2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşan Mert'e maşallah. Pelin'in de öyle davrandığı günleri görebilecek miyim acebaaa????

Ebrucum iyi olmana çok sevindim. İnşallah çok çok daha iyi olursun....

Merolayn sen git velin gelsin!!Sınıfta kaldın bacım.

Derya ve Burcu evet bu otoriter tavır çok hoş ve olması gereken bu ama bebeleriniz ağlaya ağlaya ağzından ve burnundan fışkırtarak kusmadığı için bu yöntemi kolaylıkla uygulayabiliyosunuz bunu da unutmayın.

uyyy kıyamam ben ona yaa( yavrum benim, bi yandan acı bi yandan sıcaklar, çok geçmiş olsun cnm tekrardan, of onu zaptetmek te çok zordur şimdi, Allah sana kolaylıklar versin

hımm anladım Esincim, o halde inş. ikna edersin o doktoru:))

Kıymetcim evet walla hakettim sınıfta kalmayı diyecek sözüm yok:78: sınıfı atlayıp alttan ders alsam olma mı

hımm anladım Esincim, o halde inş. ikna edersin o doktoru:))

Kıymetcim evet walla hakettim sınıfta kalmayı diyecek sözüm yok:78: sınıfı atlayıp alttan ders alsam olma mı

Çok çalışırsan düşünürüz..
Biz sana hep onlinesın derken nazar değirdik..
Eymen ve Furkan nasıl? Gitti mi misafirlerin?

Merolayn gelmiş, hoşgelmiş, kendisine diyecek daha da sözüm yoktur :)

Ebuş, ben de çok sevindim daha iyi olmana...

Bana da verseler o ilaçlardan yaa, çok sinirliyim bugünlerde, özellikle de şirketteyken...

Sağolasınız canlar..sadece zayıf ve güçsüz dönemde iyi gelio antidepresanlar..kendimi toparlayana kadar bi kaç ay daha devam..
Bu arada cemy e neoldu anlamadım.

Sağolasınız canlar..sadece zayıf ve güçsüz dönemde iyi gelio antidepresanlar..kendimi toparlayana kadar bi kaç ay daha devam..
Bu arada cemy e neoldu anlamadım.

Yataktan düştü canım köprücük kemiği kırıldı 10 gün sarılı kalacak kolu vücuda sabitlemek suretiyle tüm üst bedeni bandajladılar (hay ben bu reklamın yapanın yayınlayanın gelmişini geçmişini yedi sülalesini ........)

Bak o konuda haklısın Esincim. Anneanne ve babaanneler eskişehirde ve onlar geldiğinde bile otoritemiz sarsılıyo o kısacık sürede..

Bak o konuda haklısın Esincim. Anneanne ve babaanneler eskişehirde ve onlar geldiğinde bile otoritemiz sarsılıyo o kısacık sürede..

benim kendi annem babam bakıyo birinden biri mutlaka taviz veriyo... babamı anneme,annemi babama şikayet ediyo dudaklarını büzüp tabi ondan sonra bizimkilerin yelkenler düşüyo kıyamam sana deden vermedi mi dedesi kızma cocuga seklinde ama dün aksam ki egoşun tavırlarından sonra kararlı gördüm onları taviz vermeyecekler inşallah

slow trk dinliyorum pek güzel şarkılar calıyo dogumdan sonra farkettm ki müzik dinlemiyorum artık eskisi gibi .

evet bende farkettim ki müzik dinlemiyorum kitap okumuyorum sinemaya gitmiyorum herhangi bir arkadaşımla buluşmuyorum yeni arkadaşlar edinmiyorum zaten nadiren gelen konserlere gitmiyorum kaşlarım birleşmeden aldırmıyorum saçlarımın dipteki rengi burun hizama gelmeden boyatmıyorum makyaj yapmıyordum silmeye üşeniyordum silinmesi gerekmeyen makyaj malemelerinden aldım duştan duşa yıkıyorum makajın üstüne hergün rötuş atıyorum duşa girermiş gibi yapıyorum saçlarımı serbest bırakmıyorum çünkü bakamıyorum allam eser beni boşamakta ne kadar haklı bea

Son düzenleme:
Kendine bakamamak konusunda hepinize katılıyorum, kendime bakmaya kalktığımda ev alıp başını gidiyor,eve bakarsam ben ucube gibi dolanıyorum ahanda böyle

ilahi şekerim ne alaka düğün fot.gördüm facedec yazmadan gecemeyeceğim sırası geldi şimdi çok güzel bi gelin olmussun zaten güzel bi hatunsun .o eser adam gibi adam olsa en zor dönemimiz olan dogum sonrasında seni üzmezdi sen ona cocuk vermişsin el üstünde tutmalıydı (aynı sey benim odun içinde gecerli) - bi kere eserden daha iilerini hakediyosun ama gönül işte

Kendine bakamamak konusunda hepinize katılıyorum, kendime bakmaya kalktığımda ev alıp başını gidiyor,eve bakarsam ben ucube gibi dolanıyorum ahanda böyle

benim eve biri girse hırsız girmiş zanneder ,kapı acılsa benim sütyenler karsılayacak gelenleri.yıgmıs yine koridora cekmeceden cıkarıp inat ettim makyaj yaptım toplamadım evden cıkarken :))

valla şimdi ne yalan sööliym bekarlık sultanlık akşam eve gidince bi tek kuzu var yemek dedi yok içmek derdi yok ben gittiğimde akşam yemeğini bile yemiş oluyo bende ne bulursam onu yiyorum bulaşık yok ortalık dağını yok valla sevdim bu bekarlığı uzun süre bırakmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…