- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.861
ikinci çocuğu yapmayı düşünen var mı????çok mu erken sizce? benim ilk hamileliğimde a.zıma eden pek sevgili kociş ikinci diye tutturdu da..kendisini pek kaale almıyorum ama içten içe de acaba mı diyorum sankimmmmm
Odun koca kategorisinde kocandan hızlı yükselişler görüyoruz son zamanlarda, top 10 da ilk üçe girdi bile sanırım
Akıllı Ege'ye de bi aferin benden,Türk'ün atasını tanısın bilsin ki gözümüz arkada kalmasın...
ikinci çocuğu yapmayı düşünen var mı????çok mu erken sizce? benim ilk hamileliğimde a.zıma eden pek sevgili kociş ikinci diye tutturdu da..kendisini pek kaale almıyorum ama içten içe de acaba mı diyorum sankimmmmm
Maddi tarafını da geçtim, benim 2. çocuğu yapmayı bi tarafım yemiyor, zaten sabır konusunda çok başarılı değilim,tekrar aynı olayları yaşamak da istemiyorum,Allah Keremime ömür versin
Maddi tarafını da geçtim, benim 2. çocuğu yapmayı bi tarafım yemiyor, zaten sabır konusunda çok başarılı değilim,tekrar aynı olayları yaşamak da istemiyorum,Allah Keremime ömür versin
Aynen bende, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, bir 9 ay daha bekleyemem, doktor kontrolleri falan, üff, Rabbim çocuklarımıza sağlık versin, elimizden almasın onları..
Amin, Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin...
Benim de gözümde büyüyor tabi ama geçip gidiyor yaw, ben hep unuttum hamilelikteki lohusalıktaki sıkıntılarımı...
Kız aklı su aklı di mi Aylin :)))
Büyük konuşmak istemem ama bende düşünmüyorum 2. çocuğu, bir tanesine bile bakmak, iyi bir gelecek sağlamak zor bu devirde, ki benim yaşımda 34 oldu, 2. yi yapıpta ortaya çıkarana kadar 37-38 olurum, ıııhhh istemem kalsın..
hep beraber yapalım arkadaşlar 2014 mart anneleri olalım bu sefer ayrı ayrı dogurmayalımkardeş lasım ama ya sırf o yüzden can yoldaşı olur nolursa olsun kardeş kardeştir ... tabi benim kocişin odunlukta alt sıralara kayması lasım onu bekliyorum :))) yoksa yapmam bu dereceyle
Maşallah Melike ye, bizde aynıyız İklim le, kesinlikle bez istemiyor, bakalım kışa kadar öğrenirler belki de :))
Ben çıkıyorum arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize..