-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.881
Bence de bekle biraz :)
Ben deniyorum ama daha tutturmayı beceremedim, bikaç sn oturup sonra kalkmak istiyor o yüzden ısrar da etmiyorum, sürekli bi level atlasınlar istiyoruz ama bez daha kolay aslında, ayrıca habire yürüme çalışmaları yaptırdık da noldu şimdi perişan durumdayız:)
Günaydın canlarım dün hilal ile kedi köpek gibiydik ne desem tersini yapıyor ağlıyor dışarıya çıkacakmış üstünü her yerine yoğurt sürdü banyo yaptık 5 dk sonra bir daha istedi bhayır dedim katıla katıla ağladı.bir zaman sonra buzdolabın yanına gitti açmamı istedi açtım oturcakmış buzdolabın önünde çıldırdım çok kötü bağırdım ki fena ağladı susmadı Anne Anne diye ağladıkça içim gitti balkona çıktık abiii diye bağırdı komşunun oğluna onlarla balkondan konuştu bişeyler dedi saksıdan toprak alıp atmaya başladı bu sefer babası yapma diyince yine başladı.hayır olmaz sakın yapma gel buraya k
elimelerini duydukça çıldırdı dün gece başım ağrıyor hala
Aynı modelden bir tane de bizim evde var, sabrımızı deniyorlar sanırım :))
Sen nasıl girebildin KK ya..?
Tlfdan girdm canım şu ara işim yokken bakınayım dedim
Yasemincim cemy iyi değil iyice terledi kokmaya başladı kaşınıyo yatarken dönemiyo tüm gece ayaktaydım onu kaşıdım çevirdim şu an nette başka tedaviler var mı başka sargı çeşitleri var mı diye bakıyorum
reklam işine bende sinir oldum alacağım varsada almicam artık
Sargıyı ara ara çıkarıp çocuğun vücudunu silip rahatlatıp tekrar sarsanız olmaz mı ki acaba, dedem 3. günden sonra sargıyı çıkarmıştı, buna rağmen 3 haftada iyileşti ama yaşlı olduğu için ordaki kemik eğri bile kaynasa sorun değil demişti doktorlar, Cem için daha dikkatli olmak lazım elbette..
Günaydın canlarım dün hilal ile kedi köpek gibiydik ne desem tersini yapıyor ağlıyor dışarıya çıkacakmış üstünü her yerine yoğurt sürdü banyo yaptık 5 dk sonra bir daha istedi bhayır dedim katıla katıla ağladı.bir zaman sonra buzdolabın yanına gitti açmamı istedi açtım oturcakmış buzdolabın önünde çıldırdım çok kötü bağırdım ki fena ağladı susmadı Anne Anne diye ağladıkça içim gitti balkona çıktık abiii diye bağırdı komşunun oğluna onlarla balkondan konuştu bişeyler dedi saksıdan toprak alıp atmaya başladı bu sefer babası yapma diyince yine başladı.hayır olmaz sakın yapma gel buraya k
elimelerini duydukça çıldırdı dün gece başım ağrıyor hala