- 9 Ekim 2008
- 625
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.141
Müberra, oruç tutamıyorum ben, sabah şirkette çok sinirlendim, hala sakinleşemedim, o yüzden konsantre olamıyorum bugün bir şeye...
Topik yaz geldiğinden beri böyle sessiz, biz de çok özlüyoruz eski halini.
işte söylemek istediğim buyduo daha bakarken anlıyorum ne istiyeceğini anlamazsam sinirleniyor bende asabi olmasın diye hemen yapıveriyorum onun dışında sık sık konuşuyoruz mesela ben telefonla konuştuksan sonra o bıdı diyo ben patron diyorum o bıdı bıdı diyo ben rapor sordu diyorum o bıdı bıdı bıdı diyo ben bencede hafta sonu işsorulmaz diyorum vs vsDoruk hiç emzik emmedi.
Biberonu bıraktırmak için bizim de biraz zamanımız var, daha beceremiyor bardakla.
Konuşma konusu her çocukta farklı, ama geçen gün okuduğum bir yazıda leb demeden leblebiyi anlamayın, konuşmaya teşvik edin diyordu. O yüzden ben suyu eliyle işaret ettiğinde mesela ne istiyorsun diye soruyorum, maaa diyor, o zaman veriyorum suyu, seviniyor serserim derdini anlattı diye :)
Müberra, çok geçmiş olsun kızına, acil şifalar diliyorum.
bi hastalığın falan mı var yoksa
hmm canım üzme kendini oluyor her iş yerinde böle şeyler bendede var başımda büsürü dert iş yeriyle alakalı
sende ne oldu ???
valla yaaa sayfaları okumaktan bitiremiyordum eskiden
ama sadece okuyodum yazmaya gelince benimki muhakaka uyanıyordu çok sıkıntılıydı bebekliğimiz
İki hastalığım var :)
Hipoglisemim var epeydir, yediklerime dikkat ederek, aç kalmayarak onu idare ediyorum.
Doğum sonrasında ortaya çıkan hipertiroidim var bir de, asıl beni zorlayan ve tehlikeli olan o, ilaç tedavisi ile iyi gibiyim. Bu hafta kan tahlili yaptıracam, asıl o zaman belli olacak ak koyun kara koyun...
Hee gördün mü sonunda Merolayn, ben de bunu sormanı bekliyordum :)
Senden uzun süre ses çıkmayınca, kk adına telefon ettim. Telefonun niye sürekli kapalı be kadın, daha da merak etmemize sebep oldun :)
Yine mi numaranı değiştirdin? Değiştirdiysen, ben sana geçen sefer küsmedim mi niye zamanında haber vermiyorsun diye (oklava smile).
Açıklamam bundan ibarettir :)
Hayırlı ramazanlar olsun...
Meralcim hoşgeldin, Allah kabul etsin orucunu ve sana da hayırlı ramazanlar..
Ben hep buralardayım ama kendi kendime yazmayım diye sessiz sessiz bakıyom bir köşeden öyle :))
Sende uzun zamandır yoktun ama nedenini biliyorum, okudum yazdıklarını, çocuklar nasıl, yurt dışı seyahati nasıldı, anlat biraz..?
Merve, Melike'nin çiş çalışmaları süper valla, maaşallah...
Artık mesajlarımdaki yazı tipini değiştirmeyecem, zaman kaybı oluyor, sıkılıyorum, bilginize :)
heee ondan sebep demek:)) yok telim aynı cnm, pek evde durmadım ben, yurtdışında özellikle kapattım, yalovaya giderken de şarjımı götürmeyi unutmuştum:)) kızma bana bea
hoşbulduk cnm, seyahat güzeldi ama yorucuydu be Yasemincim, e yeni biyere gitmişsin gezip görmemek olmaz, yürü Allah yürü hele bi de Eyoyla:)) Ama çok sıkıntı çıkarmadı yine de hamdolsun, en azında hastalanmadı hiç:))
Paris ve Milanoya gittik cnm, bana göre İstanbul ikisinden de güzel walla..Fransızları sevdim sıcakkanlı,güleryüzlü insanlar ama İtalyanlar pek bi soğuk..hee parise iner inmez başımıza geleni de yazarım az sonra eyo uyanmamış olursa tabi:))
ama pek bi alışmıştık senin maviş yazına bea
yaw ben halen en ufak bi alıştırma yapmadım çiş hususunda, ama eyonun bana verdiği bi sinyal de yok
of benim pc mi problemli yoksa kk mı? çok zor yazıyorum, harfleri bastıktan iki dk. sonra yazıyo mübarek
Melikenin çiş çalışmalarına bende bravo diyorum, ben daha gece alıştırmalarına cesaret edemiyorum, zor bu iş beaa..
hoşbulduk cnm, seyahat güzeldi ama yorucuydu be Yasemincim, e yeni biyere gitmişsin gezip görmemek olmaz, yürü Allah yürü hele bi de Eyoyla:)) Ama çok sıkıntı çıkarmadı yine de hamdolsun, en azında hastalanmadı hiç:))
Paris ve Milanoya gittik cnm, bana göre İstanbul ikisinden de güzel walla..Fransızları sevdim sıcakkanlı,güleryüzlü insanlar ama İtalyanlar pek bi soğuk..hee parise iner inmez başımıza geleni de yazarım az sonra eyo uyanmamış olursa tabi:))
hazır Eyo uyuyoken anlatayım parise hoşgeldiniz sürprizini:))
Efendim şimdi uçaktan indikten hemen sonra otelimize gitmek için metroya gittik, o sırada bineceğimiz tren kalkışa geçmek üzere azıcık koşturduk, Furkan vagona atladı ve da da da dannnn kapılar kapandı..Şu an gülüyorum ama büyük bi kabustu, oğluşum cama vurup anne annee diye bağırırken metro hareket etti, ben bi yandan koşuyorum, oğlum korkma sonraki durakta in diye sesleniyorum ama beni duymadığının farkındayım büyük bi telaş içinde camı yumruklayıp anne diye bağırıyor..ve metro uzaklaştı, ben eşime bağırıyorum oğlum gittiiii,bişeyler yap diye:) bi kadın geldi yanımıza salihi danışmaya götürdü, orda duyuru yapılacak diğer istasyonlara, ben ağlıyorum oğlum hiç bilmediği bi yerde dillerini konuşamadığı insanların arasında bilinmeze gidiyor...valizler ve eymen yanımda hiçbişi yapmadan öylece bekliyorum ağlayarak, sonra bi de bakıyorum ki gelen metronun camında Furkan, yarabbi nasıl da mutlu oldum o an:)) Tevafuk bu ya, bindiği vagonda daha önce Türkiyeye gelmiş bi Fransız adam ar ve Türkçe konuşabiliyor, furkanı görünce hemen yanına gidip onu sakşinleştirmiş ve merak etmemesini bize geri getireceğini söylemiş ve getirdi de sağolsun, Allah ondan razı olsun walla..sarılıp salya sümük ağladık oğluşla, adamla karısı da bizimle beraber ağladılar:)) bu da size PArise hoşgeldiniz sürprizi diye bi de espri yaptılar:)) böyle işte gider gitmez bi korku yaşadık ama hamdolsun sonu iyi bitti