- 24 Haziran 2009
- 658
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.941
Merhaba arkadaslar birara sayfaya katılmaya çalışıyordum anca uzun süredir sessiz okuyuculardanim sizlerin aktif olduğu saatlerde oğlumdan fırsat bulup yazamiyorum ama sizlerin paylaşımlarımızı cok beğeniyorum merak ettigim sizin ufakliklarin boy ve kiloları ne kadar? aylık düzenli kilo aliyorlarmi benimki birkaç aydır pek almıyor bu arada bebekler için değişik çorba yemek tarifiniz varmi ben artık hergun ne yedirecegimi zor buluyorum aynı sepları yemek istemiyor değişik tarifleriniz varsa paylasabilirmisiniz sıkıntılı donemde olan t annelere kolaylıklar diliyorum
Gülşan, epey kolaylamışsınız işleri, geriye kalanlar da hızlıca hallolur inşallah, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.
Bugün İstanbul çok sıcak değil, biraz daha rahatız, size de serinlik gelsin bir an önce.
Ben görüntü itibariyle pek bakımsız değilim gibi... Sabahları duş alıyorum, bir gün önceki makyajımı çıkarıp giyinip işe geliyorum. Burda makyajımı yapıyorum, baen oje sürüyorum. Epilasyona gidecek zaman yok, traş oluyorum :) Kaşlarım çok uzayınca fontötenle kapatıyorum. Saçımda boya yok, beyaz da yok, kuaför işinden de öyle kurtarıyorum. Doğan görünümlü şahin gibiyim yani
kopardın beni Allah iyiliğini versin seninşu taşınma olayı olana kadar bende hergün duşumu alıp, makyajımı yapıp geliyodum işe ama sıcaklardan hiçbişey yapasım yok artık benimde saçımda boya ve beyaz yok ne tesadüf değilmi geçen akşam yemeğe gittik demiştimya, kamil dediki bıyıkların uzamış senin bune hal vaktim yok dedim sonra yemeği yedik dışarıda bi pet shop vardı mert ordaki papağanla oynamaya başladı tam karşısındada kuaför varmış , siz burda durun ben geliyorum dedim girip bıyıktır koltukaltıdır ne kadar istenmeyen tüy varsa hepsini aldırdım, aradan çıkarmış oldum yarım saatte, evde kendim almıyorum artık zaten üşeniyorum bide mert izin vermiyo zaten
Günaydın
Çok güldüm sabah sabah kıl-tüy muhabbetinizeben sarışın olmanın nimetlerinden yararlanıyorum makyajımı çıkarmadan yatmıyorum,sabah makyajını işyerinde yapıyorum.
Kerem son günlerde ne yiyor hiçbir fikrim yok,çünkü evde bişey yapamıyorum vaktim yok zaten herşey kolili,bakıcının yemeklerinden yiyor,dün taze fasülye yedi dedi inanamadım,ben verince tükürüyodu eşşooooğlusuayrıca sonn aylarda kilo almadığının sadece boya gittiğinin farkındayım,sanırım anası babası gibi fasülye sırığı çiroz bi delikanlılığı olacak.
Gülşan sen bitirdin kurtuldun arkadaşım,bana asıl işkence yarın başlıyor
aylin asıl zor olan taşınınca yerleşmek bence Allah yardımcın olsun canım, perde ve halılar serilince taşındığımızı anladım ancak yoksa öbür türlü ev ev gibi olmuyo
ayrıca yasemin ve aylinin sarı tüyleri içni kıskançlıktan çatlayan smile oldum burda
aylin, mertle kero neden altını değiştirmek istemiyo acaba:26: bizimkide ortalığı yıkıyo altını değiştirmek istediğimde eline mutlaka tehlikeli bişeyler vermek zorunda kalıyorum kaçmasın diye, çakmak vs gibi
mert gece saçımı yoldu yine meme istiyomuş halbuki 10 dakika önce ikisinide son damlasına kadar emdiydi, bende canım acıdı dedim ağlama numarası yaptım hemen bana sarılıp öptü, içimin yağları eridi benimde, bizi taklit ediyo demekki, bizde o ağlayınca sarılıp öpüyoruz çünkü
Günaydınnlar herkesee...
Burcu çok güldüm vallaha doğan görünümlü şahin olayınaa aynen ben de senin gibiyim..Makyajımı silmeden yatıyorum ojeyi işyerinde sürüyorum vs..Ama ben artık haftada 3 gün çalışıyorum söylemiş miydim??Daha çok vaktim oluyor yani çok şükür..
Bu arada Gülşan bi çatlayan smile daha koy ben hayatım boyunca bıyık aldırmadım çünkü yokkkk