- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.901
ya şükredin oturun yerinize önümüzdeki 15 gün yorgunum diyeni sanal olarak döverim zira bütün gece beşiği başında saçlarımı beşikten sallandırmak suretiyle bielimde biberın bebek pışpışladım üstüne dönmek istediğinde çevirdim sandalyede uyuyorum 2 gündür
Esincim annelerin işte bu yüzden yeri cennet. Peygamberimize 'anne hakkı mı baba hakkı mı?' diye sormuşlar.ya şükredin oturun yerinize önümüzdeki 15 gün yorgunum diyeni sanal olarak döverim zira bütün gece beşiği başında saçlarımı beşikten sallandırmak suretiyle bielimde biberın bebek pışpışladım üstüne dönmek istediğinde çevirdim sandalyede uyuyorum 2 gündür
kıymet iznim olsa hemen atlayıp gelecem sizin bağaama izin kalmadı bende:) hava durumunda mardin merkezden bahsediyo sadece burasıyla orası arasında 10 derece fark oluyo genelde, demin evden gelirken 46,5 derece idi, geceleri artık yatılmıyo klimasız zaten 39 dereceydi dün, bugün daha sıcak geldi bana annene slm söyle benden
bizde kamille diyodukki bu ay hastaneye gitmedik hiçgerçekten teğet geçti bu sefer:18: yine arkamdan ağladı sıpa gelirken, içim cızzzz ediyo yaaaa
esin Allah kolaylık versin canım, durumun çok zor gerçekten:92:
aylin mertte iki gündür saçımı başımı yoluyo , çok canımı acıtıyo neden böyle oldu bunlar yaw:26:
Selammmmm
Yaz yorgunluğu bünyesinibu hale getirmiş anneden hepinize sevgiler:)) napaysunuz canlar? ben ya misafirlerleyim ya da bi yerlerdeyim walla, oldu ki bi gün evde yalnız olsam da Eyonun peşinde,temizlikle geçiyo vakit, artık pc açamaz oldum..
şöyle bi bakındım sanırım güzel gözlü cemy'nin başına kötü bişi gelmiş ama tam anlayamadım, geçmiş olsun esintoş( bi deanladığım boşanıyorsun, hakkınızda hayırlısı olsun cnm benim
daha da başka ne var ne yok hiç bilmiyorum, tek bildiğim hepinizi özlemişim çok
ya canım jimnastik de dhil denemediğim yönte kalmadı siz beni hep giyinik gördünüz kötü değilim ama benim ciddi iç bacak sorunum var meselaşimdi 7 kilo verdim hepsi üstten gitti bacaklar duruyo bu lipo denen illet şekil bozukluklarını düzeltirken zayıflatıyo ama zayıflmak için yapılmıyo bide bu onuda en iyi yöntemi ve tekniği buldum ama doktoru o kadar iyi ki sonucun orta halli olacağını düşünse bi yapmıyo illa ki süper olacak deli midir nedir para alıyon kardeşim eşşek yüküyle para verece küçült ben razıyım sonuca ama yokanlamadığım zaten kilolu insan yapmıyo mu bu lipoyu, zaten ince olacaksak neden lipo yapalım ki:)) kız esintoş fıstık gibisin sen çok takma kafana kilolarıdoğal yollardan vermeye çalış, biraz aletli jimnastik yapıp bölgesel vermeye gayret et