu ve sana da hayırlı ramazanlar..
Ben hep buralardayım ama kendi kendime yazmayım diye sessiz sessiz bakıyom bir köşeden öyle :))
Sende uzun zamandır yoktun ama nedenini biliyorum, okudum yazdıklarını, çocuklar nasıl, yurt dışı seyahati nasıldı, anlat biraz..?

Merve, Melike'nin çiş çalışmaları süper valla, maaşallah...

Artık mesajlarımdaki yazı tipini değiştirmeyecem, zaman kaybı oluyor, sıkılıyorum, bilginize :)

heee ondan sebep demek:)) yok telim aynı cnm, pek evde durmadım ben, yurtdışında özellikle kapattım, yalovaya giderken de şarjımı götürmeyi unutmuştum:)) kızma bana bea

hoşbulduk cnm, seyahat güzeldi ama yorucuydu be Yasemincim, e yeni biyere gitmişsin gezip görmemek olmaz, yürü Allah yürü hele bi de Eyoyla:)) Ama çok sıkıntı çıkarmadı yine de hamdolsun, en azında hastalanmadı hiç:))
Paris ve Milanoya gittik cnm, bana göre İstanbul ikisinden de güzel walla..Fransızları sevdim sıcakkanlı,güleryüzlü insanlar ama İtalyanlar pek bi soğuk..hee parise iner inmez başımıza geleni de yazarım az sonra eyo uyanmamış olursa tabi:))

Merve, Melike'nin çiş çalışmaları süper valla, maaşallah...

Artık mesajlarımdaki yazı tipini değiştirmeyecem, zaman kaybı oluyor, sıkılıyorum, bilginize :)

ama pek bi alışmıştık senin maviş yazına bea
yaw ben halen en ufak bi alıştırma yapmadım çiş hususunda, ama eyonun bana verdiği bi sinyal de yok
of benim pc mi problemli yoksa kk mı? çok zor yazıyorum, harfleri bastıktan iki dk. sonra yazıyo mübarek

Melikenin çiş çalışmalarına bende bravo diyorum, ben daha gece alıştırmalarına cesaret edemiyorum, zor bu iş beaa..

İyi peki, affettim, bundan sonra dikkat et, her an yine kızabilirim, biraz asabiyim bugünlerde.

Seyahatinizin iyi geçmesine sevindim. Biz buralarda bile yoruluyoruz cücüğümle, orada aksi düşünülemezdi :)

Melikenin çiş çalışmalarına bende bravo diyorum, ben daha gece alıştırmalarına cesaret edemiyorum, zor bu iş beaa..

Yaw çok zor, diyorum ben size, bezi tamamen çıkarınca başımıza neler gelecek sokaklarda :)))

hazır Eyo uyuyoken anlatayım parise hoşgeldiniz sürprizini:))
Efendim şimdi uçaktan indikten hemen sonra otelimize gitmek için metroya gittik, o sırada bineceğimiz tren kalkışa geçmek üzere azıcık koşturduk, Furkan vagona atladı ve da da da dannnn kapılar kapandı..Şu an gülüyorum ama büyük bi kabustu, oğluşum cama vurup anne annee diye bağırırken metro hareket etti, ben bi yandan koşuyorum, oğlum korkma sonraki durakta in diye sesleniyorum ama beni duymadığının farkındayım büyük bi telaş içinde camı yumruklayıp anne diye bağırıyor..ve metro uzaklaştı, ben eşime bağırıyorum oğlum gittiiii,bişeyler yap diye:) bi kadın geldi yanımıza salihi danışmaya götürdü, orda duyuru yapılacak diğer istasyonlara, ben ağlıyorum oğlum hiç bilmediği bi yerde dillerini konuşamadığı insanların arasında bilinmeze gidiyor...valizler ve eymen yanımda hiçbişi yapmadan öylece bekliyorum ağlayarak, sonra bi de bakıyorum ki gelen metronun camında Furkan, yarabbi nasıl da mutlu oldum o an:)) Tevafuk bu ya, bindiği vagonda daha önce Türkiyeye gelmiş bi Fransız adam ar ve Türkçe konuşabiliyor, furkanı görünce hemen yanına gidip onu sakşinleştirmiş ve merak etmemesini bize geri getireceğini söylemiş ve getirdi de sağolsun, Allah ondan razı olsun walla..sarılıp salya sümük ağladık oğluşla, adamla karısı da bizimle beraber ağladılar:)) bu da size PArise hoşgeldiniz sürprizi diye bi de espri yaptılar:)) böyle işte gider gitmez bi korku yaşadık ama hamdolsun sonu iyi bitti

Yurt dışı seyahati çocukla zor oluyormuş hakkaten, ben pek gezemedim bu yüzden, sürekli dışarıda uyudu zilli, sen yine iyi gezmişsin, bende hasta etmeden geldim çok şükür ama geziden bişey anlamadım, en çok küçük Kene eğlendi, ona yaradı benim seyahat :))
Başınıza ne geldi merak ettim, kötü bişey değildir inşallah.. İtal.ya ya gitmeyi bende çok istiyorum, çok merak ediyorum, ayrıca bizim ülkemiz yabancı ülkelerden çok çok daha güzel kesinlikle... Ülkemizin kıymetini hiç bilmiyoruz, bunu bir kere daha anladım..

Son düzenleme:
yaw akadaşlar ben bu yaz fena yoruldum walla,
yarın kv ve görümcem geliyor, 1 hafta burdalar..onlar gidecek ben 10 günlüğüne falan yaloaya gidicem yine, ordan dönücem bayram tatili için yine bi yerlere gidicez, sonrasında büyük ihtimal 1 haftalığına konyaya,,ay sonrada nasipse okullar açılacak ta dinlenicez evimizde

selam:))
nasılsnız?çok özledim sizleri....arada bakabiliyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı zira Nihan bana kabus gibi bir ay yaşattı...taşınma sırasında hasta oldu kulak iltihabı oldu ki ilk kez başımıza geldi durdu durdu ağladı bağırdı...ve bu kadar yabani olduğunu bilmiyordum her gördüğüne ağladı kaçtı kucağımdan inmedi ...bu sıcakta bana yapışması eziyete dönüştü tek kelimeyle.
tam düzeldi Trabzona dönmem gerekti dedeim cenazesi için yold yine huysuzlandı...sıcaktan isilik oldu...korkusundan denize girmedi...emdi de emdi....ben unutur yavaş yavaş diye umutlanırken o daha da yapıştı.

şurda ancak 3 gündür babaaanesine ve dedesine gitmeye başladı.küçük halasıyla oynuyor Allahtan....ben de biraz nefes alabildim.Düzcedeyim bu arada.

Wuuu, ben olsam çıldırırdım heralde.. Çok şükür sonu iyi bitmiş, Allah razı olsun o çiftten..
Aynı olayı ben Anka.ra da yaşadım, çocuk çok küçüktü daha 4 yaşlarında falan, annesi dışarıda kaldı, çocuk bizim vagonda, çocuğu sakinleştiremedik, bir sonraki istasyonda çocuğu güvenlik görevlileri alıp bekletmişlerdi, annesi de gelmiştir heralde, çok üzülmüştüm bende, o zaman evli bile değildim, kendi kendime söz vermiştim anne olursam önce çocuğuma dikkat edecem diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…