2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba
güzel bir yaz akşamından herkese kocaman sevgiler ve öpücükler, boşanan arkadaşlrının haklarında hayırlsıı olsun diyorum
cery çok geçmiş olsun
umarım herkes iyidir ve herşey yolunda tek sıkıntımız yorulmamızdır ,
bizdeyse tayinimiz hala çıkmadı 2 hafta içinde belli olucak bakalım bu kışı burdsa geçirmemek için elimizden geleni yapıyoruz kızıma gelince allahım onun bana verdiği için çok ama çok sanslıyım tek sorunumuz akaşma kadar beni yanında istemesi bunun dışında herşey yolunda
sevgiylee

Merhaba arkadaslar birara sayfaya katılmaya çalışıyordum anca uzun süredir sessiz okuyuculardanim sizlerin aktif olduğu saatlerde oğlumdan fırsat bulup yazamiyorum ama sizlerin paylaşımlarımızı cok beğeniyorum merak ettigim sizin ufakliklarin boy ve kiloları ne kadar? aylık düzenli kilo aliyorlarmi benimki birkaç aydır pek almıyor bu arada bebekler için değişik çorba yemek tarifiniz varmi ben artık hergun ne yedirecegimi zor buluyorum aynı sepları yemek istemiyor değişik tarifleriniz varsa paylasabilirmisiniz sıkıntılı donemde olan t annelere kolaylıklar diliyorum

Günaydın, güzel cumalar,
Uykusuzum, bütün gece döndü durdu, uykusunda söylendi, sık sık su istedi, maymuna çevirdi beni. Şimdi kendi fosur fosur uyuyor, ben 6.15'ten beri ayaktayım :)
Gece uyuyamadıkça hep Esin'le Cemy'i düşündüm valla...

Son düzenleme:
günaydınlar
hava sabahın köründe 40 derece yine dün öğleden sonra 49 dereceyi gördüm dün perdeleri yıkadım daha sıkmadan makineyi kapatıp astık perdeleri 15 dakika sonra kurumuşlardı ama pileli etek gibi olmuşlar kırış kırış haftasonu ütüyle geçecek anlaşılan
burcu bende iki gecedir hiç ama hiç uyumuyorum, gece elektrikler gittiği zaman klima da kapanıyo haliyle, hamamdaymış gibi oluyoruz resmen mert zırt bırt su istiyo ve emmek istiyo ben mal gibiyim resmen, patrondan fırça yemeden bugünüde atlatırım inşallah.
dün balkon kapılarımızın kapı kulpları değişti, sinekliklerimiz takıldı, camımız değişti, artık kapılar ve pencereler kapanıyor dış kapımızda değişirse süper olur valla
kendime hiç bakamıyorum bende, sabah elektrikler yoktu duş alamadım, saçlarım bitli gibi kaşınıyo valla, sıcaktan bayılmak üzereyim offfff offffff

Gülşan, epey kolaylamışsınız işleri, geriye kalanlar da hızlıca hallolur inşallah, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.

Bugün İstanbul çok sıcak değil, biraz daha rahatız, size de serinlik gelsin bir an önce.

Ben görüntü itibariyle pek bakımsız değilim gibi... Sabahları duş alıyorum, bir gün önceki makyajımı çıkarıp giyinip işe geliyorum. Burda makyajımı yapıyorum, baen oje sürüyorum. Epilasyona gidecek zaman yok, traş oluyorum :) Kaşlarım çok uzayınca fontötenle kapatıyorum. Saçımda boya yok, beyaz da yok, kuaför işinden de öyle kurtarıyorum. Doğan görünümlü şahin gibiyim yani

merhaba adın nedir, mart annesimisin ben gülşan:) mert adında bi oğlum var son aylarda bırak kilo almayı kilo veriyo devamlı
şuan tahminen 13 kg civarı, 86-87 cm boyu var, ama sen bizim oğlanla kıyaslama doğduğundan beri maaşallah boyu kilosu yaşından öncen gidiyo onun, son zamanlarda ameliyatlar falan derken biraz normale döndü kilosu falan ben merte bugün için tavuklu patatesli bezelye yaptım, tarif olarak şöyle anlatayım, bir küçük kuru soğan, bir diş sarımsak ,bir tatlı kaşığı salça, bir patates küp doğranmış,bir avuç bezelye, bir parça tavuk göğüs azcık tuz ve su koyup kaynattım yani hepsini haşladım. blendırdan geçirilip merte yedirilecek inşallah bugün. ben ayrıca yemek yapmıyorum merte zaten, onunda yiyebileceği yemekler yapıyorum kendimize. arada uydurmasyon yemekler yapabilirsin bence kasma kendini

kopardın beni Allah iyiliğini versin senin şu taşınma olayı olana kadar bende hergün duşumu alıp, makyajımı yapıp geliyodum işe ama sıcaklardan hiçbişey yapasım yok artık benimde saçımda boya ve beyaz yok ne tesadüf değilmi geçen akşam yemeğe gittik demiştimya, kamil dediki bıyıkların uzamış senin bune hal vaktim yok dedim sonra yemeği yedik dışarıda bi pet shop vardı mert ordaki papağanla oynamaya başladı tam karşısındada kuaför varmış , siz burda durun ben geliyorum dedim girip bıyıktır koltukaltıdır ne kadar istenmeyen tüy varsa hepsini aldırdım, aradan çıkarmış oldum yarım saatte, evde kendim almıyorum artık zaten üşeniyorum bide mert izin vermiyo zaten

Süper denk gelmiş Gülşan, piri pak oldun yani :)
Evde ben de alamıyorum, beceremiyorum zaten.
Ekrem benimle acayip dalga geçiyor öyle olduğu zaman, İbrahim abi nasılsın falan diye, terbiyesiz adam :)

Doruk bugün öğlen yemeğinde nohut, akşam tavuklu tarhana yiyecek. Bakıcı isterse bize de yapar aynı yemeklerden, bilmiyorum.

Günaydın
Çok güldüm sabah sabah kıl-tüy muhabbetinize ben sarışın olmanın nimetlerinden yararlanıyorum makyajımı çıkarmadan yatmıyorum,sabah makyajını işyerinde yapıyorum.
Kerem son günlerde ne yiyor hiçbir fikrim yok,çünkü evde bişey yapamıyorum vaktim yok zaten herşey kolili,bakıcının yemeklerinden yiyor,dün taze fasülye yedi dedi inanamadım,ben verince tükürüyodu eşşooooğlusu ayrıca sonn aylarda kilo almadığının sadece boya gittiğinin farkındayım,sanırım anası babası gibi fasülye sırığı çiroz bi delikanlılığı olacak.
Gülşan sen bitirdin kurtuldun arkadaşım,bana asıl işkence yarın başlıyor

Aylin, sık dişini, az kaldı, eşyayı eve attıktan sonra rahatlarsın biraz.
Doruk da az kilo alıyor, ama boyu güzel uzuyor. İştahı da yerinde, o yüzden kilo almamasını dert etmiyorum zaten.
Makyajını çıkarmadan yatmamanı çok takdir ettim ayrıca :)

Selam.. Ohhh cuma günü geldi diyemeyeceğim, artık hafta sonlarından nefret eder oldum, daha çok yoruluyorum çünkü..
Kıl-tüy muhabbetinize bende çok güldüm, doğan görünümlü şahin e ayrıca güldüm :))
Ben uzun zamandır güzellik merkezinde hallediyorum o işleri ve Aylin gibi aynen sarışın olmanın nimetlerinden yararlanıyorum..
Kendine bakamayan annelerden biri de benim, eskiden saçımdan fön, tırnağımdan oje eksik olmazdı, makyaj yapmayı ezelden beri sevmem, çok nadir yaparım, şimdilerse ise fırsat bulursam oje sürüyorum hemen, fönü de haftada bir ancak yaptırabiliyorum, saçımda röfle var ama kendi saçımda çok koyu renk olmadığı için dipten gelenler sırıtmıyor, kaşlarımı ayda 1 kez ancak alabiliyorum, off off, bugünler geçse de yine eski halimize dönebilsek..
Dün gece saat 03:30 da uykudan hortlayıp kaka yapmak kaydıyla ortalığı ayağa kaldırdı küçük kene, sonra rahatlayıp sütünü de içip tekrar uyudu, biz sap gibi kaldık, bende uyuyamayanlardanım anlayacağınız.

aylin asıl zor olan taşınınca yerleşmek bence Allah yardımcın olsun canım, perde ve halılar serilince taşındığımızı anladım ancak yoksa öbür türlü ev ev gibi olmuyo
ayrıca yasemin ve aylinin sarı tüyleri içni kıskançlıktan çatlayan smile oldum burda

Kero da dün akşam pırt yaparken kaçırmış,altını alayım dedim,aman allahım ortalık ayağa kalktı,nasıl bir çığlık çığlığa ağlama anlatamam,hem ağlıyo hem durup durup sinirinden çığlık atıyor,hiç tepki vermedim,siniri geçince geldi hem bana sarılıyor hem ağlıyor, ağlaması da kesilince ayakta altını açıp dötünü silip bezini bağladım

aylin, mertle kero neden altını değiştirmek istemiyo acaba:26: bizimkide ortalığı yıkıyo altını değiştirmek istediğimde eline mutlaka tehlikeli bişeyler vermek zorunda kalıyorum kaçmasın diye, çakmak vs gibi
mert gece saçımı yoldu yine meme istiyomuş halbuki 10 dakika önce ikisinide son damlasına kadar emdiydi, bende canım acıdı dedim ağlama numarası yaptım hemen bana sarılıp öptü, içimin yağları eridi benimde, bizi taklit ediyo demekki, bizde o ağlayınca sarılıp öpüyoruz çünkü

Günaydınnlar herkesee...
Burcu çok güldüm vallaha doğan görünümlü şahin olayınaa aynen ben de senin gibiyim..Makyajımı silmeden yatıyorum ojeyi işyerinde sürüyorum vs..Ama ben artık haftada 3 gün çalışıyorum söylemiş miydim??Daha çok vaktim oluyor yani çok şükür..
Bu arada Gülşan bi çatlayan smile daha koy ben hayatım boyunca bıyık aldırmadım çünkü yokkkk

Bu arada siz hala pişik kremlerine devam ediyor musunuz? ben 6-7 aydır bıraktım,silip kurulayıp bağlıyorum bezini, hafif kızarıklık gördüğüm an (o da çook nadir oldu) yatmadan önce be.panten sürüyorum o kadar

yaaaaaaa:84:
derya beni çatlatmayın, doğumdan sonra benim bıyıklar haftada bir alınacak duruma geldi nedenini bilmiyorum ama her hafta sir ağdayla aldırıyorum mecburen, buraya bir güzellik salonu açıldı lazer gelmiş, patronun eşi koltuk altına denedi eğer memnun kalırsa bende başlıycam önümüzdeki ay

bir uykusuz,hatta 16 aydır hep uykusuz bir anne de burdan var
günaydın canlar.bakın benim oğlum nerde,neyapıyor?bizim bütün zamanımızı böyle geçiriyoruz.o biryerlere çıkıyor,anası gidip indiriyor

Ben eşya eve girdikten sonra sakinşeliyorum valla. O zaman yetiştirme derdi kalmıyor ya, ondan herhalde...

Yerim onu ben yaaa :)

Ay öyle ama, içi seni yakar dışı beni :)
3 gün çalışmak mutteşem bişey, ben de bunun için koyuyorum o zaman çatlayan smile...
Benim de bıyığım çok yok ama kaşlarımı bıraksam bıyıklarıma gelene kadar uzar kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…