2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikinci çocuğu yapmayı düşünen var mı????çok mu erken sizce? benim ilk hamileliğimde a.zıma eden pek sevgili kociş ikinci diye tutturdu da..kendisini pek kaale almıyorum ama içten içe de acaba mı diyorum sankimmmmm

Pelin o kAdar azgın ki şu anda 2. çocuk beni duman eder. Bakıcı bile nolur hemen yapma die yalvarıyo:))) 3 yaşını doldursun inşallah ondan sonra düşünüyorum ama neyin ne olacağını da Allah bilir..

Düşünmüyorum, düşünmeyi de düşünmüyorum, ama topicimizde yapmayı düşüneni geç yapan bile çok zati
Senin açından zor be Deryacım, kocan yok ortalarda hep uçuyor, birtanesiyle baş edebiliyor musun da 2. yi yapıcan, tüm yükü alabilicen mi?

Geldim geldim...
Ben çok istiyorum 2. çocuk, maddi kaygılarım olmasa Doruk 3 yaşına gelince yaparım bi tane daha (hamile kalabilirsem tabi).
Ama ona kim bakacak, onun bakıcı öbürünün kreş parasını kim verecek, bu konuları düşündükçe sapıtma Burcu diyorum.
Bakalım, gün doğmadan neler doğar demişler :)

Büyük konuşmak istemem ama bende düşünmüyorum 2. çocuğu, bir tanesine bile bakmak, iyi bir gelecek sağlamak zor bu devirde, ki benim yaşımda 34 oldu, 2. yi yapıpta ortaya çıkarana kadar 37-38 olurum, ıııhhh istemem kalsın..

Maddi tarafını da geçtim, benim 2. çocuğu yapmayı bi tarafım yemiyor, zaten sabır konusunda çok başarılı değilim,tekrar aynı olayları yaşamak da istemiyorum,Allah Keremime ömür versin

Maddi tarafını da geçtim, benim 2. çocuğu yapmayı bi tarafım yemiyor, zaten sabır konusunda çok başarılı değilim,tekrar aynı olayları yaşamak da istemiyorum,Allah Keremime ömür versin

Aynen bende, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, bir 9 ay daha bekleyemem, doktor kontrolleri falan, üff, Rabbim çocuklarımıza sağlık versin, elimizden almasın onları..

Aynen bende, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, bir 9 ay daha bekleyemem, doktor kontrolleri falan, üff, Rabbim çocuklarımıza sağlık versin, elimizden almasın onları..

Amin, Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin...
Benim de gözümde büyüyor tabi ama geçip gidiyor yaw, ben hep unuttum hamilelikteki lohusalıktaki sıkıntılarımı...
Kız aklı su aklı di mi Aylin :)))

Seninki de pek su aklıymış anacım,ne çabuk unuttun,şahsen kolay bi hamilelik yaşamama rağmen ne o dönemi,ne lohusalığımı,ne ilk ayların acemiliğini ve gaz problemlerini unutmadım,ayrıca şu an ne kadar tatlı olsa da zaman zaman sinirden dişlerimi sıkmaya da engel olamıyorum,benden anca bu velete anne olur, 2. ye bu kadar sabırlı olacağımı sanmıyorum,ayrıca bi de yaş ilerleyecek,oh diyemeyecek miyiz yahu

allah benim konum açılmış. ben inş bi aksilik olmazsa allah2ın izniyle 2014 agustosta tekrar anne olmak istiyorum sonra tekrar sonra tekrar:) maddi kaygılarım yok. allah her çocuğun rızkını werir die düşünüyorum bebek arabaları kraft olmazda baby2go olur bezleri prima olmazda canbebe olur ama gene büyürler sağlıkla sıhhatle. bence bi cocugu dünyada kardeşsiz bırakmak tek başına bırakmak ona yapılabilecek en büyük haksızlık hata yanlış çok kötü bişey kısaca.. görüyorsunuz kocalarımızı erkeklerde eminim eşlerinden şikayetçi biz gidince bu dünyadan ona akıl werecek omzunu we kapısını açacak karşılıksız sewecek bireylere ihtiyaçları war. güzel günleride paylaşacak tabii...

iyi yasemincim çok şükür. teşekkür ederim. antibiyotik allerji yaptı fısır fısır kabardık doktorumuz bırak dedi zaten sadece ateşti dedi 3 gün kullnamıştım geri gelir die korktum ama çok şükür gelmedi. şmidide çişiyle uğraşıyorum bez baglatmak istemio bende ii dedim ögrenirmisin die denedim. her oturttugumda oturağa yapıo çok şükür ama kendisi daha demio kakayıda denk getiremiyoruz gece çişi gelince uyanıo ama ben oturaga oturtana kadar yapıo yatagımız 3 gündür kupkuru maşş diyim. ama verimli olabilecekmiyim bilmiorm 10 gün daha denerim. sürekli pantolon ve body yıkamaktan bi hoş oldum. bazen sinirleniyorum ama oturaga oturunca hadi dedimmi yapıo oo alkış kıyamet yapıoruz beraber tuvalete dökyürozu fln oralar zevkli ama:)

hep beraber yapalım arkadaşlar 2014 mart anneleri olalım bu sefer ayrı ayrı dogurmayalım kardeş lasım ama ya sırf o yüzden can yoldaşı olur nolursa olsun kardeş kardeştir ... tabi benim kocişin odunlukta alt sıralara kayması lasım onu bekliyorum :))) yoksa yapmam bu dereceyle

Maşallah Melike ye, bizde aynıyız İklim le, kesinlikle bez istemiyor, bakalım kışa kadar öğrenirler belki de :))

Ben çıkıyorum arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize..

Bence de bekle biraz :)

Maşallah Melike ye, bizde aynıyız İklim le, kesinlikle bez istemiyor, bakalım kışa kadar öğrenirler belki de :))

Ben çıkıyorum arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize..

Ben deniyorum ama daha tutturmayı beceremedim, bikaç sn oturup sonra kalkmak istiyor o yüzden ısrar da etmiyorum, sürekli bi level atlasınlar istiyoruz ama bez daha kolay aslında, ayrıca habire yürüme çalışmaları yaptırdık da noldu şimdi perişan durumdayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…