2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de bekle biraz :)

Ben deniyorum ama daha tutturmayı beceremedim, bikaç sn oturup sonra kalkmak istiyor o yüzden ısrar da etmiyorum, sürekli bi level atlasınlar istiyoruz ama bez daha kolay aslında, ayrıca habire yürüme çalışmaları yaptırdık da noldu şimdi perişan durumdayız:)

biz ewde olduğumuz için lavabonun ne olduğunu öğrenio. ilk oturttuğumda epey oyaladım oyuncaklar fln. bu bi süreç tabi nettede araştırdım ne zmn başlanmalı die melikede cogu belirtiler wardı. ama geç kalmamakta fayda eskiden 18 aylıkken cogu cocuk ogrenirmiş bezler cıktı cıkalı bu 3 yaşa kadar geriledi. ne kadar erken ögrenir de bezden kurtulursa o kadar iyi. havasız sürekli kapalı kenarları büzüşüo derisinin, çişi hapsetsede mikrobu hapsedemez illaki ürüyordur hele gece 12 saat boyunca allaha meanet wala...bilmiorm başaracakmıyız şimdilik iyi gibio. parka giderken bagladım oyun oynarken bi ara çömeldi kalktı ewe geldim bi kere yapmış:)

Günaydınlar..
Sayfayı her açtığımda yada yenilediğimde yada cevap yazacağım zaman pat diye çıkan pop-up şeklindeki Aris.ton reklamına gıcık oluyorum, sizlerde de var mı bu sorun, yoksa benim b.sayar yada güvenlik ayarlarımdan mı kaynaklanıyor..?

günaydınlar:KK16:
dün patronunu eşi, patrona gönder bu kızı evine temizliğini bitirsin demiş oda sağolsun beni eve yolladı evin işinin büyük kısmını bitirdimhalılar yıkamadan geldi akşamüstü yerleri silip onlarıda serdim, şimdi bitek banyo tuvalet ve ıvırzıvırı yerleştirmek kaldı,mert evi çok sevdi ama önceki gece elektrik çarptı merti. regülatör aldık eve tv büyüklüğünde bi alet, burda elektrik çok gidip geliyo voltajda çok oynuyo, beyaz eşya bozulmasın diye şarttı mertte bikaç saniyelik boşluğumuzdan faydalanıp, ağzında dişerini kaşıdığı ıslak elleriyle regülatörün düğmesini çevirmeye kalkmış:KK53: Allahtan hemen çekmiş elini çok korktu ve ağladı yavrum, o regülatörün üstüne mobilyacıdan kutu kestirip kapatmam lazım acilen:KK53:
onun dışında çok yorgunum ve uykusuzum:KK37:
cemy düştümü nooldu yaw, geçmiş olsun:18: ayrıca esin başınız sağolsun:KK58:
tanya nerelerde yaw, merak ettim işyerinde interneti yasakladılarmı acaba:26:
elektrik gitti birazdan devam edecem

Günaydın
Aynı durum bende de var,reklam almış site,daha doğrusu reklamın gözünü çıkarmış,alacağım varsa da almam artık o markayı :KK19:
Çoook yorgunum çok...

reklam olayı benimde sinirimi bozuyo zırt bırt, ben zaten çok uyduruk buluyorum o markayı almazdım zaten ama şimdi alacağım varsada almam yani:KK19:
aylin kolay gelsin canım, sen daha yorgunluk görmemişsin:KK1:
taşınırken gardolabın 4 küçük tahta parçasını kaybetmişler:KK47: çok komik duruyo dolap:KK1: sanırım şark dönüşü yeni bir takım alıcaz, edirneden gelirken tuvalet masasının çekmecelerini düşürüp kırmışlardı zaten, bahane oldu bana:KK1:
dün hava 47 dereceydi, gecede 39 dereceydi baygınlık geçiriyoruz resmen burda, klima 7/24 esasına göre çalışıyo artık:KK1:
başka ne yazacaktım unuttum valla:26:

Günaydın canlarım dün hilal ile kedi köpek gibiydik ne desem tersini yapıyor ağlıyor dışarıya çıkacakmış üstünü her yerine yoğurt sürdü banyo yaptık 5 dk sonra bir daha istedi bhayır dedim katıla katıla ağladı.bir zaman sonra buzdolabın yanına gitti açmamı istedi açtım oturcakmış buzdolabın önünde çıldırdım çok kötü bağırdım ki fena ağladı susmadı Anne Anne diye ağladıkça içim gitti balkona çıktık abiii diye bağırdı komşunun oğluna onlarla balkondan konuştu bişeyler dedi saksıdan toprak alıp atmaya başladı bu sefer babası yapma diyince yine başladı.hayır olmaz sakın yapma gel buraya k
elimelerini duydukça çıldırdı dün gece başım ağrıyor hala

Gülşancım, işlerin çoğunu halletmişsin maşallah, patron ve hanımı da sağolsunlar, iyi insanlarmış, Mert kuzuma geçmiş olsun, çok korkmuştur, ellerini her yere sokarlarsa olacağı budur..
Cemy gece uyurken yataktan düşmüş, köprücük kemiği kırılmış, 15 gün sargıda kalması gerekiyormuş..

Reklam herkeste var demek ki, bende gıcık oldum, böyle reklam olmaz ki ama, ..okunu çıkarmışlar..

Günaydın canlarım dün hilal ile kedi köpek gibiydik ne desem tersini yapıyor ağlıyor dışarıya çıkacakmış üstünü her yerine yoğurt sürdü banyo yaptık 5 dk sonra bir daha istedi bhayır dedim katıla katıla ağladı.bir zaman sonra buzdolabın yanına gitti açmamı istedi açtım oturcakmış buzdolabın önünde çıldırdım çok kötü bağırdım ki fena ağladı susmadı Anne Anne diye ağladıkça içim gitti balkona çıktık abiii diye bağırdı komşunun oğluna onlarla balkondan konuştu bişeyler dedi saksıdan toprak alıp atmaya başladı bu sefer babası yapma diyince yine başladı.hayır olmaz sakın yapma gel buraya k

Aynı modelden bir tane de bizim evde var, sabrımızı deniyorlar sanırım :))
Sen nasıl girebildin KK ya..?

günaydınlar
bir gün annenin kuzusu babanın prensesiyken dünya sadece senin etrafında dönerken kadın olmanın ve iyi olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğini zannederken hayatın sana öğrettikleri karşısında dehşetle seyirci kalabiliyorsun sadece kendi hayatını yönettiğini zannederken, elinden kayıveriyor herşey; aşık olduğunu sanıyorsun aşkın olmadığını öğreiyorsun birinin sana aşık olabileceğini sanıyorsun kandırıldığını öğreniyorsun genç yada yaşlı insanlara sonsuza kadar veda ediyorsun ve her yaşta ölüm acı veriyor öğreniyorsun bi gün küçücük seni yoran minnacık bi yaratık için canını verebileceğini hissediyorsun acı çekiyorsun ve tüm acıların zamanla geçtiğini öğreniyorsun işte o gün büyüyorsun bu sabah braz daha büyümüş uayndım

Yasemincim cemy iyi değil iyice terledi kokmaya başladı kaşınıyo yatarken dönemiyo tüm gece ayaktaydım onu kaşıdım çevirdim şu an nette başka tedaviler var mı başka sargı çeşitleri var mı diye bakıyorum

reklam işine bende sinir oldum alacağım varsada almicam artık

Yasemincim cemy iyi değil iyice terledi kokmaya başladı kaşınıyo yatarken dönemiyo tüm gece ayaktaydım onu kaşıdım çevirdim şu an nette başka tedaviler var mı başka sargı çeşitleri var mı diye bakıyorum

reklam işine bende sinir oldum alacağım varsada almicam artık

Sargıyı ara ara çıkarıp çocuğun vücudunu silip rahatlatıp tekrar sarsanız olmaz mı ki acaba, dedem 3. günden sonra sargıyı çıkarmıştı, buna rağmen 3 haftada iyileşti ama yaşlı olduğu için ordaki kemik eğri bile kaynasa sorun değil demişti doktorlar, Cem için daha dikkatli olmak lazım elbette..

esin çok üzüldüm yaaa, nazar deydi çocuğa:KK59: mert serum iğnesine be tahammül edemiyor, sargıyla çok zor:KK59: size kolay gelsin canım:KK43:
hilal kuzuma bak odamı yaramaz oldu inanmam valla:KK1: mertte de var o garip durum ,ilgi isteyince yapıyo daha çok, hep hayır dediğimiz şeyleri yapıyo bu ara, sıcaklardan mı acaba:26:
duş almak istiyorum, çok bunalım yaw:84:

Sargıyı ara ara çıkarıp çocuğun vücudunu silip rahatlatıp tekrar sarsanız olmaz mı ki acaba, dedem 3. günden sonra sargıyı çıkarmıştı, buna rağmen 3 haftada iyileşti ama yaşlı olduğu için ordaki kemik eğri bile kaynasa sorun değil demişti doktorlar, Cem için daha dikkatli olmak lazım elbette..

5 günden önce sargıyı çözmemiz yasak kayarsa eğri kaynarsa sorun olurmuş cumartesi değişecek bandajı o zamanda yıkamam yasak sadece slicez ve yeniden sarılacak

saol gülşancım valla bu sefer bende nazar değdi diyorum önceki gün kuzeninin doğum günündaydi dans etti koştu oynadı her gören maşallah dedi bayıldılar benimkinin de performansı yerindeydi gülücükler dağıttı sırnaştı

Ben artık bir of çeksem dağları yıkacak durumdayım ve bu kudurukluktan artık başına bişey gelmese bari diyebiliyorum sadece :KK59: gerçi dün akşam kulağıma kafa atarak,yüzümü yolup saçımı çekerek bana zarar verme aşamalarına geldi...sabır testi oldu bu çocuk ve ben hiç tahammülü olmayan bir anneyim,ya sabır diyorum sürekli...
yorgunum dostlarım yorgunum artık...

Anladım ki bu dönemleri böyle ama ağlamasına dayanamıyorum faceden bebeklik resimlerini gösterdim slayt varya nasıl mutlu oluyor anlatamam anne bak bebi diyor hilal bak sensin dedim hilal diyor yemek bile az.yiyor hep su içmel istiyor.cemmy çok ama çok geçmiş olsun zor dönemde yawrum.gülşah canım sıcağa bizde tahammül edemiyoruz hasta olmasa bari kuzum

Anladım ki bu dönemleri böyle ama ağlamasına dayanamıyorum faceden bebeklik resimlerini gösterdim slayt varya nasıl mutlu oluyor anlatamam anne bak bebi diyor hilal bak sensin dedim hilal diyor yemek bile az.yiyor hep su içmel istiyor.cemmy çok ama çok geçmiş olsun zor dönemde yawrum.gülşah canım sıcağa bizde tahammül edemiyoruz hasta olmasa bari kuzum

X