2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende allah korudu bunada şükür diyorum insanın aklına gelenleri tahmin edersiniz allahım bütün yavruları korusun merhametini onlardan esirgemesin

Günaydın canlar herkese.

ESİN başınız sağolsun,Allah geride bıraktıklarına uzun ömür versin.gece bende hep sizi düşündüm,Allah yardımcınız olsun canım,cemy biran önce iyileşir diliyorum.

bizim boya işleri yine ertelendi,haftasonuna.bu arada başka şeylerde çıktı,uzun sürebilir.bizim tavan ahşaptı,onu kaplatıyoruz.off of.birde yerler yapılacaktı ama laminantcılar enaz 2-3 hafta doluymuş.2-3 hafta sonra yine iş,yine temizlik.

Laminant yaptıracaksan ve açık renk istiyorsan fa.worinin org.anik kayın rengini tavsiye ederim.

Laminant yaptıracaksan ve açık renk istiyorsan fa.worinin org.anik kayın rengini tavsiye ederim.

evet,açık renk istiyorum.dediğin renge şimdi baktım çok güzelmiş hakikaten.bizim yaptıracağımız vario markaymış.ama renk tonları aynıdır herhalde.
bakalım,zaten maalesef 2-3 hafta sonrayı beklememiz gerekiyor.

Hayır Kerocan ufak olup duvar kağıdı yırtmaya çok meraklı olduğundan yaptırmıyorum, bir daha ki boyamada inşallah.

Selam
Muhabbetin orta yerinden dalıveriyorum...

Ben Pelin'in odası için yaptırdım duvar kağıdı.. Çok hoş duruyo.Başka haylazlıklardan yırtmaya daha sıra gelmediği için şimdilik de sağlam duruyo..Bi konu açmıştım Pelin'in odası gibi bi başlığı vardı. Ordan bakabilirsin fikir edinmek istersen..

Bu ithal duvar kağıtlarının yırtılmadığını söylüyorlar ama bilemem tabi, bizim bebeler bir tuhaf, olmaz deneni olduruyorlar, bu açıdan uygun olmayabilir..
Bizim evde antredeki duvarda küçücük bir kabarma vardı, sağolsun küçük kene gitti geldi didikledi orayı ve şu anda oranın sıvası yok, minicik eliyle ve tırnaklarıyla kocaman bir görüntü kirliliği yarattı, bir diğer korkumda eline kalemi alıp duvarları çizmesi, bende duvar kağıdı mevzuunu bu yüzden erteledim..

Ben de yırtılmıyor diye biliyorum Aylin. Ama dediğin gibi bizimkilere güven olmaz!! :)) Kalemle çizse bile silinebiliyor ithal duvar kağıtları.

Ben de yırtılmıyor diye biliyorum Aylin. Ama dediğin gibi bizimkilere güven olmaz!! :)) Kalemle çizse bile silinebiliyor ithal duvar kağıtları.

Bizim bücürük şu anki evin yatak odasındaki duvar kağıdını küçük küçük yırttı, belki ithaller yırtılmaz ama gider gelir orayı çeker,çeke çeke açar ara yerlerini yırtamasa bile.
Ayrıca aynı İklim kenesi gibi mutfakta sandalyenin yaslanmasından bi küçücük çizik vardı,orayı söke söke deldi büyüttü,bakıcısının evindeki sıva dökülen yeri de kocaman delik haline getirmiş, yeni eve götürüyoruz, biz tadilata bakarken o hemen koşup tüm prizlere parmağını sokma girişiminde bulunuyor.

merhabalar bu sabah gaita ve rota tahlil için hast gittik egoşla babamız yan gelip yatmakla meşguldü 1 saat içinde hast yetişmesi lasımmıs numunenin oglumu da aldım mecburen bırakıp gelcez sadece beyfendi gidemezmiş ateşi düştü ne gerek var diyo .

hastaneye gidince basının üstüne elini götürüp slm veriyo devamlı anni anni diyo ne var ki dedim atatürk büstü görmüş ta uzaktan yerim ben seni dedim gittik büstün yanına göz kırpıyo büste slm veriyo cok güldüm sabah sabah tüm sinirim gecti

Odun koca kategorisinde kocandan hızlı yükselişler görüyoruz son zamanlarda, top 10 da ilk üçe girdi bile sanırım
Akıllı Ege'ye de bi aferin benden,Türk'ün atasını tanısın bilsin ki gözümüz arkada kalmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…