2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya şükredin oturun yerinize önümüzdeki 15 gün yorgunum diyeni sanal olarak döverim zira bütün gece beşiği başında saçlarımı beşikten sallandırmak suretiyle bielimde biberın bebek pışpışladım üstüne dönmek istediğinde çevirdim sandalyede uyuyorum 2 gündür

ya şükredin oturun yerinize önümüzdeki 15 gün yorgunum diyeni sanal olarak döverim zira bütün gece beşiği başında saçlarımı beşikten sallandırmak suretiyle bielimde biberın bebek pışpışladım üstüne dönmek istediğinde çevirdim sandalyede uyuyorum 2 gündür

Uffff haklısın arkadaşım,en zor durumda olan sensin :KK59: sen bile bu duruma şükret neler var, biz susup oturalım en iyisi :KK58:

Sayfayı kaplayan o reklama ben de gıcık oluyorum!!!!!!!!

Gülşancım işleri hafifletmenize sevindim. Mert de teğet geçmiş bu sefer. Allah korumuş. Yavrular pek hareketli...Dün akşam hava durumu izlerken Kayseri için Türkiye'deki en serin yerlerden birisi dedi spiker. Sonra Marrdin'e de gece 29derece olduğunu söyleyip burası da Türkiye'nin en sıcak yeri dedi. Annemle senin kulaklarını çınlattık. Allah kolaylıklar versin size ya. Bu arada organik hayat teklifim hala geçerli..:KK34: Hem burda regülatör fln da yok. Mert istediği kadar koşabilir sağa sola:KK64:

Pelin bu gece 4te hortladı. Tekrar uyuması 7yi buldu.Allahtan şu bakıcı geliyor da ben de uyuyup dinlendim biraz.

Esincim annelerin işte bu yüzden yeri cennet. Peygamberimize 'anne hakkı mı baba hakkı mı?' diye sormuşlar.
'Anne hakkı.' demiş.
'Sonra?'demişler
'Yİne anne hakkı.' demiş.
'Sonra?'
'3 kere anne hakkı 4.ye baba hakkı.'demiş.Annelik hep fedakarlık gerektiriyor. Ve peygamberimiz iyi bir evlat yetiştiren annenin cennete gireceğinin de müjdesini vermiş.

kıymet iznim olsa hemen atlayıp gelecem sizin bağa:KK55: ama izin kalmadı bende:) hava durumunda mardin merkezden bahsediyo sadece burasıyla orası arasında 10 derece fark oluyo genelde, demin evden gelirken 46,5 derece idi, geceleri artık yatılmıyo klimasız zaten 39 dereceydi dün, bugün daha sıcak geldi bana:KK58: annene slm söyle benden:KK54:
bizde kamille diyodukki bu ay hastaneye gitmedik hiç:KK1: gerçekten teğet geçti bu sefer:18: yine arkamdan ağladı sıpa gelirken, içim cızzzz ediyo yaaaa:KK59:
esin Allah kolaylık versin canım, durumun çok zor gerçekten:92:
aylin mertte iki gündür saçımı başımı yoluyo , çok canımı acıtıyo neden böyle oldu bunlar yaw:26:

kıymet iznim olsa hemen atlayıp gelecem sizin bağa:KK55: ama izin kalmadı bende:) hava durumunda mardin merkezden bahsediyo sadece burasıyla orası arasında 10 derece fark oluyo genelde, demin evden gelirken 46,5 derece idi, geceleri artık yatılmıyo klimasız zaten 39 dereceydi dün, bugün daha sıcak geldi bana:KK58: annene slm söyle benden:KK54:
bizde kamille diyodukki bu ay hastaneye gitmedik hiç:KK1: gerçekten teğet geçti bu sefer:18: yine arkamdan ağladı sıpa gelirken, içim cızzzz ediyo yaaaa:KK59:
esin Allah kolaylık versin canım, durumun çok zor gerçekten:92:
aylin mertte iki gündür saçımı başımı yoluyo , çok canımı acıtıyo neden böyle oldu bunlar yaw:26:

Neden böyle olduğunu geçtim nasıl düzelecek kısmındayım,dün yollarda rezil rüsva oldum,yerlere atıyo kendini istediği olmayınca

selam herkese.
valla durumum Aylin le aynı,ama Esin ehak veriyorum ve bu hallerimize şükür diyorum.ESİN cim geçecek,güzel günler çok yakında.
sabah aklımı yerinden oynattı bu çocuk.gözümü ayıramıyorum.ikimizde mutfaktayız,bizimki dolanıyor,sürekli bakıyorum.20 sn. çayı demlemek için kafamı çevirdim,bu camın önündeki sandalyeye çıktı,arkasına yüklenince sandalye cama doğru devrildi,devrilirken kenardaki tost makinesini üstüne çekti.Allah ım hepsi gözümün önünde oldu ama ne çare.aklım gitti,ya cam kırılsaydı,offf düşününce kanım çekiliyor,bayılacak gibi oluyorum.ama bir sn. oturmuyor ki.dün üç yaşında bir kızı önce itti,sonra kolunu öyle bir sıktı ki kız neye uğradığını şaşırdı,babannesinin yüzünü,benim kollarımı yoldu.

ama tabii yinende şükrediyoruz,o ayrı:KK53:

topluca depresyona mı girdiki bizim kuzular yaaa... dün aksam ordu evine yemege gittk babam bizi yemege götürmeye töbe etmiştir sanıyorum.herkes bize baktı sanki canını yakmısız gibi aglıyo tuzlugu istiyo vermeyince kıyameti koparıyo herseyde böle bagırma dedikce 2 kat fazla bagırıyo. dişlerini cıkaramadı bi 6 buçuk tane dişi var niye buçuk biri yarım kaldı cıkması hepsi birden cıkacak ondan mıdır nedr :KK43:((

En başta esincim çok çok geçmiş olsun Allah sana da kuzuya da kolaylıklar versin inşallah..Boşanma olayını da şimdi okudum çok zor olsa da en doğrusunu yapıyosun gibi bir hissiyat içindeyim o konuda da Allah yardımcın olsun canım..
İkinci çocuk konusunda aman pek bi istekliymişsiniz:KK53: ben doğuracam anacım Allah verirse ve bu hamileliğimde ben kocişin a.zına edecem çok kararlıyım:KK47: tabi hemen değil:nazar:
Yaramazlık konusunda benimkinin de sizlerden farkı yok hoş ben ona yaramazlık demiyorum hareketli diyorum çünkü ağlayıp sızlanması yok. Bir şeye inatlaşırsa istediğini yaptırmak için ağlarsa asla taviz yok bizde hayırsa bitti ağladı diye hiçbirzaman geri adım atmadım onun için çok inatlaşmıyo biliyo ki işe yaramıyo. Yere atınca kendini görmezden geliyorum ifadesiz bir şekilde bakıyorum ağlamak istiyorsan ağlayabilirsin diyorum.Parka gittik dönmüyo mesela yürümek mi istersin kucağıma ma alayım diyorum yemezse ağlasa da alıp götürüyorum hemen susuyo..mesaj hep istikrarlı çünkü ağlayarak anneye babaya birşey yaptırtamazsın..bi deneyin isterseniz canlar...

dün akşam yemeği dışarda yiyelim dedik merte değişiklik olsun diye, çocuk üç gündür kavanoz mama yiyodu taşınma nedeniyle, çorba içsin dedim. kamille anlaşma yaptık yemek gelene kadar kamil koşacak mertin peşinde, yemek gelince ben koşacam peşinden. ama nooldu tahmin edin mert sandalyeye oturdu hiç kalkmadı:KK9: çorba içti, cacık yedi. azcık adana kebap azcıkta tavuk şiş yedi, elinde çatal kaşık yemek yeme numarası yaptı:KK52: garsonlar bile şaşırdı, normalde mert her masaya uğrar, laf atar koşup koşup düşer, ağlar vs, yazık garsonlar diğer müşteriler rahatsız olmasın diye yenge biz bakarız siz yemeğinizi yiyin derlerdi, seferber olurlardı, gidip gelip maaşallah dediler noolmuş bu çocuğa dediler, sevinsekmi üzülsekmi bilemedim ama oğluma kocaman bir aferim ve maaşallah:KK69:

Selaaam,
Giriyorum, okuyup çıkıyorum, ay sonu geldi işim çok.
Esin, Allah ikinize de kolaylık versin, günler su gibi aksın geçsin, hayırlısıyla kurtulun inşallah...
Alpiş'e çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Gülşan, Mert'e benden de kocaman bir maaşallah... Dün akşam Doruk da bize aynı şeyi yaptı, mest olduk :)
Derya, ağlama nöbetlerinde ben de aynı şekilde davranıyorum ve aynı sonucu alıyorum. Ağlamakla bir şey halledemediğini görünce susuyor :) Öfkeli tepkilerine de ses çıkarmıyorum, yapma demiyorum, dikkatini başka şeye çekiyorum ya da sessiz kalıyorum. Şimdilik çok ciddi inatlaşma ya da uyumsuzluk problemimiz yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem.
Tanyayı ben de merak etmeye başladım, mail adresi vardı, mail atıyorum şimdi.

ben ikinci çocuğu düşünüyorum,iki sene sonra ama:26: bu konuda merveye katılıyorum merti kardeş sevgisinden mahrum bırakmaya hakkım yok benim,ayrıca biz annelerimiz gibi erken yaşta çocuk sahibi olan anneler değiliz, mert 20 yaşına geldiğinde ben yaşıyor olurmuyum onuda bilmiyorum, yanına bir yoldaşı olsun istiyorum oğlumun, biz 5 kardeşiz, hep birbirimize destek olduk, mertinde kardeş sevgisine desteğine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum:KK19:
ağlayınca bende asla yapmıyorum istediğini,ama babası yapıyo o yüzden otoritemiz zayıflıyo:KK19:

selammm..biraz önce uzzun bi giriş yaptım fakat yanlış bi tuşa basınca hepsi silindi..şimdiyse hevesim kaçtı kısa bi girişle özgeçmiş gecmek istiorum:))
öncelkle sizleri özledim gercekten:)
en son depresif bi ruh haliylee içimi döküp cıkmıştım..1.5 ay oldu sanırım ..
şimdiyse çok şükür iyiyim..psikoloğumla görüştüm..kilo kaybımın bende direk depresif ataklarıda berabernde getrdiğini söyleyip öncelikle iştah arttran bi gece hapı yazdı::Bunu aldığım gece nın sabahına bi öküzü bile yiyebilecek kapasitede uyanıorum..:))2 kilo alabildi fakat ideal kiloma 5 daha var..gümdüz yaşaddığım bu sinir atakları ve tahammülsüzlük durumuma ise bi hap daha verdi..ilk bi hafta evet leyla gibi gezdim..ama bukadar sürdü..şimdiyse okadar geniş mezhep vız gelır tırs gider kimseyi tıklemez bi haaatun oldumki sormayın ..istediğiniz hakarette bulunabilüsünüz yani tınnnnn :))))))) yagmur ada bööööle bi anne lazımdı zaten iatediği kadar yırtsın kendini..:) şaka bi yana iki de kitap önerdi bana dr um..biri ''robert j.mackenzie'' nin çocuğunuza sınır koyma'' diğeri d''dr thomas gordon '' un'' etkili anne baba eğitminde uygulamalar''..ikisinie aldım tavsiye ediorm..
şimdilik benden bukadar..
bu arada esin cim..allah sabır versin canım...

EBRUCUM saol canım kitpları da alıcam ilk fırsatta

DERYA boşanmamın ne kadar haırlı bir karar olduğu konusunda hemfikiriz bebükleri eğitmek konusundaysa sadece anne baba ve bakıcı olursa bu bhsettiğin disiplin mümkün de benimki 10 tane kendilerini sevmesini isteyen yetişememiş yetişkinle büyüyo markete gidip cips almalar bile başldı höh yani düşün antakyaya gidince dha iyi disiplin kuracağımı düşünüyorum

yaf biliyosunuz bi lipo hikayem var doktorum kilo ver demişti doğumdan bugüne 7 kilo verdim hala vermem gereken en az 4 kilom var ama bu seferde başka sıkıntılar doğrı yok etim sarkıkmış yok iç bacakta yağlanma çokmuş bıdı bıdı bııdı eylülde gelip üzyüze görüşücem bana dua edin kurtuliyim şu kilomlardan:26:

Son düzenleme:
Selammmmm:KK3::KK52:
Yaz yorgunluğu bünyesini :KK37: bu hale getirmiş anneden hepinize sevgiler:)) napaysunuz canlar? ben ya misafirlerleyim ya da bi yerlerdeyim walla, oldu ki bi gün evde yalnız olsam da Eyonun peşinde,temizlikle geçiyo vakit, artık pc açamaz oldum..
şöyle bi bakındım sanırım güzel gözlü cemy'nin başına kötü bişi gelmiş ama tam anlayamadım, geçmiş olsun esintoş:KK43:( bi deanladığım boşanıyorsun, hakkınızda hayırlısı olsun cnm benim
daha da başka ne var ne yok hiç bilmiyorum, tek bildiğim hepinizi özlemişim çok:KK69:

anlamadığım zaten kilolu insan yapmıyo mu bu lipoyu, zaten ince olacaksak neden lipo yapalım ki:)) kız esintoş fıstık gibisin sen çok takma kafana kiloları:KK12: doğal yollardan vermeye çalış, biraz aletli jimnastik yapıp bölgesel vermeye gayret et

Son düzenleme:
Selammmmm:KK3::KK52:
Yaz yorgunluğu bünyesini :KK37: bu hale getirmiş anneden hepinize sevgiler:)) napaysunuz canlar? ben ya misafirlerleyim ya da bi yerlerdeyim walla, oldu ki bi gün evde yalnız olsam da Eyonun peşinde,temizlikle geçiyo vakit, artık pc açamaz oldum..
şöyle bi bakındım sanırım güzel gözlü cemy'nin başına kötü bişi gelmiş ama tam anlayamadım, geçmiş olsun esintoş:KK43:( bi deanladığım boşanıyorsun, hakkınızda hayırlısı olsun cnm benim
daha da başka ne var ne yok hiç bilmiyorum, tek bildiğim hepinizi özlemişim çok:KK69:

canımözledik seni ya haftada 1 en az 1 saa girmen gerek olmuyo bööle evet boşanıyorum seninde bildiğin üzere en hayırlısı bu olacak cemy yataktan düştü ve köprücük kemiği kırıldı en az 10 gün sarılı kalacak 2 gün oldu şimdiden kokuyor bakalım nasıl geçecek bu günler sen nasılsın umarım sorun yoktur

anlamadığım zaten kilolu insan yapmıyo mu bu lipoyu, zaten ince olacaksak neden lipo yapalım ki:)) kız esintoş fıstık gibisin sen çok takma kafana kiloları:KK12: doğal yollardan vermeye çalış, biraz aletli jimnastik yapıp bölgesel vermeye gayret et
ya canım jimnastik de dhil denemediğim yönte kalmadı siz beni hep giyinik gördünüz kötü değilim ama benim ciddi iç bacak sorunum var meselaşimdi 7 kilo verdim hepsi üstten gitti bacaklar duruyo bu lipo denen illet şekil bozukluklarını düzeltirken zayıflatıyo ama zayıflmak için yapılmıyo bide bu onuda en iyi yöntemi ve tekniği buldum ama doktoru o kadar iyi ki sonucun orta halli olacağını düşünse bi yapmıyo illa ki süper olacak deli midir nedir para alıyon kardeşim eşşek yüküyle para verece küçült ben razıyım sonuca ama yok

X