- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.921
canımözledik seni ya haftada 1 en az 1 saa girmen gerek olmuyo bööle evet boşanıyorum seninde bildiğin üzere en hayırlısı bu olacak cemy yataktan düştü ve köprücük kemiği kırıldı en az 10 gün sarılı kalacak 2 gün oldu şimdiden kokuyor bakalım nasıl geçecek bu günler sen nasılsın umarım sorun yoktur
O O O O O kimleri görüyorum meral hanımlar ebru hanımlar hoşgeldiniz efendim
hoşgördük efemmdimek eprucum da kayıplardaydı
nasılsın Ayşegülcüm, egoş nasıl
hımm anladım Esincim, o halde inş. ikna edersin o doktoru:))
Kıymetcim evet walla hakettim sınıfta kalmayı diyecek sözüm yok:78: sınıfı atlayıp alttan ders alsam olma mı
Sağolasınız canlar..sadece zayıf ve güçsüz dönemde iyi gelio antidepresanlar..kendimi toparlayana kadar bi kaç ay daha devam..
Bu arada cemy e neoldu anlamadım.
Bak o konuda haklısın Esincim. Anneanne ve babaanneler eskişehirde ve onlar geldiğinde bile otoritemiz sarsılıyo o kısacık sürede..
slow trk dinliyorum pek güzel şarkılar calıyodogumdan sonra farkettm ki müzik dinlemiyorum artık eskisi gibi .
evet bende farkettim ki müzik dinlemiyorum kitap okumuyorum sinemaya gitmiyorum herhangi bir arkadaşımla buluşmuyorum yeni arkadaşlar edinmiyorum zaten nadiren gelen konserlere gitmiyorum kaşlarım birleşmeden aldırmıyorum saçlarımın dipteki rengi burun hizama gelmeden boyatmıyorum makyaj yapmıyordum silmeye üşeniyordum silinmesi gerekmeyen makyaj malemelerinden aldım duştan duşa yıkıyorum makajın üstüne hergün rötuş atıyorum duşa girermiş gibi yapıyorum saçlarımı serbest bırakmıyorum çünkü bakamıyorum allam eser beni boşamakta ne kadar haklı bea
Kendine bakamamak konusunda hepinize katılıyorum, kendime bakmaya kalktığımda ev alıp başını gidiyor,eve bakarsam ben ucube gibi dolanıyorumahanda böyle